Jacket & skirt: Zara
Sweathsirt: Happy Wifey Oslo
Boots: Bianco
Bag: Chloé

.. One of my favorite ways to dress these days

Riktig god mandag, snilleste dere! Arh, jeg kjenner det var godt å våkne opp i egen seng i dag. Enda bedre med en ny uke, blanke ark og skjerpet fokus. Dere skal vite at jeg finner mye glede i dere. Til tross for at jeg kanskje ikke er så personlig og privat som mange av dere gjerne skulle ønske, så skal dere vite at dere står meg veldig nært. Jeg finner mye motivasjon og støtte i hver og en av dere, spesielt når dere legger igjen hilsener og gode ord til meg. We’re on each other’s team! Denne tiden betyr det ekstra mye for meg… Men over til antrekket! Jeg har nærmest flyttet inn i hoodies og sweatshirts om dagen – jeg elsker å kombinere det med skjørt og fine kåper, for en casual tvist. Hoodien tar jeg på meg og gjemmer meg litt i på grå dager, og sweatshirten styler jeg med glede til skjørt når jeg føler for å være litt ekstra fin. Nå sitter jeg for øyeblikket på en café i byen og jobber – noen dager føles det bra å ta dataen under armen, sette seg på en hyggelig café, variere miljøet og sippe på en fin cappuccino. Anbefales! Håper mandagen behandler dere bra. God klem ♥

// Happy Monday besties! I gotta admit it was so nice waking up in my own bed today to a brand new week. I want you to know that even though I’m not the best at being personal and letting you guys ‘in’, I find a lot of joy and comfort in each and one of you. Especially when you leave me sweet and uplifinting comments! We’re on each others team.. You got me and I got you! Always.. (yes, I’m extra emotinal these days..) But over to the outfit! I’ve almost moved into hoodies and sweatshirts lately, and I looove it. On rough days the hoodie is my sweet escape, and days where I want to feel more ‘dressed’ up I style the sweatshirt with a cute skirt for a casual twist. Today I decided to take my work out and work from one of my favorite cafés in the city. It’s nice to change up the environment sometimes, and drink pretty cappuccinos. Haha! Seriously, really recommended.. Hope Monday is treating you good! Xx

54 Responses to We’re on each other’s team

 1. Åå du er helt nydelig Eirin! Ble veldig spent på det maleprosjektet du nevnte igår? Er det stua du skal male?

  Ha en strålende mandag 🙂 klem!

 2. Har lyst til å gi deg en kjempe stor klem <3 alt ordner seg 🙂
  Kjempe fint antrekk, så kult å kombinere en hoodie med skjørt! 🙂
  Håper du får en fin mandag videre <3

 3. Elsker dette antrekke 🙂 kan du linke til skjørte ? Håper du snart får noen oppturer 🙂
  Ha en fin mandag

 4. Hei Eirin. Jeg har skjønt at du ikke har det så okei nå for tiden, og ville egentlig bare sende deg noen gode tanker <3 Noen ganger skjer bare livet, og det er ikke alt man kan kontrollere, men det er fint å se at du prøver å ta vare på deg selv oppi det hele, trener, er sosial og leverer på jobbfronten – for det gjør du absolutt! Når livet skjer, man må rett å slett bare ta kontroll over det man kan kontrollere. Det er lov å ha det vondt og være trist, og noen ganger helt nødvendig for å kunne "move on". Enten så går det bra, eller så går det over. Dette må jeg minne meg selv på når det butter imot. God klem til deg <3

 5. Sikkert et år siden sist jeg kommenterte her, men følger med hver dag, og synes det er så fantastisk flott å se hvordan du former livet ditt med styrke og pågangsmot. Har jo fulgt med siden starten, og får skikkelig godfølelse når jeg tenker på den utrolige utviklingen du har foretatt deg. Inspirerende og motiverende! Får helt vondt av at du har en litt tøff periode på privaten, har bare lyst til å gi deg en god klem og si at alt vil ordne seg for deg.
  Jeg håper du er stolt av deg selv, Eirin!

