· Husk å ta video på 1080HD for best kvalitet ·

God morgen og tusen takk for responsen på innlegget i går. Jeg ønsket å skape en saklig debatt, og det fikk jeg til (i hvert fall noenlunde.. ) – kjempebra! Dere er fantastiske. Ellers var planen å legge ut svarene på spørsmålsrunden ut i går kveld, men dessverre tok opplastningen over 6 timer så det måtte bli til et morgeninnlegg istedenfor. Håper det går fint! Jeg har delt spørsmålsrunden inn i to deler, og neste runde kommer på søndag igjen. Håper dere får svar på mye av det dere lurer på, og at video faller i smak. Nå skal jeg hive i meg litt frokost før jeg setter kurs mot frisøren! Blir deilig å friske opp litt kjenner jeg, med ettervekst nærmest ned til ørene. Haha! Ønsker dere en frisk og fin mandag, vi skrives senere ♥

Good morning lovelies! Thank you for your response on yesterdays post. I wanted to create a good debate and I suddenly did. Perfect! Otherwise I was planning to post this Q&A video last night, but I had some trouble with the uploading. I took over six hours so I had to do it this morning instead! I’m talking Norwegian all the time so for you who might not understand, so sorry about that.. Wish you a superduper monday!

60 Responses to Q&A part one of two

 1. Elsket videoen! Har lest bloggen din helt fra begynnelsen forresten, utrolig hvor stor utvikling du og bloggen har hatt disse årene!
  Hvor er genseren fra? 🙂

  • Tusen Takk, Ragnhild! Det betyr mye fir meg å høre at du har fulgt meg så lenge 🙂 Genseren er fra Nelly. Ha en fin dag!

 2. Fikk ikke svar i går, så jeg prøver igjen 🙂

  Hvilken str har du i army jakken din fra Designers Remix by Tone Damli?

 3. Du er så fin! Du stråler virkelig, og du er med god grunn en inspirasjonskilde for mange 🙂 ha en fin dag!

 4. Hei! Jeg har fulgt deg over lengre tid, og vil bare si at du overrasker stadig. Jeg føler du tar nye steg hele tiden, og utvikler deg i en utrolig positiv retning! Stå på videre, gleder meg til å høre mer om det spennende prosjektet ditt 🙂 Ha en fin uke videre!

 5. Så skjønn du er! Du svarer godt og reflektert, noe som bare er veldig veldig positivt. Jeg har også fulgt deg lenge, men må si jeg er innom her oftere nå, enn hva jeg var tidligere. Føler du treffer meg mer enn tidligere, og nå kan jeg virkelig slappe av og drømme meg bort her inne. Du gjør en supergod jobb, og det skal du være veldig stolt over 🙂 Klem!

 6. Jeg elsket videoen! Og jeg blir så glad av å se på deg! Sånn vi lesere har blitt kjent med deg gjennom bloggen, så er du en herlig jente! Ønsker deg alt godt. Og jeg vet du kan oppnå akkurat det du vil, med den ståpåviljen du har! Jeg kommer aldri til å slutte å følge bloggen din. Stå på! 🙂

 7. Du er såå søt! Satt å smilte meg gjennom hele videoen:-) Gjorde pausen min fra eksamenslesingen god! Ha en fin mandag.

 8. Åh, så herlig med svar på video! Jeg er så glad for å kunne klikke meg inn på bloggen din, og alltid komme i godt humør. Du gir meg så mye inspirasjon, og glede 🙂 Og må bare nevne at det du svarer om alkohol, det er jeg helt 100% enig i. Selv om jeg har ungått det i flere år, er det fortsatt bekjente som syntes det er rart, og som ikke godtar det. Det er derfor deilig å se at du som har en så stor blogg tør å stå frem med det, og være ærlig! Vi kan ha det gøy med venner uten gift i kroppen, og livet blir mye bedre uten – syntes nå jeg! Ha en toppen dag, flotte deg! <3

 9. Hei Eirin!

  Jeg var vært fast leser helt siden starten (nesten), du hadde blogget i 4-5 mnd da jeg klikket meg inn første gang – og jammen er jeg innom her nesten hver dag enda!

