Annonse

· Introduzing the new ASUS Zenbook 3 ·

Dette innlegget har jeg gledet meg litt ekstra til å skrive. Som dere kanskje har fått med dere den siste tiden, så har jeg switchet over til den nye ASUS Zenbook 3. En ekstremt lettvektig, pen og praktisk laptop! Jeg elsker nye duppedingser, og denne har blåst meg av banen. Jeg er et vanedyr når det kommer til gadgetsene mine, og det skal mye til for å overbevise meg – men denne Zenbooken er virkelig helt topp for meg og mitt arbeid. Da jeg åpnet den for første gang måtte jeg nesten bare måpe. Den er virkelig helt n-y-d-e-l-i-g … Men også mye mer enn bare det, og jeg skal fortelle litt om hvorfor..

• • •

Laptopen veier ikke mer enn 950 gram, og er ekstremt tynn. Man skulle tro det gikk på ytelsen, men denne er raskere og bedre enn de fleste laptoper på markedet. For meg som reiser mye og nærmest har maskinen under armen om dagene hvor enn jeg går, så er det ekstremt praktisk at den er så nett!

Jeg har alltid vært fan av Macbook, men nå har den fått en minst like sterk konkurrent. Jeg opplever ofte på andre laptoper at fargene på skjermen er veldig annerledes, men på den nye Zenbook 3 er fargene sylskarpe, ekte og klare. Det gjør bilderedigering til en lek – at den i tillegg jobber så raskt er også en bonus. Den har fingersensor (du trenger ikke passord), integrert wifi, flymodus, fast charging (60% på 49 minutter), og en batterilevetid på hele 9 timer.

♥ ♥ ♥

.. Zenbooken kommer i flere farger, men jeg falt pladask for rosegull. Den skiller seg ut, er ekstremt lekker, og med gullrammen rundt skjermen gir den følelsen av litt ekstra luksus i hverdagen. Hvis du finne din digitale zen ved og for eksempel koble ut med serier eller filmer, så kommer harman/kardon høytalerne godt med. De er helt syyke, og jeg hadde det faktisk i Porschen. Haha! Veldig ideelt for musikkavspilling.. Jeg har uten tvil fått en ny favoritt ♥

22 Responses to Find your zen

 1. Hei!
  For en god stund siden hadde du spørsmålsrunde, når kommer svarene? 🙂
  Ha en fin søndag videre vakre du <3

 2. Så fin – må ha den!
  Klikket meg inn på lenken men umulig å finne ut hvor jeg kan bestille den?!?

 3. Hei Eirin!
  Selger du fortsatt sofaen din? Lurer på hvordan den er å sitte i? mtp at ryggen ser litt lav ut.. Synes sofaen ser så flott ut, men den må jo være behagelig å sitte i også 🙂

 4. hvor kan man kjøpe denne? Jeg vil gjerne vite hva den koster, om den er god til mye filmredigering, lagringsplass osv. Finner informasjon om den på nettsiden, men ikke noe plass til å kjøpe den?

 5. Hi Eirin!
  I wanted to ask about your Ganni coat, how do you feel it has held up?
  I have heard that the fabric «mangler» after a couple of wears.

 6. For en skjønnhet! Fargen er bare nydelig!
  Lurer også på hvor du fikk kjøpt den, finner den på diverse norske nettbutikker, men ikke i Rosé-gull:(
  På forhånd takk:)

 7. Hei Eirin.

  Hvor er den fine sorte sauefelten fra, som ligger i stolen? Elsker at den er sort og ikke i den orginale hvite fargen. Første gang jeg kommenterer hos deg faktisk! 🙂 Veldig fin blogg.

  Klem

Follow @ Instagram