D53A4710

♥ ♥ ♥

God kveld (eller natt blir det vel hos dere) fra New York! Her går dagene i ett, og jeg nyter ferien så godt jeg bare kan som dere kanskje merker litt her inne. Jeg gleder meg til å dele alle bildene jeg har tatt med dere! Men før det synes jeg at det er på tide med en liten oppsummering av året som har gått, for å se tilbake på små og store øyeblikk som har vært med på å forme 2016. Dette har vært et helt fantastisk år for meg, og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve! La oss ta en smugtitt på hva som skjedde det første halvåret. Jeg deler det opp i to deler slik at ikke innlegget blir så aalt for langt å lese ♥

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· J a n u a r ·

d53a67611-0011

I januar reflekterte jeg mye over året som hadde gått, og jeg føler at 2016 formet meg ekstremt mye som person. Jeg har lært hvem jeg er, hva jeg vil, ikke minst hva jeg brenner og står for. Her kan dere lese innlegget jeg skrev om ‘8 ting jeg lærte i 2015’. En fin måte å reflektere og lære på samtidig!

d53a7409

Jeg lagde mye hjemmelaget mandelmelk i januar. Godt for kroppen og godt på smak!

d53a14881

Jeg bestemte meg for å prøve ut nye treningsformer, og i januar startet jeg med både kickboksing og yoga. To ulike treningsformer som på en eller annen merkelig måte var veldig fin å kombinere. Kickboksingen fikk meg til å slippe ut alt av følelser gjennom hanskene (graderte faktisk til gult belte), mens yogaen fikk meg til å slappe mer av, bli mer stressfri, ikke minst myk og i harmoni med egen kropp og hode. Jeg trener enda begge deler så ofte jeg kan!

img_9782

Jeg tilbrakte så mye tid jeg kunne med venninner før året smalt i gang for fullt med boklansering og alt.

d53a6988

Jeg delte oppskriften på havregryn- og cottage cheese rundstykker. Jeg elsker fremdeles denne oppskriften, og lager den ofte.. Mmm

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· F e b r u a r ·

d53a1592

Etter flere visninger og mye leting fikk jeg endelig mitt eget kontor i byen, og det har virkelig forandret jobbhverdagen. Det er så deilig å ha noe eget å komme til, istedenfor å sitte hjemme hele dagene! Jeg elsker virkelig kontoret mitt, og drar alltid hit i hverdagen når jeg befinner meg i Bergen.

img_0734

I februar dro jeg dro photoshoot med Sartor Storsenter, og fikk en fast spalte i magasinet deres som heter ‘Eirin Loves’.

img_0718

Jeg feiret Valentines day i Stavanger hos besteforeldrene mine. Den største kjærligheten ♥

img_0152

I februar brukte jeg mye tid på ulike valg i leiligheten, blant annet gulv. Det var sannelig ikke lett å bestemme seg!

d53a3757

Jeg oppdaget et ‘nytt’ sted å spise frokost i byen. Colonialen har helt nydelig frokost!

img_0474

Jeg var på utallige inspeksjoner i leiligheten for å følge med at ting ble gjort rett og i tide. En tung med lærerik prosess!

d53a7937

Jeg delte oppskriften på en sunnere versjon av chips og guacamole som jeg fremdeles elsker. Mmm!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· M a r s ·

D53A92791

I ett år hadde jeg holdt skjult at jeg skrev bok, og i mars delte jeg nervepirrende nyheten med dere på bloggen. Den ble utsolgt og bestselger over natten! Helt uvirkelig, og den selger enda godt. Jeg er så takknemlig og ydmyk at jeg kan ikke få sagt det nok. Definitivt en av de største høydepunktene i 2016!

d53a2075

I mars reiste jeg på jentetur med bestevenninnen min til Amsterdam, og vi stooorkoste oss ♥

d53a20181

.. Jeg kjøpte min første Chanel i en nydelig dyp rødfarge – et litt stolt øyeblikk!

d53a7117

I mars reiste jeg til New York på tur med familien min. Mormor og morfar var også med og vi storkoste oss ♥

d53a3484

Jeg arrangerte pop-up shop sammen med Cath, Emilie og Julia på Scandic hotellet. Det var så moro å hilse på mange av dere!

d53a8220

.. Og ja, i mars kastet jeg meg på matcha-bølgen og drakk latte med det magiske pulveret i fleng. Mmm!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· A p r i l ·

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg startet april med den offisielle boklanseringen min på Xhibiton i Bergen! Jeg trodde ingen skulle komme og var såå nervøs, men fylte opp hele senteret! Besteforeldrene mine kom fra Stavanger, og jeg blir nesten litt sentimental bare av å tenke på dagen. Først DA gikk alt opp for meg!

