I samarbeid med Synsam

The Céline pair goes to any outfit on a sunny day.

Jeg elsker solbriller, og bruker det hver eneste dag. Dette paret fra Céline stod på ønskelisten min i en liten evighet, og jeg er så glad for at jeg endelig eier dem. Brillemodellen er klassisk, men med enkle gulldetaljer som likevel gir dem det lille ekstra. Céline er mitt favoritt solbrillemerke fra Synsam!

// As you probably can tell, I love sunglasses. I wear it almost every day! This pair from Céline was on my wishlist for quite a long time, and finally I got my hands on them. This model is classic, but still unique with the little golden details on the frame. Céline is my favorite brand at Synsam!

I love my Gucci glasses in the everyday life. They’re timeless and super chic!

Da jeg skulle velge meg en brille til hverdags, falt valget på dette tidløse paret fra Gucci. Jeg ønsket meg et par som er lett å style, og som ikke stjeler oppmerksomheten fra antrekkene jeg bærer. Gucci er kjent for sine klassiske briller, og disse gir meg en følelse av litt luksus i hverdagen.

// When I chose a pair for the ‘everyday life’, I went for this timeless and classic pair from Gucci. The glasses are easy to style without stealing any attention from my outfits! Gucci is known for they’re classic models, and this pair gives me a nice feeling of luxury in the everyday busy life.

I love to wear the Stella McCartney pair for work.

Jeg har flere briller jeg varierer mellom, og en av dem har jeg døpt til ‘arbeids-brillen’. Når jeg er på jobb, om det så er i møter eller bak dataskjermen, liker jeg en brille med kraftig ramme og en liten morsom detalj som gjør jobbhverdagen enda litt mer inspirerende enn hva den allerede er! Rett og slett en brille som skiller seg ut. Denne brillen fra Stella McCartney er leken med en gullenke på øvre rammekant, og det følger også med en separat gullenke som man kan feste på brillen. Det er er viktig for meg når det kommer til briller generelt at jeg har flere å variere mellom, og ikke minst style til ulike anledninger.

// Personally I prefer to have a wide selection of glasses that I can choose from depending on my outfit and agenda, and this pair from Stella McCartney is my ‘work-pair’. I wear them in meetings as well as behind the computer screen. I want my work glasses to stand out, and this pair has a quite thick frame with a fun golden detail. They also come with an attachable golden chain and it’s super cute! This pair makes my workdays even more inspiring. I love them!

Visste du at hos Synsam kan du leie 3 par briller - med eller uten styrke?
Dette kommer med en rekke fordeler som du kan lese mer om HER!

P.S. I will share individual blog posts with every outfit in this post later! Xx

29 Responses to I love wearing glasses

 1. Her var det mange fine briller 🙂 liker Celine solbrillene kjempe godt 🙂
  Kan jeg spør hvor buksen er fra ?:)

 2. Hei Eirin! 😊 Kan man leie to par briller og et par solbriller? Eller må det være enten tre par briller eller tre par solbriller?

 3. Hvilken størrelse har du i den blå skjorten? Fant den på zara.com, men der ser den nye mer posete ut, den ser finere ut på deg!

 4. Hei kjære deg <3
  Jeg må bare spørre, hvor er den flotte skjorten du hadde på deg i rosa fra? Så den på snapchat – utrolig fin, og særlig på deg!

  Ønsker deg og dine en fin påske 🙂

 5. Hvilken modell er Gucci brillene? Så sykt fine, og kunne gjerne tenkt meg sånne selv! 🙂

Follow @ Instagram