fbpx

.. At the office ♥

Da var det mandag igjen, og helgen tok en brå slutt. Likevel kjenner jeg at det har vært en god start på uken så langt! Jeg startet dagen med pre workout (den skal jeg tipse dere om i morgen..!) mens jeg gikk gjennom mails og oppdaterte dere, og deretter bar det rett til trening. Nå har jeg vært i en god treningsperiode lenge som dere kanskje får med dere på snap, og det er så deilig! Jeg ser resultater, og ingenting er mer motiverende enn det. Ikke minst føler jeg meg mye mer opplagt, sterkere og mer utholdende enn noensinne. Nå er det slutt på pusting og pesing opp trappene til kontoret, haha!

// Monday is here again and I feel like the weekend flew away (like always).. But still I feel like this has been a great start to the week. Yay! I started my day behind the screen, checking mails, updating the blog and drinking my pre-workout. I’m gonna show you which one I’m using tomorrow – it’s insane! I’ve been in a good circle the past few weeks with my workouts and I finally see results. Nothing’s more motivating than that! I kind of feel like a new person..

♥♥

Mens jeg satt og jobbet tidligere, fikk jeg en hyggelig telefon fra Cath som sto nedi veien med valentinsgave til meg. Er ikke hun bare verdens skjønneste venninne så vet ikke jeg! Jeg fikk den fineste ringen fa Caroline Svedbom som jeg har siklet etter siden jeg så den på henne.. Så takknemlig! Jeg sitter fremdeles på kontoret, og før jeg tar kvelden skal jeg gjøre ferdig spalten min denne måneden for Sartor magasinet. Jeg elsker å drive med det, og det er så hyggelig å ha litt jobb på siden utenom blogg også, hvor jeg kan bruke kreativiteten å inspirere.. Håper mandagen har behandlet dere fint! God klem.

// Earlier today my sweetest Cath called me and told me that she was downstairs with a valentines gift for me. Soo kind of her, she’s seriously my favorite person in the whole wide world! I got the most beautiful ring from Caroline Svedbom that I’ve been wanting ever since I saw it on her.. Love it! Now I’m still at the office working late with my column for the Sartor magazine.. I love having a side job like that where I can just be creative and inspire. That’s my favorite thing to do in life! Well, enough talking and back to my column.. Hope Monday treated you good and didn’t come across too harsh! Xx

33 Responses to Where you’ll find me

 1. Du har så fint kontor 🙂 du inspirerer veldig med trening motivasjon 🙂
  Så snill cath er som ga deg den fine ringen 🙂 ha en fin kveld

 2. Så flink du er! Inspirerende å se alt du får til både i løpet av en dag, men også sånn generelt. Skulle ønske jeg var litt flinkere på struktur til tider, hah! Og sååå snill Cath er da, herregud <3 Den ringen var LEKKER.

 3. HERREGUD, du stråler! Huden din gløder og ser så sunn og fin ut – du er rett og slett rålekker! Kan du lage en sminkevideo en gang? Og jeg ser du har skrevet om litt forskjellige highlightere på bloggen din, som blant annet en stick fra Maybelline, fra Isadora og en puddervariant fra Mac. Hvis du skulle anbefale en til både hverdagsbruk og fest, hvilken ville du gått for? 🙂

  Du er en fantastisk blogger – elsker å klikke meg innom her – uten tvil min favoritt!

 4. Hei Eirin! For en inspirerende og flott blogg du har 🙂 Har bladd litt i arkivet og sett at du har handlet noen Louis Vuitton vesker fra ebay. Vurderer det samme selv, men er så redd for å bli lurt. Har du handlet av privatpersoner eller et «firma»? Klem

 5. Hei Eirin!
  Du har tydeligvis en ganske stor innvirkning på meg når det gjelder trening, for forrige uke trente jeg hele SEKS dager på rad!
  Jeg trenger en dag eller to med pause nå, men i morgen er jeg klar for enda en ny økt, deilig!

  Klem!

 6. Hei, E! Du har så fine øredobber. Du har ikke tilfeldigvis merke/navn, link eller størrelse? Jeg har noen selv, men synes mine gullringer blir hakket for store og ender opp med piratlooken. Ikke akkurat noe jeg er ute etter :p

 7. Så heldig du er som har så snill og god venninne 🙂 Lurte på om du kan lage en video eller en step by step guide for hvordan du får en sånn løs hestehale du har her? Samme hva jeg gjør så blir min så stram 🙁 synes din frisyre er så fin!

 8. For et kontor! Gleder meg til du forteller hva du har jobbet med det siste året!
  Selvom jeg så det på snapen til Lise, noe som sikkert ikke skulle legges ut, menmen.
  Håper du får en fin uke! <3

 9. Du er så fresh og flott <3

  Hadde vært supergøy med vlog! Gjerne sminkerutine, matlaging, shopping haul eller bare skravl. Du er skjønn uansett!

Follow @ Instagram