D53A6375

· Set resolutions to make 2017 your best year ever ·

9 resolutions to focus on progression, not perfection

• • •


· Stick to the good healthy habits ·

For at jeg skal fungere optimalt på alle områder, er det viktig at jeg holder meg til treningsrutiner, spiser næringsrikt, og sover godt + nok. Jeg vet det er litt klisjé, men det er et veldig viktig punkt for meg som jeg vil skrible ned som en liten påminnelse. Jeg føler meg ‘on top of the world’ når jeg har gode mat- og treningsrutiner! Og ja, helgene er fremdeles hellig. Godterier og søtsaker skal ikke elimineres. Don’t you worry about that! Jeg vil også jobbe med å få inn like gode leggerutiner som jeg hadde før jeg reiste til NYC. Da var det til sengs elleve hver kveld! Jeg følte meg som et nytt menneske denne perioden.

 · Save more money ·

I 2017 vil jeg bli flinkere til å spare pengene mine. På flyplassen på vei hjem fra New York satt jeg og tenkte for meg selv at det var veldig hyggelig at jeg unnet meg mye fint på turen, men jeg følte meg ikke noe særlig lykkeligere der jeg satt med de nye Chanel joggeskoene og en overfylt koffert. Det er kun noen sekunders lykke så er det nesten glemt. Tvert i mot hadde jeg kanskje følt meg lykkeligere om jeg hadde spart pengene istedenfor! Det er fint å unne seg noe iblant, men ikke hele tiden og i store mengder kjenner jeg. Det er morsommere å ønske seg én ordentlig ting over tid, enn å impulshandle ti tulleting på rappen. I dag satt jeg opp en oversikt over økonomien min, og spareplanen for 2017. Ukeshandel skal innføres igjen, og jeg skal bli flinkere til å bruke det jeg har i kjøkkenhyllene før jeg kjøper nye matvarer. Lunsj og mat til kontoret skal jeg ta med meg istedenfor å kjøpe! En krone her, en krone der.

D53A9309-001

· Grow my business ·

Det er ikke til å legge skjul på at det ble jobbet hardt bak kulissene i fjor, for et godt grunnlag til prosjektet mitt som blir lansert i 2017. Målet mitt i år er og strategisk jobbe meg oppover, ved små steg om gangen for en sunn vekst. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt, og ikke minst ta dere med på reisen. I 2017 er målet mitt å bygge opp merkevaren, danne et godt og sikkert grunnlag for fremtiden, men fremdeles drive med blogg. Det er tross alt hjertebarnet mitt!

· Wear my everyday glasses ·

Jeg fikk sjokk da jeg fikk vite at jeg hadde gått fra perfekt syn til – 1 på under ett år. Optikeren kunne se på øynene mine at jeg ikke tok mange pauser fra skjermen, og de er konstant røde. I 2017 skal jeg bli flinkere til å bruke briller, samt ta pauser fra skjermen, og skru ned lysstyrken på alle enheter.

D53A8771

· Put myself first ·

Jeg vil bli bedre på å senke skuldrene, si nei til ting jeg ikke har lyst til, og logge av i hverdagen når muligheten byr seg. I 2016 var jeg mye anspent, og jeg var på nippen til å møte veggen siste halvåret. Jeg gråt uten at jeg visste hvorfor, og alt jeg tenkte på var jobb og gjøremål fra jeg sperret opp øyene på morgenkvisten til jeg lukket dem igjen på kvelden. Det-er-ikke-bra, og jeg var uten tvil overjobbet. I 2017 skal jeg bli flinkere til å sette meg selv først, si nei til ting jeg virkelig ikke vil, senke skuldrene når jeg først har fri, og ikke minst legge bort telefonen når jeg spiser. Både alene eller i selskap! Jeg er veldig opptatt av å gjøre alle rundt meg glad, men som en på radioen i dag sa så fint – for at du skal kunne gjøre andre lykkelig, må du først være det selv.

