· I want glass walls like this in my home ↓↓ ·

Pictures found through weheartit

· Weekly dash of interior inspiration ·

Jeg kjenner jeg er litt fed-up med alt det lyse, minimalistiske og stilrene, og jeg er klar for å personalisere hjemmet mitt. Endelig, tenker sikkert mange av dere. Men det er jo en prosess som tar lang tid, og jeg kommer ikke til å kjøpe nytt bare for å kjøpe. Men er det en ting jeg virkelig ønsker meg, så er det glassvegger med svarte rammer! Jeg har siklet etter det i flere måneder, og tenker at når jeg en dag bestemmer meg for å lage til et ekstra soverom oppe som det i utgangspunktet var, så skal det være med glassvegger. Da vil det automatisk føles mer åpent og romslig, samtidig som at det ser lekkert ut ♥

// I’m quite fed up white the white, bright and minimalistic style in my apartment, and I’m ready to personalize it even more by adding some colors, prints, decorations and different textures. I bet many of you are thinking ‘well finally, that’s about time’ haha. But hey it’s definitely a process and I’m not gonna buy anything just to buy. I’m gonna start of with changing my mindset and slowly start to add personal touches to the home. But there’s one thing I can’t get off my mind though, and that’s the glass walls with the black frames. Bahh.. When I decide to make an extra bedroom upstairs, I will definitely go for it!

❥ So much inspiration

.. Og det neste på ønskelisten er en blå eller rosa sofa i velvet. Men det får forbli med drømmen akkurat nå.. Jeg må bare si at jeg angrer på at jeg kjøpte den svindyre Bolia-sofaen. Neste gang er jeg mer enn fornøyd med en sofa fra Ikea. De er i hvert fall mye mer behagelig å slenge seg på, og dessuten trenger man ikke freake ut om man søler noe! En sofa er til for og brukes. Jeg selger Bolia-sofaen + puff til nesten halv pris HER . Fin som ny, mye å spare ♥

// .. And next up on my wishlist is a blue or pink couch in velvet. But for now I think it will remain in my dreams.. I just have to say that I really regret buying the expensive Bolia couch. Next time I’m buying a new one I will be more than happy with Ikea! First of all, you don’t have to be afraid of actually using it or spilling something, and second of all, I bet they’re much more comfy. But hey, if you really want the gorgeous Bolia couch, I’m selling mine cheeap ♥

23 Responses to · Interior Thursday ·

 1. Jaaaa til sofa fra Ikea 😀 Du MÅ prøve deres Nockeby. Herregud, det er verdens beste sofa!

  Jeg sliter med kroniske smerter og tilbringer dessverre en del tid på sofaen, så jeg måtte selge begge de to siste sofaene jeg hadde fordi jeg fikk mer vondt og ikke satt godt. Og helsa er viktig. Etter frustrasjon, tenketid og x-antall prøvinger kjøpte jeg Nockeby. Og folk hadde rett. Verdens deiligste sofa. Høye kanter på sidene (utrolig deilig!), putene holder formen (de puffer seg opp når du letter på rumpa), min ser fortsatt ny ut etter ett helt år med daglig bruk. Og mange fine trekk har de, som kan tas av og vaskes. Eller byttes om det skulle være nødvendig. Filmkvelder har aldri vært så behagelig, og min vonde kropp ligger mye bedre.

  Jeg skjønner deg så godt, man trenger ofte litt tid før man gjør alt også. Særlig når man flytter inn i helt nytt og ting ikke må pusses opp. Man må bo seg inn i ett hjem og føle seg frem etterhvert. Stil forandrer seg, fordi vi forandrer oss. Og det er faktisk lov til å sette bort noe, for så å ta det frem senere. Det ER lov til å forandre mening, og det er lov til å bytte på. Jeg har en ny regel om at alt skal tenkes godt gjennom først, men når noe (som ett møbel eller en farge) ikke slipper taket, så skal jeg slutte å ha dårlig samvittighet. Og maling gjør veldig mye, hvis du tenker på det også. Jeg flyttet inn i drabantby-leilighet fra 60-tallet, med glassfiberstrie malt i kjedelig hvit over hele leiligheten. Skal love deg den ser helt annerledes ut nå med slette vegger med verdens nydeligste milde gråfarge på.

