Ask me anythingAsk me anythingAsk me anything

Shirt: Mango
Knitted sweater: Mango
Jeans: GinaTricot

Kjære gamle og nye besøkende her inne. Nå føler jeg at det er på tide med Q&A! Det er ikke alltid så lett for meg på andre siden å skjermen og vite hva som streifer tankene deres. Er det noe som helst dere vil ha svar på, spør meg! Jeg kommer til å velge ut de mest aktuelle og svare dere i løpet av uken. Skyt ut, don’t be shy! Fortsatt god søndag – håper dere slapper av og finner roen. Nå skal jeg kave meg avgårde i stormen for å vaske bilen og hente Billy. Han har vært på overnatting siden i går og jeg kjenner at jeg savner han fælt allerede. Her i Bergen er det så grått og vått om dagen, hvilket går utover antrekksbilder og lignende. Please be patient with me! Så fort det klarner opp igjen er det back to normal. Det er på dager som dette jeg skulle ønske jeg bodde i LA! Det hadde virkelig vært noe, og jeg tenker på det hver bidige dag. Det er jo lov å drømme! Hihi..

Dear old and new readers. I feel like it’s time for Q&A! It’s not easy for me to know what’s on your mind from the other side of the screen. If there’s anything you want to know just hit me up, and I will answer as many as possible. Don’t be shy – this can be quite fun! I hope you enjoy your sunday. I’m about to pick up Billy from his sleepover and I miss him way too much already. It’s so dull and rainy here in Bergen these days, which make it difficult for me to shoot outfit posts. Sorry about that! As soon as the weather cleares up everything’s back to normal. Just be patient with me! On days like this I’m dreaming of moving to Los Angeles. That would be something!.. I’m a dreamer, that’s for sure. Talk to you later!

146 Responses to Ask me anything

 1. Har du ny kjæreste? 🙂
  Når får vi høre om det prosjekte du har holdt på med?
  Må ellers si at jeg virkelig elsker bloggen din, en mer inspirerende plass skal man lete lenger etter! Det samme gjelder deg <3
  Gleder meg til å se den nye leiliheten din!

 2. Så gøy! Jeg lurte på det ang nyc med gateway! Jeg har meldt meg på nå til høste selv skjønner du, hihi 🙂 Noe jeg burde tenke på med tanke på leilighet osv nå? Ellers noen gode råd? Klem <3

 3. Hvordan tar du bildene dine rett ovenfra, slik som i dette innlegget? 🙂

  Hvordan redigerer du bildene dine?/hvilket filter bruker du for å få sånt blåskjær? 🙂

  Hva ser du mest frem til i 2016?

  Hvilke utenlandske blogger er dine favoritter?

 4. Redigerar du alla dina bilder i Lightroom eller använder du något annat program? Alltid så fina bilder! Tack för en inspirerande blogg! Kram

 5. Angrer du på tatoveringen din?

  Hvordan er forholdet ditt til alkohol nå, kontra tidligere?

  Vurderer du å begynne å studere?

 6. Hei Eirin 🙂

  Sjelden jeg kommenterer noe som helst, men vit at jeg leser bloggen din flere ganger i uken, noe jeg har gjort i flere år.
  Uansett, fikk plutselig lyst til å legge igjen en kommentar, du gjør en helt sinnsykt bra jobb, og bloggen din er fantastisk på mange måter.

  Her kommer noen spm:
  – Hvordan kan en typisk hverdag for deg se ut? Og kunne du en dag lage et innlegg med bilder av hva du gjør time for time (annenhver time)?
  – Sluttet du med studiene? Og tenker du evt. å studere senere?
  – Hva slags foundation, solpudder og maskara bruker du?
  – Hva synes du om concealeren/highlighteren «Yves Saint Laurent touche éclat»? (Hvis du har prøvd den da) Er den verdt pengene?
  – Hvilke hårprodukter bruker du til hverdags?

  Klem fra Martine (21)

  • Hei! Det er ikke sikkert du ønsker svar fra meg, men ville bare gi en tilbakemelding på spørsmålet angående YSL concealeren. Jeg har prøvd den og tenker den er mer en highlighter enn concealer for den dekker veldig lite. Om du ikke har mørke ringer under øynene vil den sikkert funke, men jeg trengte flere lag for å få den til å dekke og da så det ikke så bra ut.

 7. Hei Eirin, jeg lurte på hva slags app du bruker for å redigere bildene dine, både her på bloggen og instagram. Eller hvordan du får så bra lys på bildene. Elsker stilen din, og håper på å få møte deg en dag.

 8. Hei!

  Kan du forklare ordentlig hvordan du redigerer bildene dine på insta? å hvordan de blir så lange å fine? Jeg har prøvd men får det ikke til! Hadde blitt super glad om du forteller steg for steg.

 9. Hvor ofte klipper du billy? Og har du klippet han heeeelt kort nå?
  Hvor ofte var du ute med han i starten?
  Hvor mange ganger om dagen går du tur med han?
  Skal hente en liten maltipoo skatt om 2 uker ?

