· A Saturday off in my new favorite sweater ·

Lørdager er alltid deilige, og i dag bestemte jeg meg for å ta helt fri. Fra jobb, trening (ok, hadde et møte klokken 12 over en kopp kaffe, men det var bare hyggelig) og andre hverdagslige obligasjoner. Jeg kjørte inn til sentrum hvor solen lyste opp over hele byen, og tok meg en tur innom Ganni hvor jeg fant meg noen fine og fargeglade skatter. Jeg går nesten alltid i svart og lite farger, men i dag ble det sannelig rødt! Jeg kjente spesielt at denne fine genseren gjorde litt med humøret mitt. Nå har jeg bare kost meg hjemme noen timer, og om litt skal finstasen på. I kveld skal jeg ut å kose meg med gode venner! Jippiii 

Saturdays are the best, and today I decided to take the day off from work and workouts (ok, I had a meeting at 12 but it was a pleasure). After the meeting I stopped by Ganni and found myself some treasures. Usually I prefer to wear black and dark colors, but I ended up with a bunch of red pieces today! I’m in love with this Cherry Bomb sweater, and I could feel my mood change for the better when putting it on. Tonight I’m heading out with friends! Xx

53 Responses to W e e k e n d

 1. Den var råfin! Og litt morsomt å se det motivet på en genser, litt annerledes enn de t-skjortene 🙂
  Hvor er den fine svarte metallboksen med hvit «C» fra?

 2. Du er alltid like fin, flott og inspirerende du!<3
  Lurte på hvor jeansen din var fra? den satt utrolig fint 🙂
  Klem en trofast følger<3

 3. Så søt genser! Alltid gøy å få inn litt farger i garderoben, spesielt når det går mot varmere dager.. Kos deg masse med venner! 🙂

 4. Så fin genser! Hvilken størrelse har du i din? Buksen så også veldig fin ut 🙂 Har du link til den?

 5. Hei.
  Så fin du er i rødt. 🙂
  Liker bloggen din veldig godt, mange fine tips og inspo. Spesielt liker jeg hjemmet ditt og når du deler der fra.
  Alt for gammel (49) for å følge deg men jeg koser meg.
  God helg. 🙂

 6. Du er så utrolig vakker Eirin og du stråler mer enn noen gang!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din og blir så glad hver gang det er et nytt innlegg.
  Du inspirer så mye og bloggen din er en stor motivasjon og inspirasjon for meg, så fortsett å stå på!
  Takk for at du er du og jeg heier på deg videre. Stor klem <3

 7. Så nydelig😍 Den genseren kledde du virkelig! Hvor er den fine jeansen fra? Den hadde den perfekte blåfargen😄 Kos deg med helg💗

 8. Er det over med kjæresten din?:/ jeg ble dumpet for 4 uker siden idag, og jeg klarer meg så vidt gjennom dagene..

 9. Heeei! Hvor er det røde antrekket fra snap fra? Kjolen/skjørtet og genseren?
  Klem 😄😄

 10. Litt sånn i forbifarten. Obligasjoner på norsk betyr ikke det samme som «obligations». Obligasjoner henvender seg til rentebærende gjeldsbrev, ikke forpliktelser, hehe.

Follow @ Instagram