Sponset frisørtime

D53A4460

D53A4673

D53A4653

· A refreshing start to the week ·

Mandagen min kunne ikke dannet et bedre grunnlag for resten av uken. Den var så behagelig og oppfriskende! Dagen startet rolig hjemme med god frokost i pysjamasen, litt småjobbing på MacBooken og nytraktet kaffe. Deretter dro jeg og fjernet vippene mine etter nesten 2 år (!!) med vippeextensions. Det var utrolig godt å få det bort, men samtidig føler jeg meg enda veldig ‘naken’. Men jeg tipper det er en vanesak! Nå er det full behandling med castorolje morgen og kveld for å få både vipper og bryn til å vokse. Det funker! Etter fjerning av vipper bar det til frisørsalongen til mamma. Jeg trengte sårt en frisørtime!

// My Monday couldn’t create a better basis for the rest of the week than what it did. It was so relaxing and refreshing! My day started peacefully with a slow breakfast in my pj’s, and a little bit of work behind the screen slurping on my morning coffee. Afterwards I went to remove my lashes after almost two years with lash extension. Wow, what a transition! I feel kind of naked right now, but I guess it’s just a habit that I’ll have to get used to. Now I’m just gonna use castor oil every morning and night so that my lashes will grow back to normal. After I removed my lash extensions I went to my moms saloon!

D53A4533  D53A4676

Before & after

Pampering day

Etterveksten ble tatt hånd om, og de slitte lokkene ble klippet av. Jeg fikk også en reparerende hårkur fra Goldwell i håret før skylling og føning sto for tur! Håret føles og ser muligens kortere ut i virkeligheten enn på akkurat dette bildet, men jeg elsker det! Synes man automatisk ser så mye mer klassisk ut med en kortere frisyre, og ikke minst så ser antrekkene mine bedre ut på. Det føler i hvert fall jeg! Vi jenter altså.. Alltid noen gode argumenter på lur!

// My dark roots was taken care of, and not to mention my split ends. Actually I went pretty much shorter than what it seems like in this photo! You can see it better on Snapchat.. I also got a repairing conditioning treatment before blowout and let’s say that it was very needed.. I love the shorter classic look, I think it looks so much better on me. I also feel like my outfits look more on point with this hairstyle! Haha.. Girls, they always got good arguments for everything..!

D53A4502

D53A4615

D53A4492

D53A4585

.. Lattes and a bunch of magazines is never wrong!

D53A4449

D53A4654

♡♡♡

Den fine salongen til mamma byr på mye hygge. Det er morsomt å tenke på at jeg aldri har klippet meg hos noen andre enn henne hele livet! Hun startet salongen på egenhånd da jeg var 1 år gammel, og siden har dette vært stamstedet bortsett fra et engangstilfelle som barn da hun klippet pannelugg på meg mens jeg satt og fulgte entusiastisk med på barne-tv. Jeg fikk litt sjokk da det var over for å si det mildt! Haha.. Men ellers er det veldig luksus å kunne bli stelt og dullet med av sin egen mamma, med en dose kvalitetstid i samme slengen. Det gjør alltid godt kjenner jeg, og det er alltid like koselig!

// Mom’s beautiful saloon has a lot of cosiness to offer. It’s fun to think about the fact that I have never ever had anyone else than her as my hairdresser in my entire life. She started the saloon when I was 1 year old, and since that this has been my reuglar place to go and fix my hair. Well, except that one time when she gave me bangs while I was watching childrens TV at home. Let’s say that I was a liiitle bit shocked when it was over. Haha! But otherwise it’s always nice to come to my mom’s saloon and get spoiled away, and in the same time get to spend som quality time with her. I always feel better when I leave!

12 Responses to Pampering day

 1. Hei,
  Hvor har du kjøpt den fine dayplanneren som du la ut på din Snapchat i går? Den var så fin:)

 2. Du er veldig heldig som har en mamma som er frisør 🙂
  Du blei kjempe fin på håret 🙂 du passer veldig godt kort hår 🙂
  Ha en fin tirsdag 🙂

 3. Hei! Så fin du er på håret! Dette kledde du skikkelig! Så på snap at du hadde noe som het «happinessplanner». Hva er det? Klem<3

 4. Åh, så fin du ble! Man ser så elegant ut med litt kortere hår. Skal klippe meg om en ukes tid selv, får se hva jeg går for 🙂 Jeg har et litt random spørsmål, og det blir kanskje litt feilplassert under dette innlegget. Men jeg lurer på om du har noe erfaring med detox-te? Eller såkalt teatox? Leser at det kan ha så mye helsefordeler osv., men at noen er sånn skikkelig deatox hvor du bokstavelig talt renser ut hele systemet.. Haha. Så jeg lurer på om du har vært borti det, og hvilke erfaringer du har gjort deg isåfall? Ønsker deg og Billy en fin dag <3

 5. Ååå, håret ditt er så fint! Retter du det etter du har fønt det ? I såfall hvilke rettetang bruker du ? Og hvordan får du håret ditt så fyldig og fint ? 🙂

 6. Det ble kjempefint! Høres koselig ut med en frisørmamma! Har du god kontakt med foreldrene dine, spesielt da vi aldri hører mye om moren din på bloggen, bortsett fra når du er hos frisøren? Du kler kort hår!! Klem!

 7. Så fint det ble! Jeg så på din mystory at du fikk med en ganske nye type sminkekost som ligner på en hårbørste. Kan du skrive litt om den etter at du har fått prøvd den? Det hadde også vært såå gøy med en ny sminkevideo hvor du også viser hvordan du sminker øyene dine:)
  Helt til slutt kan jeg bare spørre hva som er din favorittfoundation og favorittconcealer?
  Ha ei fin uke! Klem <3

Follow @ Instagram