 10. Oh! Jeg spurte egentlig på det forrige innlegget, men jeg lurer på hvilket kamerautstyr du har og hvor/hvordan du redigerer bildene dine?
  Også vil jeg veldig gjerne høre hvilke blogger som inspirerer deg?
  Har du en utdannelse, eller har du lyst å ta en utdannelse noen gang?
  Hva ville du arbeidet som/med om du ikke kunne leve av blogging?
  Du virker som du alltid er positiv og i godt humør, er det noe spesielt som hjelper deg til å være positiv?
  Deler du bevisst ikke nedturer på bloggen? Hva tenker du om å være privat/personlig på blogg?

  🙂 Elsker bloggen din!

 11. 1. Kan du vise oss dine 3 absolutte beauty-favoritter? Ikke sminke, men kremer o.l
  2. Hva er ditt største materialistiske ønske for 2016?
  3. Hvordan får du råd til å reise så mye til New York? (Dødsmisunnelig!!)
  4. Hvor lenge tror du at du «bare» kommer til å jobbe med bloggen?
  5. Kan du lage et innlegg med Bergens skjulte skatter?
  6. Hvilken klestrend synes du er mest harry for tiden?
  7. Har du noen gode råd til hvordan man kan unngå å oppfattes som kjedelig hvis man ikke har lyst til å drikke hver helg?

 12. Hei, nå er det snart på tide for alle oss som går på skole å velge noe videre. Ville du laget et innlegg om hva og hvor du har studert? Kanskje litt om hva du tenkte di skulle bli da du gikk på videregående?

 13. Hei gode Eirin!
  Har selv en liten maltipoo, og merker at det fort blir noen brune flekker etter potene på lyst sengetøy, pledd osv. etter turer. Hvordan klarer du å unngå dette (hvis du klarer da, hehe), og i så fall, vasker/bader du Billy etter hver tur?
  Stor klem <3

 14. Kunne du vist bilde av garderoben din?
  Mer trening!! Kanskje du kunne inspirtert oss med øvelser/freshe bilder/innsyn i treningsgarderoben din osv.
  Kan du begynne legge ut ukens handleliste og ukesmeny igjen? trenger inspo på matfronten<3
  Ellers vil jeg si at jeg GLEDER meg til å se den nye leliligeten din og håper du vil gi oss et godt bildedryss fra den. Klem <3

 15. Hvorfor flytter du inn i den leiligheten du bor i nå, når du allikevel skal flytte igjen i mars? Den leiligheten du bo i nå, leier du eller har du kjøpt den? Syns du muligens det er litt sløsing av penger?

 16. Når flytter du inn i den nye leiligheten? Kommer du til å vise oss rundt? Hadde vært fint med en video kanskje?

  Flytter du inn alene?

 17. Hei nydelige Eirin! Jeg ser at du ofte gjør ting for deg selv og skriver at du liker å være alene. Jeg er fra en veldig sosial familie, men jeg trives utrolig godt i eget selskap.
  Får av og til kommentarer på at jeg er lite sosial, så jeg lurer på om du kan skrive et innlegg eller ha skrevet et om hvordan det er å være en person som elsker å tilbringe tid med seg selv?
  Du er så utrolig inspirerende og det er en glede hver gang du poster innlegg med nydelige bilder og tips!

 18. Kan du lage en ny sminkevideo?
  Vil gjerne også høre litt om forholdet ditt til alkohol også.
  Hvorfor blogger du ikke om når du er med venner? Skjønner at du vil holde det privat, men hvorfor nevner du det så sjeldent? Selv uten navn og bilder liksom.

 19. Hei! dette spørsmåletl passer kanskje ikke helt i spørsmålrunden, men jeg har forelsket meg helt i den svarte ´´pelsjakken´´din fra Mexx, og jeg leter og leter etter en som noe ala den men finner ikke noe. Har veldig lyst til å bytte ut parkasen nå, og er på utkikk etter en svart/grå vårjakke. Lurte på om du visste om noen jakker som ligner litt på den du har eller har sett noe annet fint? 🙂

 20. Hei 🙂
  har du vurdert å klippe deg kort igjen? Du kledde det så godt 🙂
  Kanskje klippe det kortere enn forrige gang også..?

 21. Hei Eirin! Elsker bloggen din, den er alltid så inspirerende. En ting jeg lurer på er angående det med flyttingen, har du nettopp flyttet inn i en ny leilighet før du skal flytte igjen i mars, eller bor du i den som du alltid har bodd i?

 22. 1. Du er utrolig inspirerende når det kommer til trening, og du ser virkelig flott ut! Jeg lurer på hvilke styrkeøvelser du pleier å gjøre? Spesielt mage- og rumpeøvelser.
  2. Hvordan forholder du deg til alkohol? Er du ofte ute å fester?
  3. Hva spiser du helst til lørdagsgodt? Jeg prøver å finne alternativ til godis istedet for smågodt og potetgull, men det er ofte hardt..
  4. Hvor kjøper du alle de herlige koseklærne dine?

 23. Hei søteste Eirin!

  Dette er egentlig litt merkelig at jeg husker, men jeg lurer veldig på hvordan press-on neglene fra H&M funket! Jeg husker at du blogget om dem før jul, og jeg har vurdert å kjøpe de samme selv! Varer de en hel kveld?

