fbpx

· HUSK Å TA VIDEO PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET ·

God søndagskveld! Da var det duket for andre og siste runde av spørsmålsrunden. Håper det faller i smak! Hva synes dere forresten om at jeg svarer dere på video? Tenker det hadde vært morsomt å fortsette med dette litt innimellom, da det blir liiitt mer personlig enn bare tekstinnlegg. Men såklart – da må det også være nok spørsmål for at jeg skal ha noe materiale. Så om dere har noe på hjertet eller noe dere lurer på, skyyt ut! Klem

Dear international readers! This is the last part of the Norwegian Q&A I did on my blog a few weeks ago. I’m sorry if you don’t understand a word of what I’m saying, but I hope you will enjoy the video anyway. Maybe I’ll do it in English one day! Enjoy the rest of your evening. Xx

→ Første del av spørsmålsrunden finner dere her ←

44 Responses to Q&A part two of two

 1. ååh herlige deg altså!! Du virker så skjønn og nydelig <3 virkelig kjekt at du svarer på video, blir som du sier mye mer personlig og føler jeg på en måte blir bedre kjent med deg. Koste meg virkelig med denne videoen, spesielt når du begynte å le midt i! Stå på videre, vakre deg <3

  Klem

 2. Synes du er fin på kamera, og veldig naturlig! Føler vi får et bedre innblikk på personligheten og væremåten din (som forresten er veldig søt, hihi :). Fortsett med det, det er så gøy å se på! Ville kanskje likt om du fortalte oss om dine måneds-favorittprodukter/favoritt-ting, eller kanskje viste oss hvordan du lager forskjellige smoothies/mat, eller bare svarte på spørsmål/ga tips om diverse ting. Jeg lurer forresten på hva det er som inspirerer deg for øyeblikket, hva du drømmer om og hva slags interesser du har utenom mote og trening!

 3. Herlig video! Absolutt noe du burde fortsette med, leser normalt ikke spørsmålsrundene dine med mindre det er noe jeg lurer på, men video var koselig å sitte å se på under frokosten.. 🙂

 4. Herlig video, det hadde vært gøy om du svarte på spørsmål av og til på video 🙂
  Jeg synnes og at folk klipper seg når de blir single. Ha en fin mandag 🙂

 5. Kjempe fin og inspirende video fine deg! Kjempe gøy med litt video inn i mellom, håper du fortsetter med det 🙂 Ønsker deg en knall start på uken, klem <3

 6. Så kjekt å se på begge spørsmålsvideoene – du e så herlig og utruleg nydelig!!!

  Lucy (min maltipoo kvalp) sover også i senga med meg, eg prøvde bur i begynnelsen,
  men det gjekk bare ikkje,, og som du seier, det er jo så koseleg å ha ho i senga <3

 7. Hei 🙂
  herlig video – jeg har noen spørsmål:
  hvor kjøper du den Bamboo Smooth Anti-Breakage sprayen, buffing grains for face,kiehl’s overnight mask? 🙂
  Takk for svar!

  • Hei Silje! Bamboo selger blant annet Nikita, Ricky’s eller Sephora 🙂 Kiehls kjøper jeg på Tax-Free, og buffing Grains hos Kicks. Klem!

 8. Hahah JA – jeg klippet meg også kort når jeg ble singel og kom ut av et 2,5 år langt forhold! Er nok noe med det at man føler man trenger en forandring ja, et nytt kapittel på en måte. Hahah, vi jenter er rare.. Forresten så er du bare helt herlig og supersøt, og du virker så komfortabel foran kamera nå! Føler vi virkelig får sett den ekte og sprudlende Eirin som vi er blitt så glad i 🙂 Ha en nydelig dag videre!

  • Haha!! Godt jeg ikke er alene om å føle det 😀 Takk for tilbakemelding, du er god Stine <3 Ha en fin fin kveld! Klem

 9. Føler vi blir mye mer «close» med deg når du lager video, og liker dette kjempegodt 😀 😀 må bare si at jeg elsker bloggen din, hver gang jeg føler meg stressa eller lignende, er dette alltid et godt sted med mye positivitet å komme innom 🙂

 10. Fin video! Hadde vært veldig gøy om du blogget litt mer om trening, for eksempel bilder fra treningen, tips, ukeplan osv. Er alltid så gøy å lese de innleggene, får virkelig ekstra treningsmotivasjon av det! 🙂

 11. Takk for herlig og nyttig video, gleder meg til neste gang du får tid og mulighet til å lage video igjen:-) Tester ofte ut produkter du anbefaler og er alltid like fornøyd, nå fikk jeg veldig lyst til å teste ut produktene til Bobbi Brown. Er det ‘Vitamin Enriched Face Base’ eller ‘Hydrating Face Cream’ du bruker? Vet Kicks fører det merket, men har du noen tips til hvor det kan være lønnsomt å kjøpe de? Lurer også på hvilken nattkrem og toner du bruker?:-) klem

  • Hei Marie! Så kjekt at anbefalingene mine faller i smak 🙂 Det er gøy å høre! Den heter Vitamin Enriched Face Base’ 🙂 Jeg kjøpte min på Kicks. Tror de er rimelige i forhold til andre parfymerier som fører Bobbi Brown! Jeg bruker toner fra Clarins (den gule) og nattkrem fra Kiehl’s. Klem

 12. JA! Liker tekstene dine utrolig godt, men deg på video er heltskjønt. Du ser så flott og frisk ut, og de gode verdiene dine stråler gjennom. Veldig artig med video, da kommer enda flere av dine flotte sider frem. Stå på videre, jeg titter alltid innom for inspirasjon!

  • Stort sett hele dagen på min hud 🙂 Men den er veldig grei å ha med i vesken om du trenger en liten touch up.

 13. Du er jo bare superskjønn! Synes det er veldig kjekt med video (selvom jeg virkelig liker tekstene dine også), for man blir liksom litt mer kjent med deg på en måte.. Du skjønner nok hva jeg mener, haha! Ellers synes jeg du svarer veldig godt for deg, og jeg sitter igjen med bare positive tanker og et smil. Takk for at du er du, og velger å dele det med oss! Klem <3

 14. Supert med video!! Det hadde vært veldig gøy om du kunne laget en vlog en gang, tror det hadde blitt kjempebra ☺️

 15. Elsker videoene! du er så skjønn og herlig<3 Er det mulig at du kan ha en en sminkevideo om hvordan du sminker deg?

 16. Tommel opp for video 😀 Du virker som en skikkelig søt å herlig person! Synes du svarer bra og så blir det litt annerledes når du snakker enn om man leser svarene selv.

 17. Synes jeg blir mye bedre kjent med deg når jeg ser deg på video og ikke bare i bilder<3 utrolig gøy og inspirerende video!

 18. Hei søte Eirin, må si at jeg digger bloggen og gleder meg hverdag for å klikke meg innom å lese og se hva du har lagt ut ?❤️
  Det jeg lurte på var om du kunne laget en detaljert sminke video der du sier hva du gjør og hvorfor. Syns du er så utrolig pen og skulle gjerne ha vist litt om både produktene og teknikkene du bruker. Håper du kan få laget en slik video, takk på forhånd ? Du er best ❤️

Follow @ Instagram