fbpx

I just call it 'biola bowl'

...

Smoothie bowls florerer over nettet, og jeg elsker det! Men let’s face it – det er ikke hver morgen man orker å dra frem blenderen for og lage seg en tykk smoothie, for og så ta hele oppvasken av maskinen etterpå. Så de dagene hvor det er litt ekstra tidsklemme på morgenkvisten, lager jeg meg heller en «biola bowl» som er ferdig på null komma niks og krever null oppvask. Det er sykt godt, og jeg elsker at Biola har kommet med Zero varianter helt uten tilsatt sukker! Skulle nesten tro dette var reklame for dem, men det er det altså ikke. Jeg er bare veldig glad i Biola, haha!

I feel like there’s smoothie bowls all over the internet nowadays, and I love it! But let’s face it, it’s not like we have all the time in the world every morning.. At least I don’t! Sometimes it’s less stressful to drop the whole smoothie blender wash-up thing, and just throw together some ingredients that make the perfect breakfast. In my case the solution is «biola bowl»! It’s simply based on a Norwegian drinking yoghurt called Biola Zero and cottage cheese + the most important thing: a lot of good toppings. It’s so good and filling, you should definitely try it out!

I just call it 'biola bowl'

· Biola bowl ·

Halvt om halvt med Biola Zero
+ Cottage Cheese, blandes sammen

Half and halv with Biola Zero
+ Cottage cheese, mix together

I just call it 'biola bowl'

· My favorite toppings ·

Banan / banana
Kokoschips / coconut chips
Gresskarkjerner / pumkin seeds
Knuste mandler / crushed almonds
Knuste linfrø / crushed flax seeds
Ripsbær / red currant berries
Bringebær / raspberries
Honning / honey

I just call it 'biola bowl'

Denne frokosten gjør selv morgenen for den hektiske kvinnen på farten litt mer luksuriøs! Frokosten min i dag derimot var ikke fullt så luksuriøs, den ble byttet ut med en stor ABC smoothie fra SmoothiexChange da jeg hadde mitt første møte 09:00 og prioriterte å få kontroll på 2-dagers sveisen istedenfor og fylle magen. Haha! Prioriteringer, altså.. Uff.. Nå er jeg SÅ klar for helg! Hva med dere? Jeg skal på middag hos pappa i kveld, og Billy og Linus har playdate. Deretter blir det Idol-night hjemme hos meg med godis og fine venner. Den beste måten man starte helgen på ♥

I will dare to say that this breakfast makes the mornings of the hectic business woman on the run a liiiittle bit more yummy and luxurious. My breakfast today on the other hand wasn’t that luxurious.. It was a large smoothie from SmoothieXchange. You see I had my first meeting at 9 am and prioritized to get my second-day-hair in control instead of filling my stomach. Oups! Not that healthy, but a girl gots to to what a girl gots to do.. It was worth it, haha! Now I’m super ready for the weekend to arrive. I’m having dinner with my dad tonight, and Billy and Linus are super ready for they’re play-date. Later tonight I’m having some friends over for sweets and TV-night. Idol is on! The best way to kickstart the weekend if you ask me! Xx

13 Responses to I just call it ‘biola bowl’

 1. Fyttigrisen det så herlig ut!

  Jeg lurte på om du har tenkt å skrive et innlegg om Apple Watchen din? Jeg har så lyst på en men er litt usikker på om den er verd pengene. Har allerede en treningsklokke, men tenker på Apple Watchen som mer en hverdags/aktivitetsklokke.

  Klem :*

 2. Dette så kjempe godt ut ! Er enig med deg der, skal bli godt med helg, jeg begynner hellevis å bli bedre i form så her skal det bli idol kveld også! 🙂 må nok prøve denne oppskriften i helgen tenker jeg 🙂 ha en god helg Eirín 🙂

 3. Hei Eirin!

  Dette har ingen ting med innlegget å gjøre, men ville gjerne stikke innom for å gi deg en stor takk! Boken din har virkelig fungert som en ordentlig vekker for meg, og jeg slukte boken på to dager, og slår stadig opp igjen på kapitler jeg vil lese på nytt. Jeg har nå delt boken videre med mine nærmeste venner, for jeg tror vi alle trenger en liten dose av den positive energien du sprer i den. Særlig avsnittet om at man bare heier på personer man tror er dårligere enn en selv satt et stuck i meg, og jeg er innstilt på å rose alle opp i skyene, og heller ta inspirasjon enn å være sjalu på de som oppnår suksess. Samtidig som du vekker meg på denne måten, så har du klart å gjøre meg til en gladere person de siste dagene. Jeg aner ikke hvordan du klarer å «kjefte» på meg samtidig som du får meg til å føle meg bra, men fortsett med akkurat det! Takk for all den positive energien du nå har gitt meg, og takk for at du fikk meg til å reflektere. STÅ PÅ OG HEIA BÅDE DEG OG MEG!

  • Skjønne, gode deg. For en deilig kommentar å starte lørdagen med! Dette gjorde meg glad å lese. Tusen hjertelig takk <3 Stor klem

 4. Åh, Biola er så godt! Jeg studerer i utlandet, og det er en av de matvarene jeg savner mest 🙂

Follow @ Instagram