· Stop procrastinating (to delay taking action) ·

Er det noe jeg er flink til, så er det å utsette ting som jeg i grunn kunne blitt ferdig med der og da. Her tipper jeg mange kan kjenne seg igjen! Som å svare på en kjedelig jobbmail, henge opp maskinen med klær, vaske kontoret, sende en viktig melding, ta en telefon, dra på trening.. You get it! Hvorfor utsette til i morgen det du kan gjøre i dag? Det sparer deg fra mye stress og gjør deg mer produktiv. Just DO IT! Jeg låner ordtaket til Nike støtt og stadig (spesielt før trening mens jeg veier for og i mot om jeg skal dra eller ikke på en grå dag..) Ikke tenk, bare GJØR DET! Det føles jo fantastisk etterpå?!

D53A3809

· Eat less meat and earn more cooking skills ·

Først og fremst så er matlaging og baking som terapi for meg. Jeg tar meg selv ofte i å smile når jeg sier til ♥ en kveld at jeg har lyst til å legge bort arbeid å slappe av. For da sier han som oftest ‘kanskje du skal bake noe?’. Jeg vet ikke om det er for hans egen skyld (haha) eller fordi han faktisk vet at det får meg til å slappe av – men jeg gjør faktisk det. Jeg skrur musikken på fullt, kokkelerer, og synger med så godt jeg kan i sure toner. Jeg simpelthen elsker det! Også kommer det jo alltid noe godt ut av det ; ) Som jeg har snakket om flere ganger så er kjøtt noe jeg stadig kutter mer og mer ut, for en så enkel grunn at jeg ikke liker det like godt lengre – jeg blir rett og slett fort kvalm av det. Kylling for eksempel har jeg kuttet helt ut, og dessuten gjør det godt for planeten å velge bort kjøtt noen dager i uken. Jeg skal begynne å lage fredagstacoen med bønner oftere (det er helt sykt godt), eller lasagnen for den saks skyld. Og burger av bønner er best uten tvil.. Det er SÅ mye godt man kan spise uten kjøtt! Jeg skal bli flinkere til å dele oppskrifter med dere i 2017.

· Make the perfect french macarons ·

Just because. Ikke noen spesiell grunn annet enn at jeg alltid har hatt lyst men ikke tatt meg tid!

D53A3898

· Enjoy the little things ·

Se for deg en helt vanlig hverdag – man stresser gjerne med å komme seg fra A til B, lar bekymringene bli en del av lunsjpausen som hovesakelig skulle være en avkobling, istedenfor å sove når kvelden kommer ligger man gjerne og kverulerer over ting man kunne gjort annerledes tidligere på dagen.. Dette gjelder oss alle, men oppi det hele er det viktig å se og nyte de små, fine tingene også. Det er ikke lett, det vet jeg, men øvelse gjør virkelig mester. Se på stjernene og stopp opp noen sekunder mens du er ute og lufter hunden, kjenn på den friske lukten etter regnet, drikk kaffen din og nyt den, ring noen du er glad i, tenk over teksten i sangen du lytter på, smil til en fremmed, og ikke spar på ‘takk’.. Det er de små tingene som utgjør de store forskjellene ♥

D53A4884

· What’s your New Year’s resolutions? ♥ ·

35 Responses to My New Year’s Resolutions

 1. Her var det så mange bra punkter 🙂 jeg vill også gjøre mange av disse i 2017:) håper turen hjem gikk fint å at du får slappe av litt 🙂 gleder meg til å høre mer om hemmeligheten du har holdt på med 🙂

 2. Jeg jobber med og skrive ned mine og du hadde noen fine punkter. Jeg trur den viktigste for meg er og ta bedre vare på meg selv enn det jeg gjøre og det og bruke mer tid på meg selv og mine behov. Det kan bli en liten prøvelse i 2017. Og så klart gjøre de tingene som føles rett for meg og ikke hva alle andre mener jeg skal gjøre. Trur det og putte seg selv først er ekstremt viktig for og ha en sunn psykisk og fysisk helse.

  http://www.josefine.blogg.no

 3. Veldig bra punkter som de fleste bør tenke litt på 🙂 Jeg bør lære av punktet å komme seg i seng 23:00.
  Ikke lett når man jobber skift og liker å være oppe sent som tidlig 😛

  iPhone 7 Plus var i alle fall et bra kjøp du får nytte av tenker jeg 😉

  Jeg anbefalte bedriften din til @Resonate.no på Instagram som spurte hvilken bedrift man har fått noe ut av å følge i 2016.

