→ Biola bowl with mango, coconut chips, passion fruit & granola

→ Sandwich with turkey, avocado, sprouts & egg

→ Raspberry porridge with banana

→ Chia seeds rice cakes with avocado and eggs (quicky!)

→ Greek yogurt with granola, honey, and fresh berries

→ Filled avocado (soo good!)

→ Sweet healthy scones

→ Coconut roasted edamame beans

→ Smashed avocado sandwich with curry and mustard seeds

• • •

❥ .. If you’re not sure what to have for lunch today – hopefully, you just got inspired!

En av dere spurte meg om lunsjtips i går, og da tenkte jeg at det er noe vi alle har godt av i blant! Det er lett for å falle i samme matspor, og derfor håper jeg en eller to av mine favorittlunsjer kanskje kan bli til en av dine. En sunn, mettende og næringsrik lunsj er essensielt for å holde energien og det gode humøret oppe gjennom dagen. Bak gjerne scones før du legger deg, eller → disse cottage cheese og havregrynsrundstykkene! Da har du reddet morgendagen!

// One of you asked me yesterday if I could share some of my favorite lunch recipes, and I though that was a brilliant idea. It’s easy to fall in the same food pattern, so I hope one of my favorite lunch recipes will turn into yours as well! A healthy, filling and yummy lunch is essential to keep the energy and good mood up through the day. Why not make scones or these heavenly rools before you go to bed? Then you have tomorrow’s lunch ready in no time! Xx

21 Responses to 9 recipes│Lunch inspiration

 1. Åå alt dette så kjempe godt ut 🙂 må nok prøve noen av disse løp av uka 🙂
  Ha en kjempe fin tirsdag

 2. Mmmm, dette så godt ut!

  Jeg lurte på to ting:
  1. er det lenge til svarene fra spørsmålsrunden kommer? Den var jo tross alt i oktober, så det burde jo komme noen svar snart 🙂
  2. Når skal du legge ut ting på tictail? Det ble jo annonsert at dette skulle komme på en søndag for en stund siden, men ingenting har skjedd ennå…

  • Hei! Jeg må nesten kjøre ny siden det er så lenge siden.. Det skjedde pltuselig så mye den perioden at det ble forskjøvet. Angående Tictail har jeg aldri sagt når, men det blir en søndag når alt er klart 🙂

 3. Åh namm. Perfekt innlegg for meg idag!😍 Alt ser jo såå godt ut!
  Ha en fin dag!

 4. Åå, scones måå jeg lage til helgen! Det er sååå godt <3 Må si jeg synes det er helt fantastisk å følge med her inne hver eneste dag. Rart å tenke på at jeg oppdaget bloggen din så langt tilbake som til da du blogget fra jenterommet, og jeg innså at vi omtrent var naboer. Syntes det var såå kult at en fra lille Åsane turte å skille seg ut og leve drømmen. Du er så inspirerende, og jeg heier virkelig på deg!! Stor klem

 5. Hei, utrolig kjekk blogg du har! Jeg har lenge vært på utkikk etter «kokos chips», hvor er det du kjøper dine?:)

Follow @ Instagram