D53A2250

· A little jolly beauty tips from me to you ·

Denne nydelige bronze paletten inspirert av ‘The Nutcracker’ til juletider, består av tre pigmenterte skygger samt én i rent glitter. De alle både alene og sammen er helt nydelige til jul og nyttår, og kan brukes hvor enn du vil! Som øyenskygge eller highlighter på alt fra kinnbena til kragebena om du vil. Jeg kjøpte paletten etter at en av mine beste venninner anbefalte meg den, og synes bare at den er såå fin til fest eller andre lignende anledninger ♥

// This beautiful bronze palette inspired by ‘The Nutcracker’ for Christmas, contains three beautiful pigmented shades plus one in pure glitter. All of them combined together looks a-mazing, but you can also wear them seperately wherever you want. Either on the eyes, cheekbones and even collarbones! I bought the palette after recommendation from one of my besties. It’s really beautiful for festive holiday occasions. Our to add glam to your daily life!

D53A2277

• • •

· Shade description ·

Sugar Rush: Pale peach (Pigment)
Stardream: Metallic nude peach (Pigment)
Handsome Prince: Warm bronze (Pigment)
Reigning Riches : Copper glitter (Glitter)

D53A2271

❄ 

De flinke jentene fra Mac gav meg flere tips til hvordan jeg kunne bruke skyggene, og det burde du også spørre om hvis du tar deg turen innom! De sa blant annet at jeg burde bruke clear leppepomade eller primer for å feste glitteret slik at det ikke drysser. Hun ene hadde på seg skyggene på jobb, og jeg klarte ikke slutte å stirre. Jeg måtte faktisk unnskylde meg, haha. Hun var SÅ fin ♥ Nå får du 25% rabatt ved checkout i nettbutikken til Mac så jeg. Klem!

// The talented makeup artists at Mac gave me several tips on how to use the shades, and they also told me to combine the glittery shade with a clear lip balm or primer to secure it without too much mess or drizzle. One of the girls actually wore the palette when I was there, and I couldn’t stop starring at her. She was SO beautiful! Bahh.. Right now you get 25% discount when check out at Mac’s online store. Hope you liked my little holly jolly tips! Xx

8 Responses to Inspired by The Nutcracker

Follow @ Instagram