D53A6879

D53A6887

D53A6996

D53A6872

D53A6482

D53A6877

· Only two days left of 2016. Make them count ·

Dagene flyr, og det føles som om vi kom i går. Vi er ute fra tidlig på morgenen til sent på kvelden, og utnytter dagene så godt vi bare kan! I kveld skal vi dra på Christmas Spectacular i Radio City Music Hall, og jeg gleder meg såå mye. Det er ekstremt populært, og jeg håper det lever opp til forventningene. I morgen er det tid for nyttårsaften, og jeg gleder meg til å oppleve det i New York. Hele familien har booket president suiten på hotellet, hvor vi skal tilbringe kvelden sammen med mat og koseligheter. Jeg har også veldig lyst til å dra på Times Square, men jeg har hørt at forholdene her på nyttårsaften er helt ekstreme. Man bør møte fra 8 på morgenen for å få gode plasser, og området blir sperret av mange timer før countdown. Det er visst ingen mulighet for å sitte, spise eller bruke toalett på 8-9 timer, og det er ikke jeg eller noen av oss så veeeldig giret på! Vi får se hva det blir til. Hyggelig blir det uansett ♥

// The days are flying by here in New York. We go out early in the morning, and get back to the hotel right before bedtime just to get the most out of the trip! I truly love it here and I don’t want to go home. At least yet… Tonight we’re heading to Radio City Music Hall to watch the Christmas Spectacular and I hope it is as good as I’ve heard! Have you ever seen it? Tomorrow it’s New Year’s (!!) and my family and I have rented the presidental suite for the evening. It’s the perfect way to spend New Year’s Eve if you ask me! We have considered to go to Times Square to see the ball drop and concert, but we’re not too excited about not getting to eat, sit or use the toilet for 8-9 hours.. We’ll see what happens, it’s gonna be fun as long as we’re together. What are you up to? ♥

15 Responses to The day before New Year’s Eve

  1. Ser ut som dere koser dere kjempe masse 🙂 blir så glad av å se på bildene å snapene du legger ut 🙂 kos dere kjempe masse i morgen å godt nyttår 🙂

  2. Så koselig! Jeg var i New York på nyttår i fjor. Jeg vil absolutt ikke anbefale å dra på times square. Vi bodde rett i sentrum, og bare noen 100 meter fra where the ball drops – det var kaos! Vi måtte stå i kø for å bare komme oss over gaten. Nei kos dere inne <3

  3. Hei Eirin! Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år, og digger den 🙂 Men i det siste har bloggen din vært utrolig treg, og når jeg åpner den gjennom bloglovin klikker siden og macen, og ender i at hele nettsiden krasjer. Trodde det var engangstilfelle først men har skjedd hver gang i snart to uker..utrolig kjipt. Lurer på om det er bare meg dette skjer med eller om det har hendt flere?
    Kos deg vidre i New York:)<3

  4. Så fantastisk fine bilder. Reiser til NY året 2017. Lurer bare på om disse bildene er redigert via photshop eller lightroom?:-) liker at bildene er kalde.

  5. Herlighet, så fin du var på håret! Nettopp klipt mitt eget hår «kort», dvs til cirka samme lengde som deg og er ivrig etter å prøve ut litt nye frisyrer, nå som jeg endelig orker å gjøre noe med håret mitt.. Hvordan krølltang har du brukt her? 🙂 Har du bare krøllet tuppene?

  6. hvilket kameraobjektiv bruker du, kjære eirin? <3 og bilderedigering? disse bildene er breathtaking

  7. Har samme problemet som hun ene som har kommentert over her, hele siden din crasher hver gang jeg skal innpå 🙁

Follow @ Instagram