· W e l c o m e  M a r c h ·

Mars er den første offisielle vårmåneden, og selv om det kanskje ikke føles slik hver dag, så merker jeg i hvert fall at dagene blir lengre. Noen dager titter solen frem, snøen smelter og den gode vårfølelsen ligger i luften. Andre dager pisker gjerne regnet og kulden som bare det, men det er i hvert fall lysere ute, både tidligere og senere. Det er deilig! Som blogger er høsten utfordrende med tanke på bildelyset, derfor jubler jeg for tiden vi går inn i nå. Jeg har som hver måned laget meg en liten liste over ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av måneden – det er fint å sette seg både delmål og hovedmål gjennom året!..

 

· 10 things I want to do in March ·

• • •


1. Jeg vil besøke besteforeldrene mine, å tilbringe en helg i Stavanger. Just because…

2. Jeg har kjøpt SÅ mye fin veggpryd til leiligheten, men alt ligger bortgjemt i et skap. Denne måneden skal jeg henge det opp! Jeg har litt småangst for å lage hull i veggene, og har utsatt og utsatt i en liten evighet.. Haha! Tipper flere kjenner seg igjen her, spesielt i et nytt hjem.

3. Feire påsken til fjells! Det har jeg ikke gjort på lenge, men i år ser det ut til at det blir både Geilo og Hemsedal.. Yay! Jeg gleder meg til å stå på ski igjen.

4. Jeg skal ikke legge skjul på at februar har vært en ekstremt tung måned. Jeg har gått gjennom en ganske stor forandring i livet mitt som jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for å snakke om enda. Noen dager vil jeg bare grave meg under dynen, andre går det bedre. Og ja, det er nok derfor jeg har trent så mye også, til dere som påpeker det. Det får meg på andre tanker, og får meg til å føle meg bedre med meg selv. Så hvis ting ikke er helt tipp topp her inne hver dag, så vet dere hvorfor. Ikke alle dager er like lyse, men jeg prøver å jobbe meg gjennom det. I mars håper jeg at jeg kommer meg ovenpå igjen.

5. Holde flere foredrag! Etter at jeg holdt foredraget for Dnb – Kvinner og Ledelse fikk jeg virkelig mersmak. Jeg elsker å snakke om det jeg brenner for – å gå for målet man har satt seg, uavhengig av hva andre tenker om det, eller tvil du måtte ha underveis. Ha troen på deg selv, løft andre og hverandre opp og frem, fuck janteloven (jeg mener det..) jobb hardt og HAVE FUN! Det er i motbakke det går oppover, aldri glem det..

6. Jeg vil teste ut vindtunnellen på Voss, å kjenne på fritt fall (uten å hoppe i fallskjerm…) Det har jeg alltid hatt lyst til, speiselt nå!

7. Første uken i april reiser jeg til Paris, og jeg vil forberede meg så godt jeg bare kan i mars. Jeg vil oppleve, se ting, virkelig utnytte muligheten for en gangs skyld. Paris er en vakker by, og det kribler i hele magen bare av å tenke på at jeg skal dit. Drikke kaffe, spise på en sidecafé, kjøpe makroner, spise croissant til frokost, finne det perfekte silkeskjerfet – til halsen, håndleddet eller vesken om man vil.. Det blir ikke mer fransk enn det!

8. I mars vil jeg bake mer, å lage mer mat. Jeg er så glad i det, men prioriterer det sjelden! Da kobler jeg virkelig helt ut.

9. Jeg må legge ut forrige bilen for salg.. Hvis noen er interessert i en svart E-golf 2017 modell, ta kontakt! Ha ha ha.. Den står bare mutters alene i garasjen akkurat nå, og jeg synes så synd på den (av en eller annen grunn får jeg alltid et følelsesladet forhold til bilene mine…)

10. Sist men ikke minst, i mars skal jeg sette helsen først. Jeg skal opprettholde den fantastiske treningsgløden jeg har hatt i det siste, spise sunt men godt, og sannelig har jeg bestilt meg en massasje og ansiktsbehandling på fredag. Det tror jeg ALDRI jeg har gjort før, haha.. Det blir deilig ♥

Xx

60 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i mars

 1. Her var det mange bra punkter 🙂
  Gleder meg til å følge deg i Paris 🙂 ha en kjempe fin torsdag 🙂 kan du linke til skjørte ?

