D53A8854

D53A8815

· Look at this beautiful & inspiring view ·

First morning in 2017-001

• • •

D53A8837

Sparkling my way into 2017

D53A8822

D53A8764

Starting off the New Year in ‘The city of dreams’ is a great foundation for 2017

D53A8809

· First coffee of the year should be served with confetti ·

Velkommen 2017, jeg gleder meg til å bli kjent med deg. Gårsdagens feiring med familien var ingenting annet enn forventet – ekstremt koselig. Vi alle samlet oss i presidentsuiten på hotellet, og ringte året inn til den fineste utsikten! Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på New York. Nå gleder jeg meg til å komme hjem for å hente Billy og starte det nye året. Det fineste øyeblikket gjennom hele turen fikk jeg nok i går kveld før jeg hoppet til sengs. Istedenfor å kaste matrestene fra feiringen, dro vi ut og delte ut pizza, brus, chips, donuts og godterier til de hjemløse. Å se den gleden var definitivt den beste starten jeg noen gang kunne fått på året ♥ En bedre start enn å ringe 2017 inn i ‘The city of dreams’ tror jeg ikke eksisterer! Det danner et godt grunnlag for resten av 2017. Jeg våknet til confetti i hele suiten, og da var det klart at årets første kaffe måtte inntas omringet i det. Nå skal koffertene pakkes, og siste timene i New York skal nytes før hjemreise i kveld. Selv om det er trist å dra, blir det litt godt å komme hjem også. Skrives fra Norge, men jeg har enda mye å dele ♥

// Welcome 2017, I can’t wait to get to know you. Yesterday’s celebration with the family was nothing other than expected – extremely cozy. We all gathered together in the presidential suite, and we talked, laughed and ate our way into 2017 haha. Now I’m really excited to pack my bags, get home, pick up Billy and start off the brand New Year. A part of me want’s to stay in New York, and the other one wants to go home. I feel torn. But yet the best memory of the trip was with no doubt created last night. Instead of throwing away all the pizza, soda, candy, chips and donuts we went out in the streets of New York and shared it with the homeless people. The sparkle in they’re eyes made my first moments of 2017. A great way to start off the new year. Now it’s time to pack our bags and enjoy the last hours in ‘The city of dreams’. Even though I’m leaving for now, I still have a lot to share from the trip! Happy New Year. Xx

15 Responses to · Woke up to 2017 ·

  1. Høres ut som dere koste dere masse i går 🙂 så snille dere er som delte ut mat å godteri 🙂 god tur hjem i kveld 🙂

  2. Hei Eirin. Så gøy å se bilder fra ferien din i NYC. Lurer bare på hvilket hotell dere bor på? Skal bestille hotell nå og trenger tips til nye steder. Utifra bildene dine å dømme så ser det nydelig ut 🙂

  3. Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår! Måtte 2017 bli fantastisk 🙂 Vil bare si at bloggen din er utrolig inspirerende!

  4. Har du anbefalinger til hva det er å gjøre i New York om sommeren? Finnes det f.eks bystrand eller ligende som man kan sole seg på, eller er det kun parker? Hvor er favoritt stedene dine i NY? Og hvor pleier du og/eller familien din å leie hotell/leilighet? Håper på svar!

  5. Hei 🙂 Hvilken str. Har du i i ditt hermes armbånd? 😀 Pm eller
    gm?
    Du har en veldig fin og inspirerende blogg 🙂

Follow @ Instagram