  Hahaha, tidenes tammeste spørsmål!

 24. Hei!

  Her er mine spørsmål:

  Hva inspirerer deg i hverdagen?
  Noen dager så går alt som man vil, andre dager går ingenting. Har du noen tips til de tunge dagene?
  Hvilke basic klesplagg mener du alle burde ha i klesskapet?
  Har du en fuktighetskrem til kropp som tørker fort og ikke er klissete som du sverger til?

  Og til slutt; hvordan har du det?

 25. Hei! Så du skrev i forrige innlegg at du flytter inn i ny leilighet i mars. Jeg som trodde du hadde flyttet allerede – til den leiligheten med fin utsikt, tredemølle i stuen, spisestue osv? Bor du ikke der nå? Eller skal du flytte inn i enda en ny leilighet? Haha, kanskje rart spørsmål, men tror ikke jeg henger helt med :)))

 26. tips til å opprettholde en fin hud? mtp urenheter osv. ser du har så vakker hud 🙂

  når tenker du å studere? og hva? sliter selv med å finne ut hva jeg vil her i livet nå som jeg er ferdig på vgs.

  🙂

 27. Kan du vise din bakgrunn som du ha på mobilen din? På låstskjerm og på hjemskjerm?
  Hvor ofte spiser du snop? og hvor ofte drikker du brus?
  Spiser du mye snop i helgene?
  Hvordan ser en helg for deg ut, når du bare skal være hjemme alene?
  Hva finner du på når du kjeder deg?
  Hvilken utdanning har du? Hva gjorde du etter vgs? Har du tenkt å begynne å studere igjen?
  Hva ville du bli når du var mindre?
  Om du ikke hadde vært blogger, hav ville du gjort nå da? hva ville du ha jobbet med om du ikke skulle vært en blogger?
  Hvilke blogger leser du? Kan du lage et innlegg om hvilke blogger du leser?
  Kan du lage en hårvideo? Sånn til både hverdag og fest?

 28. heisann

  Har du en ny kjæreste? <3
  stå på Eirin du er best og bor i helt riktig by altså Bergen så du må bare bli værende haha <33

 29. Hvor er den beige trenchcoaten fra? Den du har på på bildet der du går ut av bilen din? kjempefin!

 30. Du har skrevet flere ganger at du har vært veldig introvert og ikke passet inn i vennegjengene på skolen. Hvordan går det nå egentlig?
  Har du kjæreste, eller holder du på med noen?
  Skal du studere til høsten? Evt. hva?

 31. Heihei! Jeg lurer bare på hvilke hotell du bor på når du er i New York?
  Og om du har noen tips til ting men må få med seg når man er der?

 32. Når skal du fortelle om ditt store prosjekt? Hihi nysgjerrig
  har du fått mange nye venner i det siste? Hvordan har du kommet i kontakt med de?
  Har du fått ny kjæreste? Vet det er mange som lurer på dette og vet at du har lyst til å holde privatliv litt privat men synes det er littegranne rart å utelukke det likevel fordi det er en ganske stor sak haha!
  Trenger virkelig nye treningsklær, kunne du lagd et innlegg med fine treningsklær?
  Kunne du hatt en gang i uken hvor du hadde et «uken som gikk» innlegg slik som f eks bloggeren martheborge har? Hadde vært gøy!
  Følger du med på noen serier for tiden?

 33. – Lenge siden du har fortalt noe om husprosjektet, skal du fortsatt flytte dit?
  – Har du ny kjæreste?
  Du er en stor inspirasjon, Eirin!! <3

 34. Hei Eirin! Så fint at du endelig har en Q&A 😀 Jeg har noen spørsmål ang. bloggingen 😀

  Hvilket kamera bruker du mest når du knipser bilder? =)
  Hvem pleier å ta antrekksbildene dine? =) Ser for meg at dere i Stylista har et skikkelig fototeam eller noe sånt! hihi.
  Har du en form for «manager» via Stylista elns? =)
  Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg? =)

  Håper du har mulighet til å svare på noen av disse spørsmålene 😀
  Klem! <3

 35. Hei skjønne Eirin! Mamma og jeg har bestilt oss tur til New York til sommeren. Og da du er kjent med byen lurte jeg på om du hadde noen tips til om det er noe vi burde se eller oppleve, som ikke er de typiske turistattraksjonene?

 36. Hei, kunne du laget et inne legg om dagen din Sån time får time en gang? Det hadde vært gøy?

 37. Hei ?

  Jeg skulle gjerne fått et innblikk i sminkepunger din! Hva er dine ultimate favoritter? (Som du ikke bytter ut) Hvilken concealer og primer bruker du?

  Elsker stilen din!

 38. Hei, fine, flotte Eirin! For det første må jeg si at du er utrolig inspirerende, og jeg titter innom bloggen din flere ganger daglig! Jeg har et par spørsmål, noen litt ut av deg blå og andre ikke(?), men her kommer de ihvertfall:
  – kunne du noen gang tenkt deg å teste ut å være vegetarianer eller veganer? eller kunne du i det minste tenkt deg å ha noen middagsmatretter en gang i blant som f.eks. kunne vært kjøttfrie men sunne, gode og mettende?
  – hva er dine fem favorittnøkkelplagg?
  – Har du noen serier å anbefale(som finnes på netflix kanskje?)?
  – Jeg husker du anbefalte nypefrøolje for en god stund tilbake, bruker du den jevnlig fortsatt? Kunne du fortalt litt mer om den i så fall, om den funker(og mot hva), og eventuelt om du har noen tips som involverer den?
  – Har du noen gang noen dager hvor du skeier helt ut med usunnheter, f.eks. med en hel sjokoladeplate, potetgull og brus i massevis?