 2. Jeg forstår deg så innmari godt Eirin. Du skal ikke måtte føle at du må dele alt med oss hele tiden. For oss som har fulgt deg lenge, så har vi uansett merket at du ikke har hatt det så greit… Ta den tiden du trenger, lytt til deg selv, og lytt til hva kroppen prøver å fortelle deg. Gi deg selv tid, og fortell oss heller når du er klar.

  <3

 3. Du er sterk Eirin. Om jeg skal være ærlig går jeg igjennom mye tøffe greier selv, og godt å høre at det ikke bare er meg. Så vi får stå sammen, uansett hvor fjernt unna det høres ut. Det er en grunn for alt, og jeg tror vi bare skal lære å kjenne oss selv bedre og bedre med tiden. Jeg synes du leverte veldig fint i dette innlegget i hvertfall! Takk for god inspirasjon. Klem fra Anna <3

 4. Kan anbefale vossvind! Det er så GØY!! Man føler seriøst at man kan fly og det er en sykt digg og befriende følelse ❤️

 5. Det er litt vondt å høre at du ikke har det så greit fordi jeg har den oppfatningen av deg at du er så snill og god mot alle som møter deg. At du alltid prøver å være positiv og legger sjela di i det du begir deg ut på. Jeg skulle så inderlig ønske at mennesker som deg aldri hadde en dårlig dag, uke eller måned fordi dere er den dere er. Du inspirerer meg hver eneste dag og jeg tar meg selv i å føle meg bedre etter å ha sett snapstorien din eller lest et innlegg når jeg har en dårlig dag! Ikke alt trenger og snakkes i hjel, men bare sørg for at du gjør ting som får deg til å føle deg bedre, samme hva det er. Jeg håper at alt ordner seg for deg etter hvert og i mellomtiden kan du trøste deg med at du har blogglesere som er her for deg every step of the way <3

 6. Hvilken pris skal du ha for e-Golf og er du fornøyd med Tesla Model S?
  Dnb – Kvinner og ledelse foredraget du holdt er det noe video ute av det på nett?

  Ha en fin dag! Eirin 🙂

 7. Fine mål i marts Eirin 🙂 <3. Stå på! Du er så flink til det du gør og alle har tider, hvor man ikke føler sig ovenpå. Men tiden læger alle sår, og du skal nok komme ovenpå igen. Rigtig god Marts måned til dig. Du fortjener det!

 8. Et lite tips 🙂 kjøp en tube sparkel en pusseklut og en svamp og maling i kode du har på veggene. Lager du hull så bare ta på litt sparkel og puss vekk. Bruk svampen til å påføre maling på over hullet og vips. Så er veggen så god som ny og du kan leke deg med så mye bilder du vil:)

 9. Hvor setter du sammen bildene dine? bruker du photoshop eller bruker du et nettprogram som picmonkey for eksempel? 🙂

 10. Ta vare på deg selv, det er det aller viktigste her i verden. Ingenting annet betyr noe. Du fortjener å ha det bra, men klart.. vi har alle tunge dager! Sånn er det bare. Da jeg gikk gjennom en utrolig tøff periode i fjor, var jeg rimelig langt nede flere ganger, og jeg følte meg så teit.. Om jeg kan si det sånn. Jeg følte jeg sutret hele tiden, og jeg var mer irritert på meg selv, enn glad i meg selv. Og det er så leit! Jeg brukte lang tid på å irritere meg over at jeg var nedfor, når det egentlig var helt normalt og helt greit! Det er lov å ha det dritt, og det er lov å synes ting er kjipe. Men det går over! Enten går det bra, eller så går det over <3 Jeg sender deg en stor klem, og beundrer deg veldig. Det skal du vite <3

  • Jeg skjønner hva du mener når du sier at du blir irritert på deg selv for å ha det dårlig. Jeg er litt der selv :/ Men takk for reminder Charlotte, du er alltid like grei og god <3 Klem

 11. Jeg ELSKER disse innleggene. Kunne ønske disse kunne kommet enda tidligere i måneden, gjerne hver 1, men iallfall tidlig.

 12. Så mye fint som står på lista! 🙂
  Du trenger absolutt ikke beklage deg eller forklare deg. Vi som har lest bloggen din lenge har merket godt at noe er som det ikke skal 🙁 <3 Håper uansett det går bra med deg, tross forholdene.
  Du er utrolig sterk så du kommer deg gjennom dette! Stor klem vakre du <3

 13. Har skjønt at ikke alt har vært helt tipp topp. Men håper det går bedre med deg! 🙂
  Hadde ikke du en porche som forrige bil? kan du blogge litt om den nye hvite bilen jeg har sett på snap? du velger så kule biler 😀

  • Takk Susanne <3 Jeg har gått over til EL-bil og er storfornøyd med det, ettersom jeg har ladeuttak i garasjen 😀 Sparer mye! Jeg har den nye Tesla Model S Facelift nå. Stoorfornøyd! Klem

 14. Søte deg, vondt å høre at du ikke har hatt det så bra. Har hatt det helt jævlig selv, vil ikke snakke om det med noen! Men gode tanker til deg iallefall. Måtte alt orde seg slik du vil at det skal ordne seg.

