I samarbeid med Vichy

· The sun is shining again and I love it ·

Vinteren har vært lang og mørk, og jeg tipper at jeg ikke er alene om å crave litt solstråler på kroppen. Det er viktig å begynne med solbeskyttelse allerede nå! Påsken har såvidt startet, og jeg tipper mange planlegger deilige hytteturer, skiturer, skogsturer.. Jeg skal selv til fjells og gleder meg stort til å spenne skiene på bena igjen! Etter at jeg fylte 20 ble jeg ekstra oppmerksom på hvor viktig det er å ta vare på huden. Den er fin og stram nå, og jeg skulle gjerne hatt den slik for alltid, men slik er ikke realiteten – heldigvis finnes det gode produkter og tips som kan hjelpe å forebygge både rynker og pigmentflekker.

Tips til å skjerme huden fra de sterkeste solstrålene.

· Søk skygge når solen er på det sterkeste mellom klokken 11 og 15.
· Bruk hatt og solbriller. Ikke bare beskytter det huden, men det er også superfresht!
· Bruk solbeskyttelse regelmessig, og la det bli en del av din daglige rutine.

♥ ♥ ♥

 Idéal Soleil 3-IN-1 Anti-Dark Spots SPF 50+

Denne ansiktskremen er perfekt til bylivet, da den har litt farge i seg som jevner ut hudtonen. Den passer spesielt fint til sommeren, da man ofte ikke trenger like mye dekkevne. Bland den gjerne med foundationen din for ekstra beskyttelse! Trener du ute er den også perfekt, da den er vannfast.

. . .

 Idéal Soleil Skin-Perfecting Velvety Cream SPF 50+

Jeg liker solbeskyttelse som ikke legger seg som et klissete lag på huden. Denne ansiktskremen kan man bruke som fuktighetskrem alene til daglig bruk, eller gjerne før du legger makeup. Konsistensen er lett, og den trekker nemlig raskt inn i huden med en fuktighetsgivende effekt! Passer sensitiv hud.

. . .

 Idéal Soleil Anti-Sand SPF 30

I påsken regner jeg med at de fleste er nokså tildekket, og denne vil jeg spare til Bali i juni. Dette er en anti-sand solbeskyttelse som føles lett på huden, og etterlater ingen hvite merker på kroppen. Fordi den er så lett i konsistensen, kan man enkelt børste av seg sanden på stranden og den er vannfast.

• • •

Å bruke solbeskyttelse betyr ikke nødvendigvis at man ikke skal få den fine, freshe, gløden i solen – men nettopp å beskytte huden mot de sterkeste og mest skadelige solstrålene. Dessuten får man en mye finere, mer langvarig og dypere glød jo høyere faktoren er! Vichy Idéal Soleil serien består av beskyttende og deilige produkter som er enkle å innføre i hudpleierutinen til påsken, såvel som i strandbaggen på sommeren når den endelig kommer.

Alle produktene fra Vichy får du på apoteket. Finn dem som passer akkurat ditt behov HER!

❥ Wish you all a lovely easter

16 Responses to Vichy got your back

  1. Dette er så viktig 🙂
    Jeg bruker altid sol krem 🙂 å solbriller 🙂
    Må begynne å gå med noe på hode også. Hehe
    Ha en fin søndag

Follow @ Instagram