  Mange klemmer fra Sanne, håper alt står bra til med deg (ser sånn ut ihvertfall) <3

 39. Hei! 🙂 kan du si hvor mye oppholdet i New York da du studerte der kostet tilsammen? Selve turen og mat osv. Vurderer å dra på samme tur selv

 40. – Når skal du flytte? Og skal du bo der alene?
  – Har du ny kjæreste eller dater du noen?
  – Hva er ditt favorittplagg i garderoben?
  – Har du tips til hvordan handle sunn mat for en hel uke og være så økonomisk som mulig?
  – Har du noe fargekode til hårfargen din? Du er så fin på håret og nå ser du litt mørkere ut i håret enn du giorde.
  – Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg? Fra morgen til kveld, hva gjør du? 🙂
  – Hva er dine mål med treningen? Tenker du av og til på det å være slank, ha muskler eller mest på å ha en aktiv livsstil?
  – Hvordan redigerer du bildene dine så fine? Selve filteret er så fint.
  – Har du prøvd MAC-sminke, liker du merket?
  – Sparer du til langt hår eller tenker du klippe deg kort som du var for et år siden?
  – Har du vært i London? Har du tips til bra butikker til å shoppe og spise?

  Du har så fin blogg, stå på videre 🙂

 41. Hei!
  Jeg lurer på hvor du trener boksing, altså om du gjør det på et treningsstudio eller noe annet sted?

 42. -har du fått ny kjæreste?
  -kan du begynne med «new in» innlegg?
  -hvor mye bruker på mat i mnd?
  -favorittøvelse for rumpe?
  -hvordan går det med sukkerstoppet?
  -hva skjedde med «eirin&cath»?
  -hvor kjøper du alle dine fine basics når det kommer til klær?

 43. Hei, lurte litt på det å studere i utlandet. Er det noe du anbefaler? Har veldig lyst til å studere i USA, men vet ikke helt om det er aktuelt.

 44. Hei Eirin! Jeg lurer på hvilken modell YSL vesken din er? Og hvor er den kjøpt, og hva er prisen på den? Den er såå fin! 🙂

 45. Hva er dine beste skjønnhetstips?
  Hvilke nettbutikker og vanlige klesbutikker kjøper du mest klær fra?
  Anbefaler du å bo i Bergen?
  Noen byer og steder du har vært som du anbefaler?

 46. Heihei,
  Jeg lurte bare på hvordan håret ditt ser ut hvis du ikke føner det rett, eller retter det?
  Og hvordan får du håret ditt til å ikke bli så slitt?

 47. Så gøy med Q&A’s! Så kjekt å bli kjent med deg på den måten! 🙂

  Lurer på om du kan lage noen innlegg med gode vegetarmiddager! 🙂 Og da mener jeg uten sånn tofukjøtt osv. Men bare med grønnsaker, osv. Spiser ikke kjøtt selv, men har så lite inspirasjon.

  Drikker selv ikke alkohol, nettopp fordi jeg blir så ekstremt dårlig. Ikke dårlig dagen derpå, men sånn at jeg må gå hjem et par timer etter jeg har drukket, kaster opp, dårøig mage, kaldsvetter og skjelver hele natten. Gir seg ikke før dagen etterpå.. Veldig kjipt! Lurer på hva som er grunnen for at du ikke drikker/drakk? Pga trening eller blir du også dårlig? Ser på snap at du iblant legger ut bilder av vinglass. Lurer på om du ikke er avholds lengre.

  Hadde også likt om du la ut flere matplaner for uken, spesielt med tanke på middager. Det er så inspirerende! 🙂

  Kan du fortelle litt om vippeextensione dine også? Har du det alltid, hvor lenge varer de osv.

  Kan du lage et innlegg om hvilke sminkeprodukter du bruker i hverdagen? Helst sminkevideo!! Vet du har gjort det før, men kanskje noen rutiner og produkter har endret seg?:)

 48. Hei Eirin!:)
  Hva er fremtidsplanene dine? Har du tenkt til å studere noe, eventuelt hva og hvor, eller ha bloggen som karriere?:)

  Også lurer jeg litt på ang studiene du hadde i new york! Hva var navnet på studiet og hvordan var det? Følte du det var nyttig, har du fått bruk for det i ettertid?:)

  Har du tenkt til å bo i den nye leiligheten din i mange år fremover? Hva skjer dersom du velger å flytte?
  Du er til så stor inspirasjon!! Hilsen J17?