  Jeg vil bare skryte deg opp i skyene over hvor langt du har nådd! Du er et helt fantastisk menneske ut ifra det vi får av deg igjennom bloggen, og jeg ser opp til deg på så mange måter! Du har gitt meg uendelig mye motivasjon og inspirasjon til å bli et bedre menneske gjennom alle disse årene, og jeg er så glad for at du holder på med dette, og lar oss følge deg hver eneste dag!
  Jeg har ikke lagt igjen mange kommentarer her iløpet av alle disse årene, og det er jammen leit… for du fortjener så masse skryt som du bare kan få.

  Kjempefin video, alltid like gøy å se deg «live» – istedenfor bare tekst og bilder. Selvom det på ingen måte er kjedelig det heller, eller «bare».

  Flott er du! Håper du får en helt super mandag, også ønsker jeg deg masse lykke til med prosjektet du har holdt på med, nytt kontor og snart innflytting i ny leilighet. Vær stolt av deg selv<3

  Kan jeg spørre hvor smykket er fra? Link til hvor det evt kan kjøpes, og eventuell lengde?

  Stor klem fra en fast leser fra Tønsberg!

 10. Gleder meg til å se videoen når jeg kommer hjem fra jobb:) har du link til genseren? Den var fin:)

 11. Dette var kjempe gøy at du svarte på video 🙂
  Å du ga mange utfyllende svar.
  Kan jeg spør hvor genseren er fra ?:)
  Ha en fin mandag 🙂

 12. Du er bare helskjønn! Har fulgt deg siden du begynte å blogge, og jeg har alltid hatt sansen for deg, ditt og dine meninger. Du er virkelig flink, og en kjempestor inspirasjon på så mange måter. Du lykkes absolutt med å ha dette som et «happy place». Stor klem

 13. Du er så dyktig Eirin! Jeg har fulgt bloggen din helt siden starten, og det er så utrolig morsomt å se hvordan du har utviklet deg og bloggen siden da! Er det en jeg henter mye inspirasjon fra, så er det deg! xx

 14. Du stråler for tiden, og gir mye positiv energi! For meg og helt sikkert mange andre er du en stor inspirasjon. Stå på! 🙂

 15. Så gøy at du tok deg tid til å lage videoblogg med svarene 🙂
  Du virker som en herlig jente!
  Klem 🙂

 16. Du er så skjønn. Utrolig inspirerende å se deg enda mer i person enn det bildene muliggjør! Syns du er en utrolig inspirerende jente, og jeg forundrer meg stadig over at du «kun» er like gammel som meg. Du har virkelig kommet langt, er reflektert, og har gode mål og verdier. Stå på videre for alt du drømmer om, jeg følger deg absolutt videre på ferden – og det med stor glede! Ha en nydelig uke, vakre Eirin!

 17. elsket videoen!! elsker enten vidoeblogger eller svar på spørsmål så ekstremt mye! Har og helt lik tankegang når det gjelder drikking og alt, virkelig! <3

 18. Du virker som en helt herlig person, Eirín! Skulle virkelig ønske jeg hadde din hverdag… Du er veldig heldig:-)

  Også må jeg takke deg for forrige innlegg som handlet om studiepresset, det var veldig viktig for meg å lese det akkurat nå når jeg egentlig hadde tenkt å søke studie. Jeg tenkte å søke skole kun fordi jeg føler at jeg må, men vet du hva – jeg skal heller fortsette å jobbe helt til jeg er 100 % klar for utdanning(om jeg i det hele tatt blir det).

  Du er virkelig et bevis på at man komme seg langt i livet uten 6 i snitt fra VGS og to mastergrader.

  Klem!

