Annonse

Kérastase Paris│Aura Botanica

Med en mor som driver firsørsalong har jeg naturligvis fått testet utallige produkter i løpet av årene, og jeg kjenner håret mitt godt. Det finnes utallige hårtyper, og etter min mening gjelder det å finne de rette produktene som gir akkurat deg følelsen av luksus. Kanskje det er naturlig hårpleie? Jeg må innrømme at dette vanligvis ikke er noe jeg har tenkt så mye over, inntil jeg ble introdusert for Kérastase sin nye og naturlige Aura Botanica serie.

Produktene består av 97% naturlige ingredienser, og er 99% nedbrytbar. De er alle helt fri for sulfater, silikon og parabener. Du finner et høyt innhold av både håndpresset Samoan coconut oil og Moroccan argan oil i produktene. De lukter helt nydelig, og håret blir etterlatt glansfullt og lett.

· Mild rensesjampo ·

Bain Micellaire er en mild rensesjampo som fint kan brukes hver dag. Den fjerner effektivt produktrester og oljer, slik at håret blir rent og klart for pleiende balsam. Sjampoen er helt fri for sulfater, og dette har de erstattet med naturlige ingredienser fra kokos og sukker. Sulfater er vaskemidler og skummidler som finnes i de fleste sjampoer, og dette er ikke bra for hodebunnen og heller ikke miljøet. Emballasjen til Bain Micellaire består av 100 % resirkulert plast.

· Pleiende balsam ·

Etter at håret er renset med Bain Micellaire så er det viktig å følge på med balsamen Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner. Den gir mer pleie en enn vanlig balsam, men er lettere enn en hårmaske. Balsamen inneholder kokos- og arganolje som smelter inn i håret og gir masse pleie. Sammen gir sjampoen og balsamen 48 timer med pleie som ikke skal gjøre håret tungt, samt 73 timer med anti-frizz! Det er viktig at produktene brukes sammen.

· Olje for tørt og skadet hår ·

I serien er det også en deilig olje som virker pleiende på flere områder. Concéntré Essentiel Nourishing Oil Blend kan brukes i håret før man skal vaske det, gjerne på kvelden, så skyller du den ut neste morgen i dusjen. Gjenta 1-3 ganger i uken ettersom hvor slitt og tørt håret ditt er. Oljen kan også brukes i hårlengden for å samle slitte tupper, eller på kroppen for den saks skyld om du føler deg veldig tørr. Her er også 25% av emballasjen fra resirkulert plast! Det hele er en deilig oljeblanding som består av kokosolje, arganolje, avokadoolje, jojobaolje, eterisk olje av søt appelsin og rosmarinekstrakt. Mmm!

· Varmebeskytter + mykere og mer glødende hår ·

Etter at du har vasket håret er det viktig å tilføre et produkt som gir pleie og som ikke minst beskytter mot varme. Essence D’Eclat er en fuktighetsgivende oljespray som skal sprayes i håndkletørt hår. Den inneholder pleiende oljer som gir hårfibrene næring, kontrollerer krusete hår og gir glans og pleie hele dagen for en sunn glød. Den beskytter håret mot opp til 230°C og er derfor spesielt essensiell for deg som bruker stylingprodukter med varme!

• • •

Vi har som sagt alle ulike hårtyper, og jeg kan anbefale å dra til en frisørsalong som fører Kérastase sin Aura Botanica serie. Ikke bare for at du skal unne deg litt luksus i hverdagen, men også for å få en grundig innføring i produktene, og lære mer om hvordan akkurat du kan få best utbytte av dem i forhold til bruk og rutiner. Det gjorde jeg, og det var veldig lærerikt og nyttig. Til mitt hår ble jeg anbefalt å bruke shampo og balsam fast, samt oljen 1-2 ganger i uken.

❥ Få en gratis Aura Botanica behandling neste gang du er hos frisøren

Oppdag det fantastiske Aura Botanica ritualet uten ekstra kostnad i din Kérastase salong, i sammenheng med en annen behandling. Neste gang du er hos frisøren, kan du be om dette! Sjekk hvilken Kérastase salong i Norge som finnes i nærheten av deg HERDet eneste du trenger å gjøre er å referere til dette innlegget, og poste et Aura Botanica bilde med #aurabotanicanordic @salongnavn på Instagram når du er i salongen. Ha en fortsatt fin mandag!

Advertisement

16 Responses to I’m testing natural hair care

  1. Mens vi snakker om hår, kan du skrive hvordan du krøller håret? 🙂 du får det så bra til!

  2. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Det er helt grusomt å lese bloggen din, fordi bildene brukes så utrolig lang tid på å laste opp 🙁

  3. Hei Eirin, lurte på hvilken størrelse du har i den beige gensern med knyting i livet fra Mango? 😊

  4. Takk for gode tips (som alltid <3)! Jeg ville forresten si at det er vanskelig å lese bloggen din fra mobilen. Det kommer stadig opp at noe gikk galt med nettsiden, og at den må lastes inn på nytt. Har vært slik en stund, har bare glemt å si ifra! Klemmer 🙂

  5. Takk for gode tips : ) Husker ikke om du har lagt ut hvordan man lager den hårfrisyren, men den var helt utrolig fin! Hvis du ikke har gjort det kunne du vær så snill laget enten en video eller et innlegg på det?
    Ha en fin dag!

  6. du har så fint hår!!! <3 og den frisyren på bildene er nydelig!! Hadde vært gøy om du viser hvordan du steller håret ditt, du ser jo alltid så fin ut :*

Follow @ Instagram