  • Ååå, for en inspirerende og god kommentar. Takk Linn! Mange gode punkter her 🙂 Har vurdert å male lenge, men aner ikke hvor eller hvilken farge jeg skal gå for enda..

 2. Hei Eirin!
  Jeg lurte på noe angående leilighetstips. Det ser ut som du har gått for lister nede med gulvet på vegg i tre? Er det en grunn for at du ikke gikk for hvite? Har du hatt erfaring med hvite lister, om de blir fort skitne osv? Håper på svar 🙂
  Stor klem! <3

  • Jeg gikk for like lister fargemessig som gulvet. Disse er avrundet på kantene hos møbelsnekker for at de ikke skal samle støv 🙂 Hvis lister blir fort stygge etter min erfaring / spesielt etter en runde med støvsugeren.. Klem

 3. Oi! Den sofaen var dyr!!
  Jeg kjøpte akkurat samme for 19k nå nettopp. Er den ikke god å sitte i eller?

 4. Eirin, jeg er såååå nysgjerrig på det du skal «lansere» eller hva med skal alle det! Du skriver i ny og ne om at snart skal du endelig fortelle om det du har jobbet masse med, og at det blir noe skikkelig kult, når kommer det? Er så kjedelig å bli holdt på pinebenken:)

 5. Å kan tenke meg det blir kjempe fint med glass vegger 🙂 ha en kjempe fin torsdag kveld 🙂

 6. Åh, den øverste, rosa velvetsofaen fra Bolia er såå lekker – men det er jo helt syke priser – hvem har råd til sånn 😮
  Drømmer også om slike stilige glassvegger med svart ramme – loove it !

 7. Helt enig! Slike vinduer er helt SINNSYKT fine!!!

  Men når det gjelder sofaen så kan man vel egentlig bare se på sofaen at den ikke er god å sitte i ..

 8. Takk for suksesskakeoppskriften.
  Lagde den til mammas bursdag i dag og den falt i smak. Ordentlig deilig kake, *sikle sikle 🙂

 9. Vi var selv nettop i sofa dilemmaet, som sjefen min sier; «det er de store verdensproblemene altså ;)» Haha. Må bare si at vi nettopp kjøpte sofaen Cosima fra Bolia, en skikkelig avslapnings-sofa med dun istedenfor skum. Vi var heldige, for de hadde halv pris på alle modulsofaer, så da kjørte vi på. Valget stod mellom den, Mr. Big eller IKEA, og etter erfaring fra interiørbutikk, så er jeg kjempe glad for at vi valgte Cosima. Vi var redde for at vi kom til å bli lei av alle putene som følger med med Mr. Big. En sofa skal vare lenge, og man skal bli mer og mer glad i den, og det første man skal vurdere er hvordan den skal brukes (har man mye besøk, har du mange filmkvelder, hvor skal den stå osv.) Har også lyst til å tipse om MeliMeli sine sofaer og stoler. De er heeelt fantastiske!! Samtidig, om man ønsker å bytte ut oftere, skjønner jeg utrooolig godt at IKEA er genialt! Lykke til fra en fast leser – og god helg!! <3

 10. Boliasofaen er såå fin, men skjønner hva du mener med komfort. Vi hadde samme men måtte kvitte oss med den – kjøpte den dog til halv pris ny da Bolia alltid har ulike kampanjer med 50% på en type sofagrupoe 🙂

 11. Hei!
  En ting som er verdt å vite med Bolia er at man ALDRI skal kjøpe noe der utenom kampanjene de har. Det er kampanjeprisene på sofa som er de «egentlige» prisene, og kjøper du en sofaserie som ikke er på kampanje, betaler du egentlig for 2 sofaer. Det er derfor Bolia hver eneste uke har en serie på tilbud, og det er minst 40% avslag, oftest halv pris. Det er endel av greia til Bolia. Greit å vite til en eventuell neste gang, så du ikke kjøper sofa til dobbel pris der igjen, eller for noen andre som leser kommentaren.

 12. Hei!

  Takk for flotte blogginnlegg med tips og inspirasjon! Hvor er bildet av hun damen med en sigarett i handa fra? Det som er i midten på vestre side på det øverste bildet i innlegget om du skjønner 🙂

  Klem

Follow @ Instagram