· From a high heel hater to a lover ·

Jeg har aldri hatt særlig dreisen på høye hæler, til tross for at jeg alltid har ønsket det. Jeg har en noe uvanlig høy vrist, hvilket gjør at jeg får alt av vekt foran på foten når jeg går i hæler. Det resulterer i vonde føtter etter en time, og hælene havner i hånden! Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har gått hjem fra festligheter barbeint. Haha! For noen måneder siden gav jeg dette paret fra Acne en sjangs, da jeg kjente at de satt godt på foten min. Disse kan jeg faktisk gå med en hel kveld uten smerter og jeg er i ekstaaaase! Så hvis du sliter litt med samme problemet, kan jeg anbefale dem på det sterkeste.

// I’ve never really had a good experience with high heels, even though I looove it. My arch is really high which results in pain in about an hour.. I can’t count how many times I’ve left a party with my heels in my hands barefoot haha! A few months ago I tried this pair from Acne and right away I knew it was the right match for the first time in my life. I can walk in them for hours without pain! So if you ever find yourself in the same situation, you should give them a chance.

.. A little pain relief tips ♥

Jeg kjøpte Dr. Scholl’s Dreamwalk såler for høye hæler i New York, og de er fantastiske! Jeg bruker dem hele tiden. Du finner dem HER på eBay blant annet, og sikkert andre steder. Hvis ikke er også halvsåler i silikon som man ligger fremme i skoen å anbefale. Det får du så og si i alle skobutikker!

// When I was in New York I bought Dr. Scholl’s Dreamwalk insoles and they’re amazing! I use them all the time when I wear heels, and I haven’t felt pain since. Not kidding! You can get them HERE on eBay! Silicone gel shoe pads also works great.. Do you have any pain relief tips to share? Xx 

19 Responses to The only pair of heels

 1. Disse er så fine 🙂 men utsolgt over alt 🙂 har samme probleme som deg greier ikke gå på høye heler mer en, en time «/
  Ha en fin lørdag

 2. Såå fine, og et ekstra pluss at de er behagelige på foten! Sliter veldig med å gå på høye hæler, og da er det viktig med noen som er komfortable 😀

 3. Åå, de var superfine!! Et par klassiske (og ikke minst komfortable) heels kommer man langt med altså! Jeg har et fra merket Unisa. De er supergode, og veldig klassiske. Kan brukes til alt 🙂 Håper du får en superfin lørdag, vakre du <3

 4. Så fantastisk fine! Må finne meg et par jeg liker selv snart, for jeg vil virkelig gå fra en heel hater til en heel lover selv 😛 Det er virkelig på tide snart! Haha. Jeg håper du har en topp helg, fine Eirin, selv er jeg i Bolivia 🙂 Klem!

 5. Hei Eirin! Du er jo mye på farten, trener og går mye tur med Billy! Jeg lurer på om du kanskje kunne laget et innlegg om joggesko. Hvem som er dine favoritter til styrketrening, løping og turgåing? Det hadde vært helt supert! 🙂 Klem!

 6. Kjøpte de samme i oktober, og de er som du sier utrolig gode å gå i (til høye hæler å være;).
  Mine første høye pumps, som jeg IKKE føler meg som Bambi på isen i;)
  Ha en fortsatt fin søndag:)

 7. Jeg har akkurat det samme problemet! Man kan ofte se under foten min i enkelte av skoene jeg går med fordi jeg har så høy vrist og det gjør det så vanskelig å finne sko som passer. Disse skoene kommer definitivt på ønskelisten min:)

Follow @ Instagram