D53A3816-001

Midt oppi alt bokhysteriet overtok jeg endelig den nye leiligheten min etter nesten ett og et halvt år med venting ♥

Skjermbilde 2016-12-29 kl. 11.39.34

Jeg gjestet God morgen Norge for tredje gang for å snakke om boksuksessen. Det er alltid like koselig å være der! (Se klippet HER)

d53a2572

Den nye kontorhverdagen begynte å falle inn, og jeg koste meg med croissant, juice og latte fra den nye stamcafeen i pausene!

d53a4885-002

At april var en hektisk måned, fikk meg til å innse hvor viktig det er å ‘logge av’ når man har muligheten.

d53a0448

Jeg fikk dilla på blonder og skuldertopper til mine vintage Levis jeans!

d53a2463

Batman kaffekoppen gav meg litt ekstra superkrefter i den hektiske måneden. It worked!

d53a1331

Billy begynte å falle til ro med å være med meg på det nye kontoret om dagene, og ble erklert til fulltids koseassistent. YAY!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· M a i ·

d53a6364

I mai var det klart for konfirmasjoner og jeg fikk bruke den fine Rogalandsbunaden min flere ganger. Det er det fineste plagget jeg eier! Jeg fikk den i konfirmasjonsgave av snille besteforeldrene mine, og jeg glemmer aldri den dagen jeg var og skreddersydde den etter å ha siklet etter mamma sin i alle år..

d53a6065

Jeg hadde sleepover med Cath, og vi storkoste oss hvert minutt! Jeg ‘lærte’ meg også å like vin den sommeren.. Voksenpoeng : )

D53A36121

Jeg var på utallige Oslo-turer i forbindelse med jobb. Her spilte jeg inne inn kampanje med L’Oreal!

D53A0395

Jeg delte oppskriften på favorittmiddagen min. Laks med poteter og brokkolipuré!

D53A8630

Jeg feiret 17. mai med hele familien og gode venner. Alltid like hyggelig! Jeg elsker virkelig nasjonaldagen. Hurra hurra hurra!

IMG_26531

Jeg dro på Gullruten og hadde et aldri så lite Sex and the City moment i tyllskjørtet mitt!

D53A8771

Jeg fikk endelig kjøpt meg en stasjonær iMac til kontoret mitt. Jeg elsker den!

D53A1645

Etter ett år på jakt etter denne unike vesken fra Chanel, fikk jeg endelig tak i den. Litt materialistisk glede innimellom er lov!

D53A7972

Jeg delte en enkel ‘how to tutorial’ på denne fine oppsatsen til sommer og 17. mai!

D53A1935

I mai spiste jeg ‘biola bowl’ til frokost nesten hver dag. Jeg fikk helt dilla!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· J u n i ·

Recap

Jeg ble intervjuet av engelske Career Girl Daily, noe som var veldig stas ettersom at jeg har vært fast leser i mange år!

D53A6014

Jeg dro til Oslo i anledning Årets Stylista, og vi forlenget turen til jentetur. Åh, som vi koste oss disse dagene!

Office-desenio

Jeg fikk endelig bilder opp på veggene på kontoret. Det gjorde seg synes jeg!

D53A90601

Jeg delte en ‘to-dagers-hårfrisrye’ tutorial samt avhengigheten min av transparante Blax strikk. Love them!

D53A7572

Jeg dro på Plantasjen og fylte hjemmet og kontoret mitt med grønne planter. For et friskt pust, nesten som terapi!

D53A9498

I juni brukte jeg skinnjakker i alle mulige variasjoner og farger over sommerkjolene. Jeg får aldri nok av spenstige klassikere!

D53A7837

.. Jeg tilbragte mye tid ute på balkongen min på kveldstid i den nydelige solnedgangen. Nesten litt magisk! 

D53A8334

Jeg dekorerte utendørs med lys og pledd i fleng for å sette prikken over stemningen. Her ble det mange grillkvelder med venner ♥

D53A0126

I juni tilbragte jeg mye  tid i Oslo, både for business og pleasure. Mange lurer på hvorfor jeg ikke flytter dit siden jeg pendler så mye, men for meg er Bergen hjemme og Oslo jobb. Men hvem vet hva som skjer i fremtiden. You never know! Men akkurat nå kjenner jeg med meg selv at jeg trives slik.

D53A0857

Jeg kjøpte meg min første gassgrill fra Jamie Oliver, og brukte den støtt og stadig gjennom hele juni! Mmm..

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

· 2016 recap part 2coming soon ·

16 Responses to 2016 recap│Part 1

 1. Hei!! Tusen takk for svar! Beklager så ikke mailen eller svaret før nå!!! Elsker det hvite pleddet som er i kurven! Kunne du hjelpe meg med å få tak i det ? Jeg også elsker pledd og interiør! Beklager! Håper det går greit!!! Føler at det er feil av meg å spørre deg og håper du ikke tror ondt eller noe om meg😘😘❤️😃 Stor klem!! tusen takk så mye for svar

   • Hei! Tusen takk så mye. Er det dette pleddet? Den heter Glittrende Pledd..og har blitt satt ned i pris.
    Hvis det er denne så kjøper jeg den😃 Elsker dette pleddet og interiøret ditt. Følger bloggen din og det er så spennende. Alt er lekkert hos deg! Elsker bloggen og bildere! Godt Nytt år så masse! Både til deg og din familie og håper alt er bare bra!❤

    Her er linken http://tablet.hm.com/no/product/55695?article=55695-A

   • Tusen takk så masse med svar og hjelp! Er det den som heter Glittrende Pledd? Et strukturstrikket pledd i myk kvalitet med paljetter og glittertråder. Pleddet har frynser i kortsidene.

 2. Hei Eirin, fint innlegg. Lurte på hvor du har kjøpt den skuldertoppen i blonder (den under april).

Follow @ Instagram