Jeg har alltid vært glad i hyttelivet, og takker sjelden nei til en invitasjon til fjells. Det er noe med den friske fjelluften, de hjemmekoselige omgivelsene, snøen og de utenom-vanlige aktivitetene som langrennturer og gåturer i skogen! Nå har jeg trasket rundt i ullundertøy i to dager på Kvamskogen, og jeg kjenner at skuldrene har senket seg godt. I kveld bærer det hjem og tilbake til hverdagslivet, og i morgen tidlig allerede setter jeg meg på flyet til Oslo for jobb.

Nystekte pannekaker med bacon og blåbærsyltetøy til frokost! Med kaffe, selvfølgelig.. ♥

Nydelige omgivelser som gir ro i sjelen.. I går kveld ble det utendørs jacuzzi til denne utsikten!

Boller til kvelds slår aldri feil på hytten. Det skal sies at de smakte bedre enn de så ut! Hihi

Håper dere har kost dere i påsken 

8 Responses to Hyttekos på Kvamskogen

 1. Dette så kjempe koselig ut 🙂
  Elsker også hytte tur 🙂
  God tur hjem å god tur til Oslo 🙂

 2. Så deilig! Å finne roen på et vakkert sted som dette, det er gull verdt altså! Håper du føler at batteriene er ladet – du som tross alt har så mye å gjøre! Stor klem <3

 3. Hvor har du kjøpt tightsen du hadde på deg på snapchat? Den som er svart med grått på leggene?

 4. Så koselig det ser ut :))
  Jeg kjenner det skal bli godt med gode matrutiner igjen etter en mat fylt påske! Jeg vet at du også er glad i sunne matrutiner, så jeg tenkte å anbefale deg et produkt! D-Drink heter den, og er en 14 dagers rensekur, med blant annet rensende råvarer som spirulina, broccoli og ramsløk! 100% naturlige råvarer 🙂

  Les gjerne mer om den på bloggen min:
  https://rikketviberg.com/2017/04/19/easter-detox/

Follow @ Instagram