 15. Hei. elsker bloggen din, og den er inspirerende og gir glede. Liker veldig godt at du tar så mye fine bilder og at alt er så ryddig og gjennomført.
  Men kunne du ha lagt ut litt mere om treningene dine og hva du trener? enten om du legger navnet på øvelsene på instastory eller snapstory. eller lager sånne små firkanter du bruker der det står hva du gjorde på trening.
  Liker veldig godt å lese om hva andre trener og øvelser osv, får mye inspirasjon fra det!
  Stå på videre og håpe humøret kommer seg, du er kjempeflink og jeg beundrer deg. Og jeg unner deg alt godt.

 16. Hei!
  Hvorfor selger du E-golfen? Hvis du har valgt en anna bil – hvorfor?
  Flotte punkter, blir bra nå som våren kommer 🙂
  Stor klem!

  • Jeg bestilte Tesla før jul som nå har kommet. Ønsket denne fordi det er dobbelt så bra rekkevidde 🙂 Jeg kjører veldig mye om dagene, og måtte stoppe for å hurtiglade nesten hver dag med golfen.. Super bil, men nå slipper jeg det! Klem

 17. Hei!
  Kan jeg spørre deg hvor i new york du kjøpte bamboo varmebeskytteren og anti-frizz til hår? Har brukt denne selv i mange år og er i byen nå så hadde vært så flott med svar!

 18. Veldig flott blogg Eirin, har følgt deg lenge og har alltid likt personligheten din som utstråles på bloggen! Ville bare fortelle at du ikke trenger å lage hull i veggene for å henge opp bilder. Jeg har selv kjøpt såkalt klister med borrelås som du kan bruke, uansett tyngde på bilde. Det lager heller ikke merker på veggene hvis du fjerner dem. Jeg har kjøpt mine på Europris men du kan sikkert finne dem andre plasser også!

  • Tusene takk Helene 🙂 Og tipset om borrelåsene er helt genialt, jeg har hengt opp bildene i stuen med dette! Frykter at speilene jeg skal henge opp blir for tung, men jeg finner ut av det. Tusen takk for at du tenker på meg <3 Klem

 19. Hei!
  Kan tipse om «bårrelås» til å henge opp bilder med på veggen fra Clas Ohlson. Fester en tape på rammen og en på veggen og fester på, akk som sko til små barn med bårrelås. Så slipper du hull eller andre merker på veggen! Husker ikke hvor tunge bilder man kan ha, men er noen kg. Resten av bildene har jeg hengt opp med tynne tynne spiker. Holder som bare det (har gipsvegger jeg også), samt lager bare bittesmå hull. På Jernia får man også kjøpt sånn hvit krittliknende sparkelgreie som dekker hull uten å måtte male eller noe 🙂

  • Hei Emma! De borrelåsene du snakker om er helt geniale, og jeg har brukt kun dem til nå 🙂 Speilene derimot frykter jeg blir for tung, men jeg skal absolutt sjekke ut de tynne spikerene! Kjedelig å bruke molliplugger for små speil 😛 Tusen takk for gode tips <3 Klem

   • Så bra – nå ble jeg glad 🙂 De plassene jeg har brukt plugg og enten har gjort feil/skal ta ut. Så fuger jeg bare inni hullet og maler over. Takk for en inspirerende blogg! Ta gjerne en titt på min insta, emabihor. Legger ut litt diverse av både mat og interiør. Oppdaget nettopp blomsterkrydder og lakrissukker – kan virkelig anbefales?

 20. for et fint blogginnlegg! ellers krysser jeg fingrene for at ting blir bedre for deg snart – ta tiden du trenger <3

 21. Uff Eirin! Stå på videre, så kommer du deg sterkere igjennom dette! Er enig med mange andre, du utstråler så mye godt, så ønsker deg virkelig det beste <3
  Forresten: Det var en veldig kul kaffekopp på kolasjen din, hvor får man kjøpt en slik? 🙂

Follow @ Instagram