Post contains adlink

❥ When you only need to restock your foundation ..

Her forleden skulle jeg innom Mac for å kjøpe en ny foundation, ettersom at den jeg har er på vei til å gå tom. Det endte opp med litt mer (lett for…), og jeg tenkte å vise dere litt nye favoritter! Jeg prøver stadig ut nye foundations, men Pro Longwear Waterproof Nourshing Foundation fra Mac måtte jeg bare kjøpe på nytt! Den er fantastisk god, er vannfast, og holder opp til 24 timer. Jeg har min i #NC30. HER kan dere se innlegget med min hverdagssminke!

// Here the other day I went to Mac to restock my favorite foundation. It ended up with a liiiitle bit more as usual, and I thought I wanted to show you some new favorites of mine! I like to try out new foundations, but somehow I keep coming back to Mac’s Pro Longwear Waterproof Nourishing Foundation. It’s really good and lasts the whole day! I have mine in the color #NC30 which suits my skin just perfect. HERE you can read my everyday makeup post!

Hoodie from Gina Tricot
Mirror from Lagerhaus HERE
YSL setting powder Souffle D’Eclat
Bubblegum Lip Scrub from Kicks
Perfume from Mac

Bestevenninnen min kjøpte først denne parfymen fra Mac, og jeg bare måtte herme! Den lukter helt fantastisk, og det synes jeg i grunn alle de nye parfymene deres gjør. Verdt å sjekke ut! De er alle Eau De Perfume og varer gjennom hele dagen. Den jeg har heter Candy Yum-Yum ‘A flirty fragrance with electric fruits, like pink guava at the heart’. Speilet fra Lagerhaus skal jeg ha i stuen ved bildene som henger på veggen. Det kommer i to størrelser ♥

// My bestie bought the Candy Yum-Yum perfume at Mac first, and I just had to buy it as well. It smells a-mazing! ‘A flirty fragrance with electric fruits, like pink guava at the heart’. It’s Eau De perfume so it lasts through the whole day. I kind of love all the new fragrances from Mac, you should definitely give them all a try! The mirror is from Lagerhaus, and I’m planning to hang it on the wall with the pictures I have in the livingroom.. It’s so pretty! Xx

15 Responses to · Something new ·

 1. Denne genseren var kjempe fin 🙂
  Fikk lyst til å teste ut foundationen 🙂
  Er så gøy når du kommer med sånne innlegg som dette 🙂

 2. Hei!
  Jeg spurte for noen uker siden hvor ene treningsskjorten din var fra. Finner ikke igjen innlegget nå.. Husker du det?
  Tror det var en hvit t-skjorte med bilde av NY?

 3. Hei fine!
  Lurte på hva slags selvbruning du bruker? (om du bruker det, hehe)
  Du er alltid så brun og fin, samtidig som det ser så naturlig og glødende ut!
  Håper du får en super fin uke ♥

 4. Hei 🙂 Nå har jeg bladd gjennom hele arkivet ditt til Food and Recipes, og takk for så mange sunne og enkle oppskrifter! Du har delt flere pannekakeoppskrifter, både med og uten banan – hvilken pannekakeoppskrift er din favoritt akkurat nå? Og hva spiser du helst til lunsj? Jeg spiser gjerne salater, men føler ikke at de metter magen i mer enn en time, og jeg er like sulten igjen… Del gjerne dine sunne lunsjfavoritter med meg – det hadde jeg satt pris på 🙂

  Ha en fin uke!

  • Så hyggelig Kristin, kjekt å høre! Jeg har ikke spist pannekaker på lenge, men den oppskriften uten banan tror jeg at jeg liker best. Den smaker helt nydelig :* Til lunsh spiser jeg helst omelett, knekkebrød med makrell i tomat, eller fylt avocado med fetaost og annet godt (som jeg la ut nylig). Klem!!

 5. Hei!
  Det er noe jeg har lurt på en stund. Tenker du over om sminken/produktene du kjøper er dyretestet? Er du opptatt av sånt?

Follow @ Instagram