Coat: Mango
Hoodie & sneakers: H&M
Bag: Louis Vuitton
Jeans: TopShop

• • •

❥ A little Weekend getaway with my family

Lørdagen i Stavanger var koselig. Vi møtte mormor og morfar etter frokost på et bakeri i byen, og deretter gikk vi rundt og kikket i alt fra sidegater til butikker. Jeg fant meg et par solbriller fra Whyred som jeg har ønsket meg lenge, og litt smått fra Zara. Jeg er nesten litt glad vi ikke har Zara i bergen, for da er det litt hyggeligere når man først er innom på reise! Da ettermiddagen begynte å nærme seg, dro vi alle hjem til mormor og morfar hvor vi sov over til i dag. Jeg sover alltid hos dem, men vi bestemte oss for å bruke bonusovernattingen vår første dagen da vi kom så sent. Det var hyggelig det også! Nå står middag etterfulgt av hjemreise på agendaen! Denne helgen i Stavanger gjorde meg godt. I kveld bærer det hjem til Billy og nytt maleprosjekt hjemme ♥

// Our Saturday in Stavanger was so cozy. We met my grandparents after breakfast at one of our favorite bakeries, and then we did some sightseeing and shopping. I got myself a pair of new sunnies from Whyred that I’ve drooled over for quite a while, and some treasures from Zara! We don’t have Zara in Bergen, and honestly I’m quite happy with that. Then it’s extra fun when travelling! In the afternoon we all went thome to my grandparents house where we slept over till today. After dinner we’re all heading back home to Bergen, and I must say – this weekend getaway did me good for sure! Xx

27 Responses to Saturday stroll

  1. Høres ut som dere hadde en fin lørdag i Stavanger 🙂 kan jeg spør om du kan linke til genseren ?:) god tur hjem 🙂

  2. Stavanger looks so cute! It must’ve been lovely to spend some time with your grandparents. In Norway, I’ve only been to Hemsedal for some snowboarding but it’d be awesome to visit your country for other activities too. Have a lovely Sunday! xx

    http://www.arcticvanilla.com/

  3. Hvilken str har du i jakken? er den stor i størrelsen? Jeg vingler mellom m og s, så ble veldig usikker på hva jeg skal klikke hjem! Du ser smashing ut;)

  4. Du er så fin! <3 Digger du er så laidback men så utrolig kul likevel! Kan jeg spørre om tips hvordan sette opp håret som du gjør her? Den frisyren er evig favoritt men ikke alltid jeg får den til like bra.. Og hos deg er den alltid smashing:)
    Ha en deilig uke skjønne du

    • Tusen Takk Hanna <3 Jeg kaller det 'half bun', og lager rett og slett bare en dott med litt hår istedenfor alt. Jeg kan lage et innlegg om det siden det er flere som lurer 🙂 Ønsker deg en strålende uke! Klem

Follow @ Instagram