  Her er hva jeg svarte:
  Eirin Kristiansen hun kommer med mange nyttige tips til leserene sine. Bloggen hennes er minimalistisk med bra design. Utformet som et magasin. Eirin svarer leserene sine. Hun jobber med spennende nye prosjekter. Miss Independet boken hun har gitt ut er veldig bra.

  Lykke til med merkevare byggingen 🙂

 4. Heihei eirin! Veldig fine punkter du har tatt med 🙂 lurte bare på om du kunne vise oss hva du kjøpt i NY?

 5. Hei! Jeg har lurt på å skrive dette til deg flere ganger, og nå fikk jeg nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort det! Rom man tilbringer mye tid i burde ikke være for hvite og lysreflekterende, det er veldig slitsomt for øynene. Hvit pult med noe glans i overflaten, hvit maling med noe glans, alt hvitt, kombinert med dagslys som lager refleksjoner i disse overflatene, lager et slitsomt miljø for øynene dine :-/ Etter det jeg kan se gjelder dette både kontoret og hjemmet ditt, men kontoret vil opplevest som mest slitsomt siden det er der du har dagslys og sitter mest på pc.. Litt nerdete kommentar, men men.. Et triks kan å male for eksempel kontoret en lys, matt grå eller lignende, kjøpe en pult av tre, eller i en annen farge enn hvit (helst hev-senk pult, når vi først er inne på sunne arbeidsplasser). :-*

  • Wow! Takk for omtenksom kommentar, Kari. Det visste jeg faktisk ikke. sliter virkelig med øynene for tiden, spesielt etter lange dager på kontoret. Kanskje jeg må se å komme meg ut å kjøpe maling 🙂 Takk igjen. Klem <3

 6. Heii, syntes den hvite genseren du la ut på snapchat og instagram var så utrolig fin, har lett etter en slik genser i en evighet nå!! Hvor kjøpte du den? 😀

 7. Hei, hva slags merke er den gullklokken med sort urskive du hadde på God Morgen Norge når du snakket om boken din nå? Er det MK Bradshaw, herre eller damemodell?

 8. Masse gode mål for året! Kan jeg spørre hvilket hotell du bodde på i NY? Rommet på snapchatvideoene så så fint ut😍

 9. Så utrolig flott at du er mer bevisst på kjøttinntaket ditt 🙂 Det er positivt for alle, og i hvert fall du som har så stor innvirkning på dagens ungdom. Stå på! Likte punktene du har satt opp.
  Skal du også slutte å bruke produkter med ekte pels, eller er ikke det noe du tenker over? 🙂

 10. Flotte nyttårsforsett! Likte det du skrev med at du vil spise mindre kjøtt – syntes det er viktig at flere blir inspirert til å spise mindre kjørt for planeten våres og oss selv! selv har jeg også kuttet ned kjøttinntaket mitt de siste årene. Spiser vel kjøtt 1/2 ganger i uken, og resten bønner,linser,quinoa,buckwheat. Utrolig hvor mye godt man kan lage ut av bønner og linser, også har jeg merket at man spiser mye mer grønnsaker til middag om man kutter kjøtt! Gleder meg til å lese om de kjøttfrie oppskriftene dine! 🙂

 11. Utrolig inspirerende å lese! Du er så flink med bloggen og alt annet du gjør. Ønsker deg alt godt i 2017 <3

 12. Jeg har lest bloggen din lenge, men har ikke pleid å kommentere tidligere. Men dette syns jeg var så mange flotte forsetter! Jeg har ikke satt mine enda, men disse var en inspirasjon. Syntes det er så fint at mange av dem fokuserte på hvordan du har det, og ikke bare hva du vil få til! Det er viktig med en balanse der, og noe man fort glemmer når man setter mål, også kommer hvordan man har det i skyggen av alt man skal gjøre. Lykke til i det nye året, gleder meg til å høre mer om prosjektet ditt! 🙂

Follow @ Instagram