adlinks

Sweatshirt / Caps / Sneakers / Nike sports bra / Sports bra / Black top / Khaki top

· When I feel good, I do better ·

De siste ukene har som jeg nevnte i forrige innlegg vært ganske tunge. Min ‘søte escape’ i hverdagen har vært trening, og det har dere sikkert lagt merke til på Snapchat. Og hva er vel hyggeligere enn å føle seg fin og fresh på trening? Mange reagerer når jeg sier det, men vet dere, fine treningsklær, litt solpudder i kinnene og tørrshampoo i håret får meg til å føle meg bedre. Og føler jeg meg bra, jo da presterer jeg best! Sånn er det bare med den saken.. ♥

// As I said in my last post there has been a quite rough couple of weeks. As you may have noticed on Snapchat, the gym has been my ‘sweet escape’ lately. When I work out I like to feel good about myself, cause then I work out even harder. Maybe it sounds weirs but it’s true! A fresh outfit, a little bit sun powder in my cheeks and some dry shampoo in my hair always makes me feel better about myself in the gym. That’s just how it is.. How about you? Xx

16 Responses to · Workout wanties ·

  1. Her var det mye fint 🙂 du inspirerer veldig når det gjelder trening 🙂 å du har helt rett når du sier at fint trenings tøy gjør mye 🙂

  2. Du er så flott! Lurer litt på hvordan det er med kjæresten når du reiser såpass mye og har mange travle dager? Bor dere sammen? Er nylig i et forhold selv, men kjenner at det av og til er vanskelig å finne tid til hverandre? Har du noen gode tips?? Stor klem!

  3. Kan man få kjøpt jakka du har på bildet et sted? 🙂 Og er logoen hvit eller er det bare lyset? ? Fant den på XXL men der var logoen grå (synes den var mye finere på bildene dine?)

  4. Er det slutt mellom deg og kjæresten? Håper at det går bra med deg uansett hva som har vært tungt ? stor klem

Follow @ Instagram