  • Kjære Kamilla! Husker du var en av de første jeg fulgte med på i bloggverden. Å høre fra deg nå betyr så mye, det skal du vite! Tusen takk for gode ord. Ønsker deg alt godt :* Stoor klem

   • Åh, du er så god <3 Jeg heier stort på deg, Eirin. Har gjort det fra dag 1, og har ingen planer om å slutte med det. For meg er du fortsatt hun som lærte meg å lage "havrepannekaker" av havregryn, egg, kanel og kardemomme – med sukkerfritt syltetøy på, og vi har jo faktisk møttes en gang også (på Magnat) 😀 Du kommer til å nå såsåååå langt, og det du er gjennom nå gir deg mer erfaring, som igjen gir en enda mer robust grunnmur. Stor klem til deg 😀

    • Haha, nå måtte jeg trekke stort på smilebåndende Kamilla 😀 Tror sannelig jeg må lage meg havrepannekaker til frokost i morgen 😉 Du er virkelig verdens søteste, og jeg heier på deg også. Håper jeg treffer deg igjen i fremtiden :* God klem i retur <3

 6. Må virkelig si at du stråler på bildene ! Godt å se smilet ditt til tross for alt som skjer rundt deg, uten å vite hva. Utrolig stilig antrekk. Jeg elsker også å dresse ned ting, særlig trenden med en finstasen kåpe og sneakers. Perfekt vær til det her i Oslo. Takk for tilbakemeldingen på forrige melding jeg skrev til deg, jeg ville bare si at jeg leste den 🙂 Det er godt å støtte hverandre! Ha en fantastisk start på uken! Jeg setter veldig pris på å komme inn her og få litt inspo nå. Hjalp virkelig på humøret. klem fra Anna<3

 7. Kommenterer så og si aldri, men følte for å legge igjen en kommentar nå. Du skal vite at jeg setter stor pris på bloggen din. Det er så deilig å kunne sette seg ned å få inspirasjon hver eneste dag og koble litt fra hverdagen! Uten tvil min favoritt blogg og inspo❤ Keep up the good work

 8. Åh, Eirín, ikke moro å skjønne at du ikke har det tipp topp privat om dagen. Men jeg liker og tro og si; det ordner seg – uansett hva det er <3 Be your own kind of happiness, be your own kind of power..! Sender gode vibrasjoner fra Drammen til Bergen 🙂

 9. Många kramar, du verkar vara en så himla bra person! Är glad att jag får hänga med dig varje dag genom dina inlägg och uppdateringar. Önskar dig allt gott och vad det än nu är som händer, så kan man alltid lita på att det kommer bli bättre framöver. Kram!

 10. For en jente du er!! Du inspirerer og viser viljestyrke hver eneste dag, og det blir jeg oppriktig stolt over! Selvom jeg ikke kjenner deg, så føler jeg at jeg kjenner deg.. Du skjønner gjerne hva jeg mener 🙂 Og jeg føler en stolthet over alt du får til, og jeg heier sånn på deg. Alt du leverer her inne er av toppkvalitet – selv når du ikke har det så bra. Det sier mye om deg og pågangsmotet ditt. Det beundrer jeg deg virkelig for. Sender deg en stor klem <3

 11. Hva heter fargen på veggen på soverommet. Den du har malt og har bilde av på snap. Så lekker😍

 12. Er det lenge siden du kjøpte jakken på Zara? Kjempefin! Klarer ikke finne den på nettsiden..

 13. Hei Eirin 😊 Jeg har sendt deg mail på [email protected], men ikke fått noe svar :/ lurer bare på om det er rett mail? Eller er det ikke alltid du svarer på mail? 😊

  Ellers vil jeg legge til at bloggen din er så bra! Du virker som en flott jente, og er veldig inspirerende! Sender deg mange gode klemmer, og håper du snart får det bedre 💕

 14. Heier på deg Eirin <3 bloggen din er så bra og inspirerende hver dag! Sender god klem 🙂

 15. Kan du være så snill å svare på hvilken størrelse du har Happy Wifey gensern i? 🙂

Follow @ Instagram