D53A7465

D53A7479

D53A7671

D53A7521

D53A7456  D53A7663

D53A7590

D53A7473

D53A7478         D53A7519

Coat & knit: Zara
Leather pants: Helmut Lang
Bag & sunglasses: Céline
Shoes: Ganni

.. And the best part? I got the coat on sale!

I New York rakk vi akkurat julesalget i alle butikkene, og denne kåpen har jeg siklet etter lenge. Til min fine overraskelse fikk jeg den til halv pris – for et kupp! Jeg synes den er helt rå, og til tross for at snittene er klassisk så er den likevel kul med patches detaljene. Jeg kjøpte meg faktisk en del patches i New York som jeg tenker å dekorere mine egne klær med! Det passer bra ettersom at en av nyttårsforsettene mine er å spare – det blir shoppestopp fremover, og jeg gleder meg faktisk. Nå sitter jeg på kontoret og jobber, og om en snau time låser jeg døren for dagen. Da venter pasta hos pappa, og jeg gleder meg til å krype opp i sofakroken hans med fyr i peisen, god mat og Linus i fanget. Jeg føler jeg ikke har sett dem på uuuker, så det kribler nesten litt i magen ♥

// In New York we were right in time for the big Christmas sale, and I got this coat that I’ve been wanting for a looong time. On half price actually! I think it’s super cool and the classic fit combined with the fashionable patches makes it stand out in the crowd. Now I’m at the office working and in about an hour I’m closing for the day. I’m having pasta at dads place tonight, and I can’t wait to snuggle up in the coach with Linus in my lap, the fireplace and everything. Xx

21 Responses to Patches for the win

 1. Kjempe fint antrekk likte jakken kjempe godt jeg også 🙂 har sååå lyst til å bestille den 🙂 ha en fin kveld hos din pappa

 2. Yeyy stilig jakke! Elsker selv iron-on patches. Hvilke motiver kjøpte du? Er et hav å velge i 🙂

 3. Dette outfitten (og chanel på taket ved brua) er virkelig min favoritt fra deg! Så innmari kult! Håper fortsatt på at du vil gjøre en wardrobe confession (youtube) i film eller bildeversjon altså 🙂 Godt nytt år x

 4. Kjempeinnlegg som alltid, Eirin! Bare lurer på noe; lagt merke til at du har mye dyre merke-klær. Alt fra sko, vesker, jakker osv.. Handler du for eksempel fra H&M og slike merkekjeder? Klem

  • Hei Ingrid 🙂 Jeg har en veldig kombinert garderobe med dyrt og billig. Handler masse på Zara og H&M som dere kanskje ser i antrekksinnleggene! Her kjøper jeg mest trendplagg og statement pieces som byttes ut oftere, mens klassiske plagg og vesker kjøper jeg av en litt dyrere klasse som varer lenge og er av god kvalitet. Klem

 5. Hei Eirin <3
  Jeg bestilte meg nettopp disse skoene fra Ganni i str 40, siden de skulle være normale i størrelsen. Men de skipper litt… Hvordan syntes du dine er? Virket også litt rare å gå med.. De er så utrolig kule og antrekket ditt her var fint 😀
  Klem!

 6. Hei!
  Skal kjøpe meg Celine belt bag og lurte på hvilken størrelse du har i din? Blir helt forvirret av størrelsene på Celine veskene!

   • Nå ble jeg nesten enda mer forvirret. Det jeg har lest er at det kun finnes to størrelser (mini og small) og at det nettopp(?) har kommet en som er enda mindre (micro). Finnes det også en medium? :O

Follow @ Instagram