· Just another golden detail in my home ·

Jeg har overkommet skrekken for å henge ting opp på veggene i hjemmet, og godt er det. Flere av dere har tipset meg om å henge opp diverse med ‘borrelås’ fra Chlas Olsson, og det må jeg bare bøye meg i støvet for! Bildene jeg har i stuen henger som støpt uten hull, og det fungerer som bare det 

// I have overcome the fear of hanging stuff up on the walls, and let’s say that it was about time. Several of you have told me to use ‘velcro’ instead of making holes in the walls, and it’s genius! So if you have lightweight pictures or something, you should definitely consider it before you use screws.

• • •

Dette speilet derimot måtte jeg bruke plugg til, da det er nokså tungt. Men fint ble det, og det blir nok hengende en god stund! Jeg synes det er fint med den gjennomgående stilen hvor det dukker opp litt metalliske farger her og der. Dette speilet er faktisk identisk med håndtakene jeg har på dørene!

// This mirror on the other hand is quite heavy, so I decided to use plugs. But I think it turned out really nice and I guess I’m not taking it down again for a long time! I love to decorate with metallics here and there, and this mirror is actually identical with the handles I have on my doors. Looks so nice!

The mirror is from House Doctor. 

46 Responses to The golden mirror

 1. Knall fint, du har en så utrolig fin og inspirerende stil! Hvor er pynten på bordet fra ? 🙂

 2. Hi Eirin,

  I love you blog!

  I wanted to ask you, do you use some products for your tan ? You always have so perfect tan on your skin.

 3. elsker leiligheten din!! er så utrolig fint og gjennomført, og jeg blir så utrolig misunnelig.. Du må absolutt være stolt og fornøyd!!

  Men lurer veldig på hvor den glasskula med en enhjørning i er ifra? den som står på tvbenken sammen kaktusen og en annen glasskule med «love» tror jeg. Hadde blitt utrolig glad om du hadde svart meg på hvor glasskula med enhjørningen er ifra altså!! 🙂

 4. Du må huske at borrelåsen kan dra med seg maling eller tapet hvis du skal ta dem av igjen.. det skjedde med meg! 😮

 5. Hvorfor funker ikke nelly koden du og dem andre bloggerene har lagt ut ?
  Forresten hvor har du kjøpt kronelys staken?

 6. Så fint du har det!! Så du skrev i kommentarfelt på forrige innlegg at du bruker St. Tropez. Kan jeg spørre hvilken selvbruning fra st. Tropez du bruker? Mousse, spray, lys (hvite), mørkere (blå)? 🙂 bruker du den i ansiktet og på kroppen?

 7. Hei fine deg, hvordan går det med Billy for tiden? Lenge siden jeg har lest eller sett noe til han her på bloggen. Lille skjønne! Stor klem

 8. Du har et så fint hjem!

  Lurte på om du har noen gode treningstightser å anbefale?

  Ha en fin dag!

 9. Hei! Ville bare tipse deg om noe du kan bruke til tunge ting som det speilet. På Clas Ohlson har de sånne gipskroker som er så tynne at de lager nesten usynlige hull. Veldig enkel patent, og tåler opptil 25 kg, så jeg har et stort speil hengende på sånne:-) Mye bedre enn å bruke plugg! Til neste gang du skal henge opp noe :*

 10. De selger også oppheng for tyngre ting på Clas Ohlson. De ligner på en slags fiskekrok og lager bare et lite hull i veggen (mye mindre enn hva en gipsplugg vil lage). Jeg har et stort og tungt speil hengende på slike kroker.

  🙂

 11. Du har det bare sååå fint, Eirin! Og så er du helt nydelig selv. Blir så inspirert av bloggen din. I tillegg syns jeg det er så bra at du svarer på kommentarer! Er så irriterende når bloggere ikke svarer på ting :p Keep up the good work 😉

Follow @ Instagram