adlinks

D53A9811

• • •

D53A9874

Nå som julen ryddes bort, er det deilig med litt nytt for å piffe opp miljøet og interiøret i hjemmet. Det skal ikke så mye til for forandring, og jeg våger å påstå at jeg endelig har funnet de beste duftlysene som ikke koster skjorten. Lagerhaus sine soyalys lukter så godt at dem er nesten til å spise opp, og hvert lys brenner i hele 50 timer. Det er ganske lenge, det! Jeg falt veldig for lukten av kokos og lime, og sikret meg flere mens jeg først var i gang. Ett til stuen, ett til badet, og ett til kontoret. Vakre stearinlys som lukter godt gir følelsen av luksus i hverdagen. Det skal ikke så mye til! Lysene kommer i flere varianter.

// Now that we’re packing away the holly jolly season, it’s nice to add something new and fresh to our homes. You don’t have to make big changes, just a little hint of refreshment. Like these soy candles for example! I absolutely love them. Finally, I have found scented candles that don’t rob my wallet, burns for a loong time (50 h), and looks beautiful and simple at the same time. It adds the feeling of luxury in the everyday life! These smell coconut and lime. Mmm!

D53A9862

Sprinkle sprinkle sprinkle

D53A9848

· Lagerhaus is my favorite store. They have everything! ·

Jeg tenner lys hver kveld, og spesielt alltid på badet. Det gir nesten en spa-følelse! På kontoret også blir det plutselig mye koseligere med stearinlys på arbeidspulten. Da kan jeg senke skuldrene å nyte, selv midt i arbeidstiden. Lagerhaus har mye moro til hjemmet, og jeg titter innom støtt og stadig. Dere bare måå lukte på soyalysene deres neste gang dere tar turen innom. Rett og slett uimotståelig. Ha en fin og avslappende kveld, skjønne dere ♥

// I lighten candles every evening, and all day in the bathroom. It gives this warm cozy spa-feeling! At the office I also like to lighten a candle at my desk. It gives me peace and calm even through the most stressful work days. Lagerhaus is my favorite store for sure. Wish you a lovely and peaceful evening. Xx

12 Responses to Et velduftende tips til hjemmet

  1. Dette lyset skal jeg teste ut 🙂 men en liten ting. Kunne du lagget ett innlegg med dine favoritt interiør butikker? Da tenke eg mer på pynteting og slikt enn møbler.

  2. Hei Eirin! Helt enig i at Lagerhaus er fantastisk, finner alltid noe fint og spennende når jeg er innom 🙂 Lurte på om du har tenkt å vise frem det du kjøpte i NYC? Spesielt den nydelige LV-vesken du la ut snap av, så virkelig helt perfekt ut. Hilsen Mari

    • Hei Mari! Jeg viser litt og litt. Den vesken er nydelig, men her i Bergen er været så fælt at jeg får ikke brukt noe annet enn støvler og regnjakke om dagen omtrent, haha! Klem

  3. Tenkte bare å stikke innom for å si at jeg gleder meg hver dag til å lese nye innlegg fra deg! Du er skikkelig flink, stå på 🙂 Torsdagsklem fra meg <3

Follow @ Instagram