 49. Hei flotte deg! Jeg skal snart til NY med besteveninnen min, og vi gleder oss veldig! Derfor har jeg veldig lyst til å spørre en New York spesialist som deg, om tips til mer en jentetur til New York… Det vi lurer på er vel egentlig om du har noen gode vintage/bruktmarket/markeder/ shoppingstrøk du anbefaler, ting du anbefaler å prioritere, hvordan man kommer seg ut på byen og treffer mennesker og være sosial osv… Haha.. Håper det ikke ble for langt og for mye å svare på! Jeg hadde blitt SÅ glad om du svarte meg <3 Ha en fortsatt fin kveld!

 50. Hei 🙂
  Jeg er heltidsstudent, og med det følger ikke akkurat god råd.
  Du er en stor inspirasjon på klesfronten, og jeg e l s k e r stilen din. Det siste året har du begynt å gå over til merker jeg bare kan drømme om å ha i min garderobe, da prislappen ofte har en null ekstra på klærne du reklamerer. Kunne du laget innlegg som foreksempel luksus vs budsjett, da ikke alle har råd til å kjøpe det du kjøper, men likevel ønsker å ha den samme stilen? Det hadde i såfall vært veldig fint! 🙂

 51. Här i Sverige älskar vi din blogg också! Jag undrar om du personligen läser/följer några svenska bloggerskor, vilka i sånna fall? 🙂 Och om du har några blogg-samarbeten med några av våra svenska bloggerskor?

 52. Kunne du fortelt litt om New York? (fashion management) Eventuelt lage en filmsnipp av når du var der sist?
  Kor får du inspirasjon fra av stil, interiør? osv

 53. Tar du mange av bildene selv eller får du som regel hjelp (mener selvsagt bilder hvor du er med)?
  Hvor henter du inspirasjon til å utvikle stilen din?
  Ønsker flere videoer av deg og Cath! Er så morsomt å se på 🙂

 54. Du er helt fantastisk Eirin! En utrolig inspirasjon!

  1. Misunner den fine og rene huden din, så jeg lurer på om du kunne ha skrevet litt om rutinene dine når det kommer til rens og holde huden fin?
  2. Du har laget en video om morgen rutinene dine når det kommer til sminke, men hadde vært veldig gøy med en ny video eller et innlegg der du sier/skriver hvilke sminkeprodukter du bruker til vanlig, og også fest eller spesielle anledninger.
  3. Kan du også si litt om hvordan du får bildene dine så fine, både på bloggen og Instagram? Også hvordan du klarer å ta bilder ovenfra?
  4. Siden du har vært en del ganger i New York og er nok ganske kjent, lurer jeg på om du kunne ha laget en ny New York guide? Hvis du kanskje har nye tips til både hotell, spisesteder, attraksjoner osv.
  5. Syntes du har så utrolig mange fine vesker, og lurer på om du kunne vist de i et eget innlegg?

 55. Lurer på hvordan du klarer å holde på treningsmotivasjonen? 🙂 elsker New York guiden du la ut for noen år tilbake, så lurer på om du kunne lage et oppdatering med hotell, nye steder du har oppdaget og slik? 🙂

 56. Kan du lage en video av en typisk hverdag i livet ditt?Eller skrive et innlegg som inneholder time for time?

 57. skal du flytte til den nye leiligheten alene eller med en kjæreste? Skjønner om du ikke vil skrive så altfor mye om dette altså, annet enn ja eller nei. Gleder meg til å se den nye leiligheten og hvordan du innreder den!
  Hvordan greier du å være så fornuftig med penger, som det virker som du er, noen tips ? ?

 58. Hvilke blogger liker/leser du? Fått øynene opp for noen nye utenom de typiske norske og utenlandske som «alle følger» fra før av, hehe. Klem <3

 59. Føler du at du er klar for et nytt forhold nå, eller føler du at du kun ønsker å fokusere på deg selv akkurat nå?
  Hvordan har du det for tiden?
  Har forholdet ditt til trening forandret seg med tiden?
  Hva er det du liker best ved deg selv? Er det noe du skulle ønske du var bedre på eller ikke var?
  Har du noen drømmer for framtiden eller ting som du vil skal skje i framtiden?
  Hvor har du lyst til å bo i senere tid?

  Det var alt, ha en fin dag så lenge skjønneste Eirin 🙂

 60. Hei vakreste Eirin.
  Bloggen din er super inspirerende, og du tar de fineste bildene.
  Mitt spørsmål er hvordan du ender opp med å beholde brunfargen din på bildene? For meg når jeg redigerer bildene mine vasker jeg liksom ut min egen hudfarge :/ Så egentlig er vel spørsmålet hvordan du redigere bildene dine 🙂

 61. Hei!
  Vil først bare si at jeg liker og leser bloggen din.
  Jeg lurer bare på hva du tenker om debatten som går rundt skjønnhetshysteriet og kroppspresset. Føler du at du har et ansvar i forhold til det? Tror du blogger, magasiner o.l. er med på å skape en illusjon av at store utgifter til skjønnhetsprodukter, -behandlinger og merkeklær er normalen?

 62. – Kunne du postet en gang iløpet av en uke, eller en gang iblant innlegg hvor du viser en «typisk matdag» for deg i bilder?:) Eller en uke hvor du poster ukens matplan, eller ukens handel?:)

  – Pleier du ofte å trene cardio/intervaller, eller går det mest i kickboksing og styrke?

