♥ ♥

Førstkommende lørdag gjentar Cath, Julia og jeg suksessen med Pop-Up Shop, og vi håper å se så mange som mulig av dere der! Denne gangen holder vi til i 4. etasje på Sundt i Bergen, og vi starter fra klokken 12.00 så langt ‘lageret’ rekker. Det som ikke blir solgt innen eventet er omme går til veldedighet. Kom innom og hils på da vel, kanskje noen av våre garderobeskatter kan bli dine! Jeg har tømt nesten hele garderoben for en vårrengjøring, og det er mye fint som kommer til salgs. Jeg legger ut litt sneak peeks på Snapchat innen lørdagen, så følg med på @EirinK. Ha en fin dag, snuppiser – vi sees på lørdag!

33 Responses to See you there

 1. Du har så utrolig fin hud og glød, kan du pliis skrive om hvilke produkter, behandlinger og sminke du bruker til huden? <3

 2. Skulle ønske jeg kunne vært der:) kommer du til å legge ut det som ikke blir solgt på nett?

 3. Hei 🙂 Har du noen solkrem/sol-serum til ansiktet å anbefale? Hva bruker du selv av solbeskyttelse til fjeset?
  Takk for svar 🙂

 4. Åå, dette må jeg få med meg! Var utrolig gøy sist gang <3 Håper jeg får sikret meg noen skatter. Kommer du til å legge ut noen hint, eller hva jeg skal si? haha <3 Stor klem

 5. Hei! Dette har ikke noe med inlegget å gjøre men har du noen tips til hvordan man kan slutte å ha så store forhoninger rundt gutter? Føler eg blir så skuffet eg treffe gutter og man har det kjekt der og da men så plutselig høre man liksom ingenting av de? Liker egentlig å være singel men alltid kjekt å »drive på» med noen… Og noen tips til å bare nyte livet og gi meir F i gutter og slutte å stresse sånn med det?

  • Uff, der er jeg ingen ekspert etter å ha vært i et forhold stort sett alltid! Først og fremst er det viktig å sette pris på seg selv tenker jeg, å prøve og tenke at det er andre som går glipp av deg og ikke omvendt! Bestevenninnen min sa en gang ‘ikke heng deg opp i om han er interessert i deg, tenk heller på om han er INTERESSANT nok for deg’ 🙂 Det likte jeg veldig godt!

 6. Bildene på bloggen din laster så treigt… blir ferdig med å lese innlegget før bildene blir synlige 🙁 det har vært et problem lenge…

 7. Hvordan blir det med betaling?<3 Bare kontant, eller går kort og?:D ((og prisene..blir det typ veldig dyrt eller hvordan blir det?))
  -hilsen fattig student ahaha, xo

 8. Hei! Hvor har du kjøpt hundesengen i merket «hunter» som du hadde på et bilde en gang? Er det noen spesiell grunn til at du valgte det merket? Kan du vise hvordan «matskål» området til Billy ser ut? 🙂

 9. Ser ut som om du har storkost deg! 🙂
  Lurer på hva jakken din på bildene heter/er fra? 🙂

  Ha en fin uke!

  • Alt som ikke blir solgt gir jeg til veldedighet etter pop-up, håper du får kommet innom en liten halvtime og hilst på! Hvis ikke kommer det garantert flere muligheter <3 Klem

 10. Hei! Jeg lurte på om du fortsatt bruker den Bamboo varmebeskytteren eller om du har fått deg en ny favoritt? Ha en fin onsdag! Det virker som gleden er tilbake i deg og det er såå hyggelig å se 🙂

  • Hei Ingvild! Jeg bruker fremdeles bamboo varmebeskytteren hver gang jeg har dusjet, kan ikke leve uten :* Og ja, jeg føler meg endelig ovenpå igjen etter en tung start på året. Det er en god følelse <3 Takk

 11. Åå, gleder meg! Har ikke snap, så må nesten spørre her om den lange jakka fra Zara med badges selges? Vi sees uansett på lørdag x

 12. Håper du kan lage deg en bruker på Tise! Elsker klesstilen din – og vil gjerne kjøpe noen godbiter:-) Kjøpte faktisk en stripete kjole fra Vita hos deg for et par år siden!

Follow @ Instagram