 19. Hei fine Eirin!
  Du har så vanvittig fin hårfarge. Vet du hva fargene du farger med heter? 🙂

  Klem

 20. Hei!
  Nå kjenner jeg deg ikke privat, kun gjennom bloggen. Men du virker som en utrolig herlig, snill, omtenksom og sterk jente! Stå på for drømmene dine, jeg tror du kan nå akkurat så langt som du selv vil. Man kommer langt med en god personlighet 🙂
  Varm klem fra en fast leser <3

 21. FLOTTE DEG! Er så mye jeg har lyst til å kommentere, ehehe. Jeg har jo ingen peiling, men sånn jeg opplever det er du mye roligere og tryggere på deg selv nå, enn det jeg har sett i tidligere videoer, noe som virkelig gjorde det avslappende å se på. Lov å ønske seg en «daily vlog» eller «weekly vlog» slik at vi kan se et utvalg av hvordan dagen/uken din ser ut? Digger også at du skrev ut spørsmålene i stede for å scrolle på mac og, hihi. Fortsatt fin mandag, du er herlig!

 22. Jeg hadde ikke stilt deg noen spørsmål, men det var veldig gøy å få vite litt mer om deg! Du svarer så bra og utfyllende. Liker at du er ærlig! Du virker som en reflektert og en veldig kul dame 🙂

  At du velger å ikke dele privatlivet ditt synes jeg er en veldig smart avgjørelse. Det er viktig at du ikke føler at alle vet alt om deg. Alle skal ha et privatliv! Og du klarer å balansere bloggingen veldig godt!

  Masse lykke til videre, Eirin! Du klarer det du vil 🙂 Klem

 23. Kjempefin video! Så imponerende å se hva du har oppnådd i en såpass ung alder. Glad for at å kunne klikke meg inn hit både på vanlige hverdager, og på dager der jeg trenger inspirasjon og litt feelgood vibber. Stå på videre! Du lykkes så absolutt med det du gjør.

  Klem fra meg

 24. Med en bil jeg kan drømme om kjenner ingen som har råd til den flotte bilen din og attpåtil leilighet nei da har du ikke bruk for noen utdanning du har jo et toppyrke med topplønn mannen min er ingeniør men han har ikke råd til slik fin bil skulle ønske jeg var ung og pen selv ? Skjønner du er gla i jobben din og bloggen er kjempebra burde ligget på topp fem! Men r jo sjelden rettferdighet seirer når en ser topp fem… Du virker jordnær til tross for at du i mine øyne er «rik» …

 25. Du er så herlig og blir så glad av å høre på deg, veldig bra svart! Har fulgt deg helt siden begynnelsen og er mektig imponert over hva du oppnår og presterer 🙂 Du blir bare bedre og bedre og det er en god grunn til at du er min favoritt<3 Fortsett med det fantastisk gode arbeidet du gjør og gleder meg til å høre om det hemmelige prosjektet! Stor klem

 26. Du er skjønn, altså. Vil egentlig bare komplimentere deg for å være en smart og ærlig jente, fordi det er så sjelden å komme over dem. Du er forbildet mitt på en måte. I tillegg lurer jeg på hvordan du sminker øyenbrynene dine, og om du kanskje kan lage video av det også <3 klem

 27. Du er så hærlig Eirin! Eg får så mykje inspirasjon og glede av å lese bloggen din 🙂 Stå på videre, du er kjempe flink!

 28. Så herlig videoblogg, du er så skjønn 😀 gleder meg allerede til neste 😀 ja til mer videoblogger, selv om tekst og bilder også er bra! har alltid likt deg og bloggen din, lest den i mange år! Blir så inspirert av deg og hvor langt du har nådd, du må være stolt over deg selv ! 🙂 bloggen din er et fint fristed å klikke seg innpå 🙂

 29. Åh som du stråler. Du virker jo så skjønn. Jeg lurte på om du bruker vippe exstensions? 🙂 Du har så fine vipper.

 30. Utrolig hyggelig å se deg på video! Du var kjempeflink og likte videoen veldig godt!! Har fulgt deg i tre år nå og er utrolig morsomt å se hvordan du og bloggen har utviklet dere, hehe 🙂
  Føler jeg får relatert meg bedre til deg når du svarer på video og man får se ansiktsuttrykkene dine, smilene og hvordan du reagerer på forskjellige spørsmål! Veldig fin video! Klem<3

 31. Håper du er ordentlig stolt av deg selv, flotte Eirin. Du er virkelig et godt forbilde for unge mennesker, og jeg er mektig imponert over måten du baner vei på. Du skaper noe så flott for deg selv, av deg selv. Tenk den grunnmuren du bygger… Heier stort på deg!

