Top: Zara
Pants & shoes: Ganni
Bag: Louis Vuitton

· A closer look at one of my Paris looks ·

Jeg lovet dere å vise mer av antrekkene dere såvidt fikk se i innlegget mitt for Synsam, og her kommer en av dem. Dette er en av mine favorittantrekk, og jeg er helt forelsket i blusen fra Zara! Jeg elsker at armene er litt ‘puffy’, og ikke minst at jeg kan stramme inn toppen med en søt sløyfe rundt livet. Det bugner av fine topper på Zara om dagen, og til tross for at jeg setter pris på en garderobe av god kvalitet fremfor kvantitet, synes jeg det er fint å kunne kjøpe billigere ‘trendplagg’ her, og heller dyrere baseplagg av andre merker som varer lenge. Rett og slett en god kombinasjon som gjør garderoben litt mer leken 

// I promised to show you a closer look of all the outfits I did in the post for Synsam, and here is one of my favorites. I’m in love with this blouse from Zara, and I especially love the ‘puffy’ arms! Not to mention the cute bow tied around the waist. There’s plenty of pretty items at Zara these days, and even though I appreciate a wardrobe of greater quality, I like to by cheaper trend items at Zara, yet more classic pieces with quality from other brands that lasts a lifetime. I believe a mixed combination of both makes the wardrobe a litte bit more interesting and fun to work with! Have a wonderful day lovelies. Xx

29 Responses to My favorite blouse

 1. Dette antrekket er så fint 🙂 likte blusen så godt at jeg bare måtte bestille den med en gang 🙂
  Ha en Fin onsdag

 2. Nyydelig antrekk, nok en gang! Elsker slike bluser med det lille ekstra i detaljene <3 Enig med deg i at Zara har fått utrolig mye fint vårnytt i butikk nå. Nyt onsdagen videre, fine Eirin <3

 3. Hei Eirin! Har noen spørsmål om nydelige Billy og rasen maltipoo. Hvordan er han på tur (tenker spesielt fjell) med tanke på størrelse og utholdenhet? Og hvordan klippes han, hos frisør eller gjør du det selv? Vurderer å skaffe meg en selv, og må gjøre litt undersøkelser først 🙂 Ha en god påske!

  • Hei Hanna! Billy går veldig greit på lengre turer, og jeg har aldri opplevd at han har blitt utslitt. Han er ekstremt utholden og en ypperlig turvenn 😀 Jeg klipper han fast hos hundefrisør på Sartor Storsenter. Klem!

   • Tusen takk for svar! En ting til bare; husker du hvilken størrelse du har i Puppia-selen hans? 🙂

 4. Hei! Du har så mange fine solbriller, og lurer på hvilke du vil anbefale hvis jeg skal investere i et ordentlig par? Og da tenker jeg på et par solbriller jeg kan bruke til hverdags til alle slags antrekk 🙂 🙂

 5. Helt enig, en kombinasjon av kvalitet/kvantitet gjør garderoben leken og enklere å variere! Du er så flink, fine du ❤ Nyt påsken- det fortjener du ☺️

 6. De solbrillene du hadde på snapchat i dag, HVOR er de i fra? Og evnt hvilket merke er de i?
  Ble totalt forelsket!

 7. Jeg opplever stadig problemer med å laste inn nettsiden din via mobil og nettbrett, og får diverse feilmeldinger. Tregheten på siden sin fører til at jeg ikke får lastet inn innhold og henger seg opp slik at det er vanskelig å komme seg ut av den (problemer med å laste inn nye nettsider etterpå). Dette problemet har vedvart en stund, og jeg synes det er forunderlig at du ikke har tatt tak i dette tidligere for å optimalisere din merkevare. Forstår at du er opptatt med diverse «prosjekter» og «business», men jeg synes virkelig bloggen skulle vært en prioritering 😉

  • Hei Caroline. Jeg er like frustrert som deg, og er i dialog med teknisk hver eneste dag. Dessverre tar det tid med dem, og det er utenfor min kontroll. Jeg fikk melding senest i går kveld om at de jobber med det. Det er absolutt en prioritering for meg :/

 8. Så fin! Hvilke lenger vippextensions har du? Har du volum? Det ser så naturlig fint ut på deg!

 9. Nydelig bluse! Hva heter modellen? Er så mange hos Zara nå!😍🙌🏼 Skal til Paris om tre uker og har sååå lyst på den blusen før den tid!

Follow @ Instagram