I samarbeid med bareMinerals

· Flawless skin through the whole day ·

Jeg har vært fan av bareMinerals lenge, og dette var det første merket jeg ble introdusert for da jeg startet med sminke. Jeg har brukt det i ååårevis, og solpudderet deres som jeg har vist dere utallige ganger er fremdeles en favoritt! Jeg liker at produktene deres er nærende for huden, og naturlige. Det gjør at huden min holder seg fin og får puste. Nå har bareMinerals lansert et nytt produkt som heter Bare Pro Performance Wear Powder Foundation. Iiiih 

• • •

· Swirl & sweep for a great base / perfect touch up ·

• LAR HUDEN PUSTE 
• STORT FARGEUTVALG 
• SITTER I opp til 12 TIMER
• FREMKALLER IKKE URENHETER
• MED 90 % VITAMINER OG MINERALER 
• TESTET FOR HYPERALLERGI 
• DERMATOLOGISK TESTET 
• FEILFRI MATT FINISH 
• SILKEMYK TEKSTUR

· Core Coverage Brush ·

Tilhørende Bare Pro Performance Wear Powder Foundation er det utivklet en børste som skal gjøre påføringen jevn, rask og plettfri. Denne er super! Jeg liker at børsten er skrå, slik at jeg enkelt kan bruke den til blending. Men hvis jeg skal påføre foundation som base i hele ansiktet på morgenen, foretrekker jeg faktisk å bruke beautyblender. Børsten derimot er helt super å ha i vesken sammen med pudderet gjennom dagen for en rask touch up!

 Have a flawless day!

39 Responses to A quick touch up

  1. Hei! Så fint sminket du var, vil du lage et innlegg om hvilke produkter du bruker fast og de du ikke kan leve uten?😄

  2. Kan du ikke komme med litt treningsmotivasjon her inne? Savner litt de innleggene du hadde med ukens trening og sånn😊 Klem fra slapp sofasliter (som trenger treningsboost)😅

  3. Hej! Skulle du kunna göra en guide/video om hur du applicerar din foundation med beauty blendern? Jag lyckas aldrig få det snyggt när jag använder svampen till min mineralfoundation. 🙂

  4. Hei Eirin!
    Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt den supersøte hårbøylen/hårbåndet som du har på deg ? 🙂

    Klem!

Leave a reply

Follow @ Instagram