annonse

Shoes: ECCO 
Blue jeans: Zara
Knit: Ganni (spons) 
Sunglasses: Céline
Bag: Chloé

· First look ↑ ·

Leather jacket: Acne
Top & pants: Ganni (spons)
Sunglasses: Komono
Shoes: ECCO

· Second look ↑ ·

· Third look ↓ ·

Bag: Chloé
Sunglasses: Céline
Blazer & t-shirt: Ganni (spons)
Rippes jeans: Zara
Shoes: ECCO

· Let me know which look you love the most ·

I samarbeid med ECCO har jeg fått lov til å style de nye ECCO Soft 8 skoene deres til forskjellige looks, og det var ikke akkurat vanskelig! Som dere allerede vet er jeg stor fan av basic sneakers, fordi de går til absolutt alt. Man kan style skoene til alt fra skjole og skjørt, til jeans og dressbukser! Både til hverdags og fest.. Stem på din favorittlook og legg igjen en liten kommentar om hvorfor og hvilket antrekk akkurat du liker best. Jeg klarer ikke bestemme meg 

// In cooperation with ECCO I got to style they’re new ECCO Soft 8 shoes with three different looks, and it was so much fun! As you already know I’m a big fan of basic sneakers. You can wear them to everything both day and night! From skirt and dresses to jeans and suit pants.. Basically everything works! Vote for your favorite look and tell me what look you like the most about it. Personally, I can’t really pick one, I love them all! Have a great day! Xx ❥


→ Konkurranse: Stem på din favoritt og skriv hvilken størrelse du bruker!

58 Responses to Laidback in ECCO

 1. Vi trenger en video eller detaljert innlegg om hvordan du styler det bølgete håret ditt nå som det er kortere, for det er altså så fint!

 2. Jeg likte aller best antrekk nr 2 for er slik jeg ønsker at min stil er. Men likte veldig godt nr1 også pga den røde genseren får antrekket sikkelig til å poppe.
  Er enig med deg at det beste er basic sneakers. De går til alt å kan brukes både til fest og til hverdags. Jeg har et all star sko som jeg bruke hele tiden for de er basic og kan brukes til fest og en tur på matbutikken.

  Ha en fin helg!

  http://www.josefine.blogg.no

 3. Gud her var det mange fine antrekk 🙂 hvor stemmer man ?
  Elsker 1 og 2 🙂
  Syntes 1 var så fint pågrunn av genseren å buksen 🙂
  Syntes 2 var kjempe kult 🙂

 4. Jeg liker antrekk nr 2 best. Skikkelig classy og kul, men også laidback. Digger det 😀 Skinnjakke slår jo aldri feil.

 5. Veldig vanskelig valg altså. Alle tre er fine på hver sin måte – men likte aller best det i midten med håret, hatten og looken. Så setter min sette på det antrekket. 😍

 6. Jeg elsker det første antrekket! Det er så fint med hvite sneakers, og den røde genseren kler deg veldig godt.
  Du er en stor inspirasjon til min klesstil!

 7. Jeg digget det første antrekket! Så fint med jeans og hvite sneakers, min favoritt kombo<3 Og med den røde genseren ble det bare smashing:) Men alle antrekkene var super fine, og du er bare så utrolig vakker! Kos deg masse videre i Oslo<3

 8. Flotte alle tre, men min favoritt er nr.3.
  Likte alt, spesielt dress jakka. Kul stil, voksent og sofistikert.
  God helg. 🙂

 9. Elsker alle lookene, men må si siste var så classy og stilig kombinasjon <3 Kan du lage en video av hvordan du lager krøllene dine? De er så store og fine, har aldri klart å få til slik før 🙁

 10. Antrekk nr. 3 med blazeren var kulest fra et gutte perspektiv 😉

  Likte alle antrekkene. Nr. 1 og 3 kler deg best som en business woman og en blogger 🙂
  Nr. 2 minner meg om 80 talls Madonna look eller moderne tids LA look 😉 Popstjerne look mao 😛

  Er det nå i april du lanserer det nye forretningsimperiet ditt?

 11. Så fine solbriller! 😀 Vet du hva modellen heter? Er det sort eller smokey farge på brilleglasset?

 12. Fine alle tre, og det var jammen ikke lett å bestemme seg… Men jeg tror det må bli nummer 3, fordi jeg likte måten du kombinerte blazeren og vesken med slitte jeans og en laid back t-skjorte med print. Det ble en fin balanse i antrekket 🙂 Jeg bruker str. 39.

 13. Hei du 🙂

  Jeg likte den først looken sikkelig godt!! Den var så avslappet, men samtidig pyntet.

  Jeg har størrelse 37

  Klem

 14. Kan du lage en paris guide siden du har vært der ett par ganger nå? Var der nå nylig og var desverre veldig uheldig på alle spiseplassene jeg var på.. Vi gikk også opp over Champs Élysées for å shoppe men synes ikke det var så mye shopping utvalg, mest veeeldig dyre butikker..

 15. Look nr to er helt epic. Enkel, rocka, stilig og anvendelig til SÅ mange settings. Behagelige sko sørger for det! Digger sammensetningen, pluss at stil og komfort er vanskelig, men essensielt for meg og mange å få til å kombinere.
  Xx

 16. Hei. Jeg likte best antrekk nr 1. Jeg likte så godt kombinasjonen med rød genser og hvite sko. Og kombinasjonen strikk og sneakers gir en vårlig følelse, fordi det ikke er helt varmt så det er godt med en varm genser også gir fargene en følelse av varme og sol i lufta. Utrolig fresht👌🏼👌🏼 Hadde blitt skikkelig glad for de hvite skoene! ❤❤ God påske 🐣🐥🌼🌼🌼🌼

 17. Look nr. 2, all black med leatherjacket var råtøff. Jeg bruker str. 38 🙂 Ha en fin dag, skjønne!

 18. Vanskelig, elsker den klasssiske sorte looken med årets mest trendy plagg, skinnjakken, på antrekk nr. 2, men antrekk nr. 1 traff meg nok mest! Rødt i vårgarderoben er et must, kombinert med basic blå jeans og trendy hvite sneakers med borrelås kan antrekket umulig slå feil! Bruker str. 37 🙂

 19. Vanskelig å velge. Men blir nr 1, det røde var prikken over i’En👌🏻 Pnsker meg hvite soft 8 med borrelås str 36😍

Follow @ Instagram