❥ Good mooorning

Jeg elsker avokado, og kunne spist det hver enste dag. Forrige uke fikk jeg helt dilla på fylt avokado etter trening, og jeg bare måå dele det med dere! Egentlig hander det bare om å dele en avokado, fylle den med fetaost som base, og drysse på alt du elsker! Det er supergodt, sunt og mettende!

// I love avocados and I think I would eat it every single day if I had the chance! Last week I got obsessed with filled avocados after my workouts, and I just have to share it with you. It’s basically all about filling an avocado with feta cheese as a base, and then add all the greens and herbs you love!

.. Naturell fetaost i avokado er helt nydelig med litt tomat, granateple, saltflak og pepper drysset over ♥
// .. Natural feta cheese in avocado tastes amazing with tomato, pomegranate, salt flakes and pepper.

.. And about last night (omg)

Jeg befinner meg fremdeles i Oslo, og The Weeknd konserten var helt rååå! Vi dro først på Olivia og spiste middag, og deretter til konserten. Den skuffet selvfølgelig ikke, og jeg tror jeg digget til hver eneste sang. Selvfølgelig klarte jeg å tryne ned hele trappen inne på konserten, og jeg kjenner jeg dør litt inni meg enda av kleinhet. Hahaha! Kaja gikk først, og jeg kom seilende etter.. Da jeg våknet i dag følte jeg meg helt mørbanket. Note to self, watch your step!

// I’m still in Oslo and The Weeknd concert last night was cray-zaaay! We started with dinner and drinks at Olivia, and then we went to the concert. I danced to every single song and it was SO much fun! Well, at least until I decided to go to the bathroom… I fell down the stairs in front of everyone at the concert and I’m still super awkward about it. Hahaha! When I woke up I felt like I’ve been in a badass fight or something.. Note to self, watch your step!

14 Responses to A super yummy snack

  1. Jeg døde litt av de svarte skoene med borrelås du hadde på i går på snap! Hvor er de fra? 😀 <3

Follow @ Instagram