Sponsored trip

 

· I’m in love with France (and crêpes) ·

God ettermiddag fra Frankrike! Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, for jeg føler jeg har opplevd så mye allerede siden sist Jeg reiser med Vichy, og agendaen deres er tett – men virkelig, så moro! Jeg har tatt såå mange bilder, som jeg gleder meg til å dele med dere når agendaen åpner seg litt igjen. Da skal jeg også få svart dere på kommentarer! Jeg skal hjem i morgen, og nyter hvert eneste minutt av turen. Jeg reiser alene, men har allerede møtt så mange, nye og skjønne mennesker! Alt fra Sverige til Finland, Israel og Texas.. I går fikk vi litt tid til å spasere rundt i byen, og da måtte vi selvfølgelig unne oss en halvtime på en koselig og sjarmerende sidecafé, som man finner overalt. Crêpe er et must når man er i Frankrike, det er såå godt med banan og nutella! Jeg tok også turen innom et fransk apotek og sikret meg litt must-haves som man ikke får tak i hjemme. Jeg skal selvfølgelig dele dem med dere. Aur revoir 

// Good afternoon from France! I don’t know where to start, this trip as truly been amazing so far. I’m travelling with Vichy and the agenda is super tight – but so increcible fun and I’ve learned so much new! As soon as I get some more spare time, I will tell you everything about it. I have been takin a ton of pictures though, and I can’t wait to share them with you! Yesterday we got an hour off, and of course we had to try out crêpes. It’s a must when in France! My mouth is watering up just thinking about it.. I also got to stop my a pharmacy and I bought lots of must-have products that you don’t get elsewhere. I will share them with you as well! Hope your doing great. Just wanted to check in and wish you all a happy weekend! Check in later for a new blog post update. Xx

25 Responses to ❥ When in France

 1. Paris er så fint!! Jeg må tilbake snart 🙂

  Hvor er den fine rosa skjorten fra? Den fra snap..

 2. Hej Eirin!
  Tak for en fantastisk blog først og fremmest!
  Jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til din finde badedragt (og btw, du ser virkelig godt ud i den!!)
  Hvor er den fra, hvis du har lyst til at dele? ^^
  Knus og kram!

 3. Hei😄 Du la ut to fine bluser på snapchat. En i blå og en hvit og rød, hvor er disse fra?

 4. Dette ser bare så fantastisk ut! Bildene du har delt på sosiale medier så langt, er bare helt nydelige. Gleder meg til å se mer inspirerende bilder her i fra. Good helg og hjemreise når den tid kommer, stor klem <3

 5. Hei! Jeg skal til Paris i slutten av måneden og har ikke vært der før. Kan du dele noen tips? Steder du anbefaler og spise, se eller shoppe. Alt hjelper!

Follow @ Instagram