  – Trener du mage ofte?:P Bryr du deg om markerte magemuskler?

 63. Heihei 🙂
  – Har du noen tips til hvor man absolutt bør spise i Bergen? Utenom standardstedene (Jacob Aall, matbørsen, peppes, osv..)?
  – Hvem tar bildene dine?
  – Hvordan går det med husprosjektet ditt?
  – Kan du begynne å dele matplanen din igjen, i alle fall komme med noen tips? Du trenger ikke si hvor mye du spiser (vet noen har pirket på det før), men mer HVA du spiser. Jeg trenger nye ideer!
  – Har akkurat kjøpt Olympus PEN EL-P7 selv, men er ikke så godt kjent med det enda. Kunne du laget en slags guide?
  – Hvilke er dine favorittserier?

 64. Hei søte deg!

  Kunne du fortalt om dine hudpleierutiner akkurat nå? Alt fra rens til base-makeup 🙂

  Klem til deg

 65. Heii
  Jeg lurer på om du kan skrive noe om hvilke sminke produkter du bruker akkurat nå ? Og hvilke koster du bruker til å påføre de ulike produktene? 🙂
  Jeg lurer også på hvilken nattkrem/dagkrem du bruker?

 66. Hei Eirin!
  Hvor er du politisk? Det er nok et spørsmål mange gjerne vil unngå, spesielt i din situasjon, men hva er dine tanker rundt poltikk og sakene som opptar Norge nå?

 67. Hej!

  Du som reser mycket, har du någonsin varit flygrädd? Har du några tips för att inte bli rädd när man flyger? 🙂
  Kram

 68. Har tenkt til å kjøpe meg en ny veske, men er usikker på hvilken. skal bruke den mer som en byveske så den skal ikke være så stor. har den store Marlene Birger vesken i helt sort og er veldig fornøyd med denne, men den er litt stor som byveske. Liker litt nøytrale farger og vil helst ikke at den skal koste så mye mer enn 3000. Elsker stilen din, så lurer på om du har noen forslag?

 69. Hei Eirin!

  1. Har du fått deg ny kjæreste? En fra the Main level kanskje 🙂 hehe..
  2. Hva slags produkter bruker du til hverdags? Leser jo mange innlegg om anbefalinger av ulike produkter, men lurer på hva DU virkelig bruker til vanlig!
  3. Hva bruker du som ansiktsrens? Her også har du anbefalt mye, men lurer på hva du har valgt å holde deg til og bruke 🙂

 70. Hei!:)

  Er det fortsatt Camilla Pihl som inspirerer deg mest innen blogg?
  Lar du deg fortsatt inspirere like mye av Tone Damli som tidligere?
  Om du fikk tilbud om å delta på 71 grader Nord eller Farmen, hadde du takket ja eller nei da? Hvorfor/hvorfor ikke.
  Hvilken er din drømmebil?
  Hva slags reiseplaner (lengre enn helgeturer/kortturer) har du for de neste årene?
  Hvis du kunne valgt mellom alle yrker i verden, hva ville du blitt da?
  Hva ville du valgt mellom å kunne fly eller være usynlig?

  Klem!

 71. Hei Eirin!

  Du er så super vakker og virker så ålreit. Heier på deg altså!!

  Jeg lurte bare på om du kunne vise litt sminkerutiner og hvilke produkter du bruker?
  Også lurte jeg på hvor du hadde kjøpt brillene og skjerfet i den siste videoen med cath? 🙂

 72. Hei Eirin 🙂

  Du, jeg bare lurte på hva som skjedde med blogg-kontoret du/dere skulle leie i sentrum – ble det ikke noe av?

 73. Kan du forklare litt om hva du gjorde for å bo i NY? Hvem reiste du med (organisasjon)? Hvordan var det og skaffe leilighet osv? 🙂

 74. Først vil jeg si at jeg elsker bloggen din, og at jeg får utrolig mye inspirasjon av å lese den!

  Jeg vurderer å flytte til Bergen for å studere når jeg er ferdig på videregående neste år, og lurer derfor på om du anbefaler Bergen som studentby? Hvordan er studentmiljøet?
  Har du matpakkeanbefalinger/tips?
  Tips til gode løpesko?

 75. Kan du blogge mer om trening og kosthold? Trenger virkelig litt inspirasjon..
  Stilen din er sykt fin forresten 🙂

 76. Du er så inspirerende, Eirin!? Hvilken app bruker du for å få den lille hvite rammen på dine bilder på Instagram? Og hvor redigerer du insta bildene dine??
  xoxo

 77. Hi there! I know you’re quite conscious about health and wellness. I was wondering whether you have watched the documentary Cowspiracy and what are your thoughts on that? Have a nice day 🙂

 78. Liker veldig godt håret ditt! Hvordan får du det så friskt og fint? Hvilke hårprodukter bruker du? 😀

 79. Hei Eirin! Du er ganske herlig og jeg gleder meg alltid til å stikke innom bloggen din 🙂

  Jeg lurer på
  1. Hvor du shopper mest?
  2. Om du kan liste opp dine 10 beste kleskjøp?
  3. Hva syntes du er det viktigste å ha i en garderobe for en som nå også vil begynne å investere i gode kvalitetsplagg?
  4. Hvordan unngår du småshopping (hvis du har noengang har drevet med det 😉 )

 80. Hei! 🙂

  Hvor får du inspirasjon fra? Typ fashion, trening (hvor du finner ulike treningsmetoder/øvelser osv)
  Har veldig lyst til å bli litt sunnere i matveien, så lurer på hvordan du fant ut ordentlig hva som er sunt og ikke så sunt osv. (litt mer enn at et eple er sunnere enn smågodt).
  Lager du designet på bloggen selv?

