D53A6601

D53A6551

D53A6607

D53A6590         D53A6549

D53A6521

· A quite untradtitional but unforgetable
Christmas dinner with my family ·

♥ ♥ ♥

Før vi reiste til New York ble vi alle enige om hvor vi ville samles over middag på julaften. Det var aldri tvil fra noen sin side at det måtte bli på Delicatessen, som vi alle elsker! Dette var favorittrestauranten min da jeg studerte i New York, og vi har vært her utallige ganger sammen, både da de besøkte meg på den tiden og i ettertid. Vi visste at vi ikke ville få en typisk julemiddag, men til vår fine overraskelse var den hippe musikken byttet ut med tradisjonelle julesanger og vinduene var dekorert med store, fine kranser. Sannelig ble det julestemning likevel, og jeg koste meg mer enn jeg har gjort på lenge! Det ble selvfølgelig steak frites på alle, etter min mening den beste middagen på hele menyen. Det er klart det var litt rart at vi ikke var hjemme hos mamma med ribbe på bordet, men det kan vi gjøre resten av livet.. Det å være i New York i juletider er virkelig en helt unik opplevelse som jeg aldri ville vært foruten ♥

// Before we travelled to New York we wanted to book a table at a restaurant for our Christmas dinner. There was never a doubt where we all wanted to go – the same restaurant that we always come together at in New York when we visit. It was my favorite when I studied there, and now it’s everyone’s favorite! We knew we wouldnt get the typical Christmas dinner with ribs and everything, but we have the rest of our life to do that. To our surprise the hip music was replaced with traditional Christmas songs and the windows were decorated with huge Christmas decorations. Soo cozy! We all had steak frites, the best dish on the entire menu after my opinion. This was with no doubt the best day in a long time, and a Christmas experience that I will never forget ♥

18 Responses to The family Christmas dinner

  1. så koselig!! 🙂 må være en drøm å få oppleve new york på denne årstiden!
    kan jeg forresten spørre deg om hvor toppen/kjolen du har på bildet er fra :)? er den ettersittende?

  2. Det hørtes ikke feil ut.. <3 Kos dere masse videre i New York!

    Men jeg har et spørsmål: Skulle ikke du legge ut en video med svar på spørsmål fra en spørsmålsrunde for lenge siden? Hvor ble den av?

  3. Så fine bilder! Håper du legger ut flere kveldsbilder fremover 🙂 Hvor har du kjøpt den fine kjolen og de vakre øredobbene?

  4. Å feire jul i NY står på listen over noe jeg må gjøre i løpet av livet. Elsker byen! Kos deg/dere masse videre! ❤

  5. Ser utrolig koselig ut! 🙂 men kan jeg spørre hvilket hotell dere bor på? eller kan du anbefale noen andre hotell i New York?

  6. Hei! Du sender ut alltid så masse nydelig og vakkert!! Elsker alt du gjør og leser alt du legger ut! Jeg skrev et annet kommentar tiligere ut og du var så snill og hjelpsom og svarte meg. Beklager at jeg ikke svarte deg. Kunne du hjelpe meg med å skaffe det pleddet og hvor mye eventuelt koster? Er den fra H&M Home? Er det et som heter Glitrende pledd? Om du kunne maile meg tilbake og hjelpe meg! Beklager så mye! Du inspirer meg så mye og jeg elsker hva du gjør. Tusen takk så masse! Jeg betaler deg tilbake! Hvor mye koster den? Betaler frakt og alt sammen. Klemmer!

Follow @ Instagram