Hat: H&M
Leather jacket: Acne
Top & pants: ganni (spons)
Sneakers: Ecco (spons)
Sunglasses: Komono

· All black everything ·

I dag var muligens årets fineste dag i Bergen, om ikke årets første ordentlige vårdag. Jeg våknet opp til haugevis av snaps fra værglade venner. Da var det bare en ting å gjøre! Snyte nesen, ta en halstablett, å komme seg ut i solen. Jeg har hengt med en av mine gode venner og kost meg i byen. Nå har jeg akkurat kommet inn døren, og om litt får jeg besøk av en venninne. Vi skal bare slappe av å koose oss resten av kvelden! Hva synes dere om antrekket, forresten? Det er egentlig veldig typisk meg, men i dag følte jeg for å slenge på favoritthatten også. Den kjøpte jeg i New York! Ha en fin kveld 

// Today may have been one of the most beautiful days in Bergen in a long time. I woke up to tons of snap of the pretty weather, and I jumped out of bed immidiately! I met up with one of my good friends in the city, and it was so much fun. Now I just got home, and tonight I’m gonna relax with one of my other great friends. Such a lovely day! What do you think about the outfit by the way? It’s pretty typical me, except the hat. I bought it in New York ❥

41 Responses to Today was pretty awesome

 1. Elsker antrekket, hatten 🖤 og bildene 👌🏻 Du er nydelig og har en super stil 🙌🏻 Avslappet, comfy og cool 😄

 2. Bergen <3 Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om de litt større moteinvesteringene du har gjort opp igjennom (spesielt veskene dine <3), og hvordan du bestemte deg for hver av kjøpene 🙂

 3. Love the hat eirin! Looks so chic on you and looks like a beautiful day too 🙂
  Have a lovely cozy night tonight <3
  x

 4. Veldig fint antrekk, det ser veldig behagelig ut! Her i Trondheim har det vært sol, snødd og regnet, gleder meg til våren ankommer Trondheim!
  – Vårild 🙂

 5. Altså… FOR en babe du er!! Hallo i luken liksom <3 Dette antrekket var utrolig kult, samtidig som det ser skikkelig comfy ut – det kan jeg like! De skoene selger vi på jobb, og de er såå fine. Samtidig er de veldig komfortable! Digger deg – du er rååå <3

 6. Så fiine bilder!! Hvilket kamera har du? Lurer også på om du tilfeldigvis har eller har hatt Olympus pen E-Pl 7?

 7. Hei! Så utrolig fin på håret! Jeg lurer på hvordan du får så mye volum og generelt hvordan du styler håret! Jeg elsker kort hår, men har utrolig pinnrett hår selv, så hver gang jeg klipper meg kort så angrer jeg like etter da det bare er livløst og henger rett ned… hvordan har du gjort det på bildet for å få slike fine krøller? Du stråler!

  • Et lite tips til volum, fra en med samme type hår: bruk skum i håndkletørket hår, før du føner håret opp ned. Tupér deretter håret innerst ved hodebunnen over hele hodet, og fiksér deretter hver seksjon med spray. Etter å ha jobbet deg gjennom hele håret, børster du det forsiktig «ned» (slik at tuperinen ikke synes). På den måten får du «løftet» håret litt fra hodebunnen, og resultatet er mye mer volum i håret 🙂

 8. For et nyydelig antrekk!! Jeg lurte på om du kunne ha flere frukost innlegg? Spesielt mat innleggene dine er så sykt kjekt å lese. Elsker bloggen din!

 9. Hej härliga Eirin!

  Mina mail vill inte komma fram till dig, så skriver här istället. 🙂

  Jag heter Alexandra och är marknadsansvarig på svenska startupföretaget Getraw. Jag vet inte om du har hört talas om oss? Vi på Getraw gör ’nyttigt godis’ och än så länge består vårt sortiment av en ekologisk bar i fyra mumsiga smaker. Veganska, glutenfria och fullproppade med frukt och nötter. Ta gärna ett kik på vår Instagram @getrawsweden eller getraw.se för att läsa mer om oss.

  Jag och Carolina, som är grundare och VD på Getraw, störtgillar dig och dina kanaler! Ditt flöde som är fyllt av grymma bilder gör oss pepp och är inspirerande. We love it. Och vi tror att dina fans matchar vår målgrupp – unga trendsetters. Vi är ganska nya på norska marknaden och vill såklart bygga ett välkänt varumärke även i Norge, så att alla ni också ska få njuta av ‘nyttigt godis’ varje dag. För att göra detta på bästa sätt önskar vi verkligen att få synas i dina kanaler och vi har en massa kul idéer på co-labs och är även öppna för att lyssna på dina.

  Vi har precis kommit in på Reitan i Norge, vecka 15 och 16 kör vi en kampanj på Narvesen, och vi undrar om du skulle vilja pusha kampanjen tillsammans med oss i dina kanaler? Vill du smaka våra produkter? Vi börjar gärna med att skicka över ett gäng smakprover till dig.

  Ser fram emot att höra från dig 🙂

  Kram, Alexandra 🙂

  PR & Communication

  +467 68 97 72 48
  http://www.getraw.se

 10. og* kose oss! Når man ramser opp ting man gjør (dere 1: slapper av og 2: koser dere) er det og og ikke å. 🙂

 11. For et casualt coolt antrekk! Og hatten var virkelig prikken over i-en. Håret ditt ser så fint ut om dagen, du kler fargen og klippen veldig godt! Legger du inn blekningsstriper? Ha en nydelig torsdag <3

 12. Hei Eirin!

  Jeg jobber for Ecco Shop på Jessheim Storsenter, og lurer på om vi kan bruke noen av bildene på var instagramside? Vi kommer til å tagge deg og si at det er du som har tatt bildene. Vi fokuserer mye på disse skoene for øyeblikket 🙂

Follow @ Instagram