 32. Hei, jeg reiser snart til los angeles og lurer på om du kan legge ut tips til ting vi må gjøre der og plasser vi må spise osv! Med tanke på å klare å spise sunt 🙂

  • Eirin har sikkert noen gode tips, men ville bare legge inn et kjapt svar. Mine to favoritter er strendene med tilhørende områder Malibu, Venice og Santa Monica (spis på Malibu Farm), og å ta en spasertur på Runyon Canyon. God tur!

 33. Jeg er helt målløs! Tusen takk for herlige kommentarer, alle sammen. Dere er helt fantastiske! Jeg har virkelig berdens beste lesere 🙂 Stor klem!

 34. Kjempeflott video!! Så glad for at du valgte å svare i video – det er kjekt med litt variasjon, selv om du skriver godt også! Jeg ser allerede frem til del to 🙂

 35. Hei Eirin, jeg er en gutt på 23 år som har lest bloggen din i nå 3 år. Jeg må bare si at du er helt nydelig, din personlighet gløder virkelig å jeg blir veldig glad av å trykke meg inn på bloggen din. Håper du fortsetter å følge drømmene dine, og at du blir lykkelig uansett hva du finner på 🙂

 36. Fin videoblogg, gøy å komme litt mer inn på deg!

  Men du satte ord på noe jeg har tenkt litt på… Jeg vet du prøver å holde bloggen positiv, og dette har blitt din nisje. Men det føles litt kunstig for meg som leser når du nå forteller at du ikke var så fornøyd med leiligheten på Bjorøy, mens når du bodde der var det verdens mest fantastiske sted. Det jeg har følt litt på er at når man føler at ikke alt er perfekt i livet, så er det alltid det hos deg. Det kan gi litt følelsen av at når ting er litt så som så, så er det for dårlig… Vet du på en måte har tatt et bevisst valg her, men synes også det er noe å tenke på! 🙂

  Ha en fiin morgen, hilsen Miriam

  • Hei Miriam! Her føler jeg at jeg må forsvare meg litt.. Leiligheten på Bjorøy var virkelig helt topp og jeg skulle GJERNE bodd der lengre om det ikke var for at jeg har en jobb som krever bildelys og masse av inspirasjon. Hadde jeg hatt en annen jobb som ikke krevde disse tingene hadde den vært midt i blinken. Bjorøy ER et fantastisk sted. Det er også derfor jeg nå holder på å bygge der 🙂 Kanskje jeg skulle ordlagt meg litt annerledes.. Jeg er alltid ærlig på bloggen, og er det noe jeg misliker så holder jeg det heller for meg selv enn å kommentere det i det hele tatt. Klem 🙂

 37. Hei!

  Du er utrolig søt, og kjempegode svar! Lurte bare på en liten ting når det gjelder dette du nevnte angående matkonto og tilhørende kort, for dette virker jo utrolig lurt. Har du rett og slett bare opprettet en egen konto, og fått et tilhørende bankkort? I banken jeg har kan jeg nemlig ikke lage en egen konto på nett «uten videre», jeg må ned i banken og prate med dem og ordne masse greier pga renter osv, kjempeirriterende! Og det å ha et eget kort til en spesiell konto tviler jeg på de en gang har hørt om 🙁 Kan jeg spørre hvilken bank du har, da jeg sterkt vurderer å bytte? 🙂 For denne ordningen du har virket utrolig grei!

  Stor klem fra meg <3

  • Hei Kristine! Oi, er det så avansert? Jeg har DNB, og der fikset jeg alt selv i nettbanken. Kjempeenkelt! Skal sies at jeg er veldig fornøyd med DNB 🙂 Anbefales! Stor klem <3

 38. Det tok meg litt tid og forstå at det finnes andre personer med så mye spennende i hodet bortsett fra meg (jeg har trodd et sekund i all negativitet rundt meg fortiden at jeg var den eneste positive sjelen igjen på jorda), men fysøren – du er jaggu et av de mest inspirerende menneskene jeg har vært borti. Stå på!

Follow @ Instagram