Woke up in the fluffiest hotel bed

Da var fredagen her, og deilig er det. Det ble en rask visitt til Oslo for denne gang, og jeg skal pakke sakene mine å reise hjem allerede i dag etter et møte. Da bærer det rakt hjem for å forberede alt til Pop-up shop i morgen! Håper å se mange av dere der. I går var jeg som nevnt på åpningen av Daniel Wellington i Karl Johans gate 25, og det var så hyggelig. Det ble likevel en tidlig kveld på meg, og jeg våknet opp i den mykeste hotellsengen til deilig frokost.

// Friday is here, and weekend has never tasted better. It turned out to be a quick trip to Oslo this time, and I’m leaving today already after my meeting. Then I’m heading straigt home to prepare everything for tomorrows Pop-up shop! Hope to see you there! Last night I attended the grand opening of the Daniel Wellington store in Karl Johan, and it was great. I went early to bed though and woke up in the most fluffy hotel bed ever with yummy breakfast.

Jeg elsker å unne meg en natt eller to på Grand, spesielt etter oppussingen. Det er så fint her!
// I love staying at Grand when I’m in Oslo. It’s so pretty and luxurious, ecpesially after the renovation!

Håper dere har kommet dere tilbake til rutiner igjen etter påskeferien. Ønsker dere en god helg 
// Hope you have managed to return to your everyday routines after Easter. Wish you a great weekend!

.. Last night’s event ↓

...

.. Nydelig location, bobler i glasset, fine mennesker og vakre klokker oppsummerer gårsdagens happening 
// .. Amazing location, champagne, great people and beautiful watches sums up yesterday’s event with DW!

10 Responses to Weekend is here

  1. Hei, og god lørdag til deg!
    Så på snapstoryen din her en dag, at du var på en bane å skjøt med gevær. Lurte på hvor dette var? 🙂

  2. Hei! Når kommer innlegget om favorittene fra fransk apotek? Er sånn på jakt etter ny hudpleie da huden min har blitt skikkelig ille den siste tiden…

  3. Ja, jeg synes også det er utrolig fint på Grand Hotel! Mamma jobbet der før, og jeg tok alltid turen innom i lunsj pausene hennes. Noen netter fikk vi også sove over på hotellet, da hun hadde nattskift og morgenskrift. Det var virkelig kjempe stas husker jeg, da jeg bare var rundt 12-14 år. Jeg synes rommene er helt fantastisk fine, og ikke minst er sengene helt utrolig behagelige å sove i! Håper du har hatt en superfin helg alt i alt! Masse klemmer fra meg til deg <3

Follow @ Instagram