D53A6549

↓ ↓ ↓Kokos og lime soyalys 50h-001

adlinks ↓

· See the whole dress selection here ·

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

Akkurat nå har Nelly kampanje på alle kjoler. Hvis du klikker hjem to fra salget, får du den billigste gratis! Bruk koden 2for1 i kassen for å registrere kampanjen. Jeg bruker sjelden kjoler, men det er så deilig å ha en fin en hengende klar i klesskapet når anledningen plutselig byr seg. Happy shopping ♥ Xx

// Right now Nelly has this huge campaign on all dresses. If you buy one, you get another one free! Use the code ‘2for1’ during checkout to valide the campaign. I rarely wear dresses, but it’s really nice to have a pretty one hanging in the closet when the opportunity first presents itself. Happy shopping ♥ Xx


3 Responses to Buy one & get one free

Follow @ Instagram