 81. Hei. Har fulgt med på bloggen din lenge nå, og i perioder så blogget du mye om enkelt personer, som du ikke snakker så mye om nå lenger. Er du ikke venn med Marie Wolla lenger, eller er det bare pga at dere bor i hver sin by? synes dere var så kjekke sammen.
  Og hva synes du om at Hanne Mjåseth kopierer så mye av din blogg?

 82. Hei!
  Det er veldig vanlig at bloggere blogger om kjærlighetssorg, men de fleste tipsene de kommer med er at det beste kan være å reise bort å oppleve ting å bare leve livet. Har du noen råd for de som ikke har penger til å kunne reise bort og de som nylig har blitt singel? Hva gjorde du for å komme deg videre? Føltes det ut som livet aldri skulle bli bra igjen?

 83. Hei,
  jeg lurte egentlig bare på om du kunne forklare mer utdypende om hvordan du redigerer bildene dine? 🙂 Du har så fint lys og nedtonet fargebalanse, og lurte derfor på litt mer detaljert om hvordan du gjør det?
  Klem!

 84. Hei,
  jeg lurer på hva den grønne oljen du tar smaker? Går det ned eller må det tvangssvelges? Haha? Vurderer å kjøpe den, men er så ømfintlig på smak!

 85. hvor er antrekket ditt fra?
  hvordan får du denne hårfargen du har nå?
  tror du at du kan vise på video hvordan du fikset håret ditt når du var med cath?
  kan du vise hvordan du fikser brynene?
  hvordan går det med deg?
  er det noen ganger du har lyst til å skrive dype innlegg med dype meninger som du trekker deg?
  jeg lurer også på om du har noen tips til å gjøre godterispising moderat? altså når jeg ser skåla bare hiver jeg i meg liksom.. uansett hvor mye jeg har trent eller hvor mye jeg har spist… (høres desperat ut..) holder meg unna godterier hele uken, men når jeg først spiser så klarer jeg ikke å styre meg..

  Du er en stor inspirasjon, og du er et flott forbilde. Jeg kjenner at jeg nesten er litt glad i deg, hehe. Stor varm klem!

 86. Hei!
  Vil først of fremst si at du er utrolig stor inspirasjon for meg. Det jeg lurer mest på er hvor du får inspirasjonen din fra når det gjelder stil. Hvor finner du alle de fine klærne du har og hvordan setter du de sammen slik at det matcher uten at det ser teit ut? Prøver selv å finne min egen stil, men er velsdig vanskelig. Så hvis du kan gi noen tips, ville jeg blitt kjempe glad! klem<33

 87. Your blog has been such an inspiration to me over the years. We’re the same age, and near enough every morning (or I have a sunday morning binge if I’ve been too busy! 😛 ) before I start working on my business I read a new blog post of yours. It keeps me motivated to keep working towards my dreams and my healthy lifestyle. So thank you for all of that 🙂

  But anyway, back to some questions for you lovely!
  – Your skin seems to be extra glowy recently, what’s you skincare routine like at the moment? And how do you manage to stay so tan in the winter? You always seem to have a healthy glow to you! 🙂 Where as I seem to turn into a ghost in the winter and look very unhealthy! haha
  – Your eyebrows look extra amazing at the moment too. They look so much thicker and fuller, any tips and tricks?
  – And your hair always looks so glossy and I’m in love with the colour of it at the moment. So beautiful and sleek. What’s your hair care routine like recently?

  Hope you’re having a beautiful start to the week!
  Hannah

 88. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne si litt om din opplevelse på videregående, hvilken linje du gikk, programfag etc? <3

 89. Har lakt merke til at alle bildene dine er så lyse å delikate. Lurer derfor på om du legger på et filter (evt hvilket) eller om du tar bildene med veldig høy ISO? -de er hvertfall veldig fine<3

 90. Hei Eirin! Har ikke noe spørsmål, men ville bare legge igjen en kommentar og ønske deg en riktig fin uke 🙂
  Selv er jeg i forsvaret og skal være ute i felt tirs-fre i -25°..
  Klem!

 91. Hei Eirin!

  ‘Kunne du skrevet om en typisk dag for deg, fra du står opp til du trener, til andre ting du gjør, til du legger deg?

  ‘Kan du skrive om noen tips til ting man kan gjøre i hverdagen som du får inspirasjon fra? Jeg er så ensom om dagen og aaaaner ikke hva jeg skal finne på… Hjelp meg gjerne!!!

  ‘Tips til lettvinn og sunn frokost til ei som aldri klarer å få i seg noe om morgen, og i tillegg har litt dårlig tid? Hihi..

