Adlinks

· Swimwear│on my wishlist ·

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og før jeg vet ordet av det befinner jeg meg på Bali med bestevenninnen min om noen uker. Det er så deilig å tenke på! I den anledning har jeg begynt å tenke på hvilket badetøy jeg ønsker meg til turen, og jeg må innrømme at Calvin Klein sin kolleksjon har gått i tankene mine i lang tid. Jeg elsker den røffe bademoten, og både badedrakten og bikiniene under står høyt på ønskelisten min akkurat nå 

// Summer is right around the corner, and before I know it I’m laying on the beach in Bali with my bestie! The vacation is just a couple of weeks away, and I’m getting excited just thinking about it. I have started to plan what kind of swimwear I want to bring with me, and I’ll admit that I am craving a piece (or three) from the Calvin Klein collection. I love the edgy yet minimalistic and simple style, and here’s what’s on the top of my wishlisht right now ↓

Swimsuit / Triangle top / Bikini hipster / Cropped Vest

❥ What’s your plans for the summer?

7 Responses to Summer on my mind

  1. Til sommeren blir det helgeturer til fjellet (om været er bra)- og tre uker til Spania med sønnen min. Nedtelling til Spania er allerede startet! Heldige deg som skal til Bali snart 🙂

  2. Hei! Litt random spørsmål – men lurte på om de spisestolene du har fra ellos er greit behagelige å sitte i? Vurderer å bestille de selv, syns de er så kule:)

  3. Jeg har SÅ lyst på den badedrakten selv!! Synd jeg ikke har en postkasse for tiden 😛 Haha. I sommer skal jeg fortsette å reise, tipper jeg befinner meg i USA eller Asia på den tiden 😀 Kos deg i Oslo <3

  4. Håper du kan lage en liten Bali-guide når du kommer hjem! Skal til Bali selv i sommer <3 fikk tips fra en venninne å besøke Cafe Organic som ligger i Seminyak, de har visst de beste acaibowlsene! Og dra på Potato Head Beach Club, som skal være veldig trendy med god mat og stemning 😀 kos deg!

Follow @ Instagram