· I’m starting to really like this city [especially the people] ·

I dag er det duket for en ny dag i Oslo, og det skal mye til for å slå gårsdagen kjenner jeg. Åh, så gøy jeg hadde det! Kvelden startet med en bedre middag på koselige Olivia med venner, og jeg bestilte pollo e parma som jeg ofte gjør. Den retten må dere prøve, so good! Vi snakker pannestekt kyllingfilet, sprø parmaskinke, gremolata, salat, cherrytomat, løk og sitron med ovnsbakte rosmarinpoteter.. Vann i munnen! Noen timer senere gikk vi videre, og det ble en sen kveld med mye moro og fine folk! Jeg må bare si det, folk her i Oslo er såå hyggelige og imøtekommende. Jeg blir skikkelig glad jeg – den skal dere ha! Nå venter lunsj på Joe mellom slagene – i dag står alt fra event til møter på agendaen. Ønsker dere en nydelig fredag og god helg! Fri-yaay 

// I’m ready for a new day in Oslo, and yesterday was SO much fun! It’s gonna take a lot to beat it. I went out for dinner with some friends at Olivia, and the food was amazing as always. I often order the pollo e parma dish which is pan-fried chicken fillet, crispy parma ham, gremolata, lettuce, cherry tomato, onion and lemon with baked rosemary potatoes! My mouth is watering up just typing it! A few hours later we left and kept it going all night. I gotta say, people from Oslo is so sweet and nice. It truly warms my heart! Now I’m ready for lunch at Joe, and then I have an event and some meetings. Happy fri-yay! 

14 Responses to ✈ O s l o

  1. Hei, kan du lage ett innlegg med den nye Balenciaga vesken din? er det normal str du har eller str S?

Follow @ Instagram