  ‘Hva fikk deg inn på treningsstudio? Jeg har så lyst til å begynne å trene, men vet ikke hvor jeg skal starte eller hvordan jeg skal komme over frykten med det og være «alene» på treningsstudioet…

  Klem <3

 92. Hei, nydelige! Elsker bloggen din! Du er så flink 🙂 her kommer noen spm:
  -Har du fått deg ny kjæreste? Eller holder du på med noen?
  -Kan du nevne en foundation, concealer, solpudder og mascara som er av dine «all time favourites»?
  -Har du link til en nydelig og praktisk lommebok?
  -Vet at du ikke er utdannet innen ernæring og helse, men velger likevel å spørre deg da jeg vet du har mye erfaring innen dette området. Er jeg overvektig hvis jeg er 175cm og veier 82kg? (Blir ikke såret på noen som helst måte av ditt evt svar) Har du noen tips til å gå ned i vekt?

 93. Hei fine du!

  Har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg har aldri sett en kommentar/ et innlegg som du har skrevet om at du ikke vil svare på priser. Lurte på om det er noe du helst vil unngå? Har lest i kommentarene i noen innlegg og ser at du har unngått å svare på de fleste av spm. ang. pris, hehe.

  Ellers digger jeg bloggen din!

 94. Er det fortsatt slik at du ikke drikker? Husker du nevnte det for en stund tilbake.
  Hva skjedde egentlig med kontoret du og Cath fikk sammen?
  Spøker det forsatt i leiligheten? Husker et par snutter på snapchat der kaffemaskiner og diverse levde sitt eget liv, hehe.
  Hvilket kamera og objektiv bruker du? Du tar så nydelige bilder!

 95. – Hva tenker du om å bo en periode i utlandet – f eks utveksling om du skal studere videre? Er det uaktuelt nå som du har fått deg hund?
  – Tok du med Billy på valpekurs?
  – Hvor stor er leiligheten du har kjøpt?
  – Hvor lenge ser du for deg at du kommer til å bli boende i den?
  – Anbefaler du Olympus PEN kameraet du hadde? Eller mener du man heller bør investere i Canon Mark 3? Du tar så fine bilder!
  – Hva er dine sminkefavoritter for tiden?
  – Hva er din største drøm?
  – Hvis du kunne reist hvor som helst, hvor ville du dratt?
  – Hvilket yrke kunne du tenkt deg?
  – Har du vurdert å slutte å blogge?
  – Hva er det verste med å blogge?
  – Hva er det beste med å blogge?
  – Er det slitsomt å alltid skulle skaffe noen som kan ta f eks antrekksbilder av deg?

  Gjerne svar i video! 🙂

 96. Hei, først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din og har lest den i flere år. Jeg har et ganske personlig spørsmål, er du religiøs? Altså om du tror på Gud og/eller følger en religion eller et bestemt livssyn?

  Håper du har en fin dag, stor klem <3

 97. Hvordan går det med deg etter bruddet? Har du begynt å date igjen?
  Hva er dine beste tips til å spare penger?
  Hvor får du inspirasjon fra når det kommer til klesstilen din? Du har så fin klesstil!
  Kan du ha flere videoblogger av deg selv? Sminkevideo, hårvideo eller videoer der du viser flere antrekk?

 98. Hei! Jeg er ny leser, å lurte derfor på om du kunne gi en liten oppsummering på hvem du er og hva du har gjort de siste årene. Jeg lurer også på om du føler deg ensom når du er singel, eventuelt om du har ny kjæreste. Hvordan kom du deg gjennom bruddet? Ble du deprimert? Hvilke fremtidsplaner har du? Er du perfeksjonist? Hva gjør du om du savner exen, eller savner å ha noen ?

 99. Hei fine du!
  Eg lurer på eit par ting om Billy.
  -sover han med deg i senga, eller i bur/hundeseng?
  – kor lang er han no når han er utvokst?

  Elsker bloggen din – keep it up girl! 😉

 100. Hei! Huden din ser alltid så glødende og akkurat passe solbrun ut! Bruker du selvbruning, og har du i så fall noen favoritter, eller er du innom et solstudio en gang i blant?
  Lurte også på hvordan det går med Jørgen, har dere fortsatt kontakt?

  Bloggen din er nydelig!

 101. Hei fineste! Jeg leter etter en fin og praktisk veske til skolebruk. Trenger da plass til mac, skolebøker og andre ting. Hvilken veske anbefaler du?

 102. I hope I’m posting in the right boxes. I’m English so have no idea where to post haha! I was just wondering what colour your hair is. I love it now it’s a bit darker and would love to get mine done like it! Also your teeth are amazing. Do you whiten them? Xx

 103. Hei!

  Kan du fortelle litt om hunden din, Billie?
  – Hvorfor valgte du akkurat denne hunderasen?
  – Er han ofte hjemme alene, hvordan trente du han opp til dette og hvor lenge kan han ligge?
  – Bruker du noen ganger å ta han med på fjellturer? Eller blir han lett sliten siden han er så liten
  og har så små ben?
  – Hva er det kjekkeste med å ha hund?
  – Dersom du skulle gitt tips til noen som skal kjøpe seg hund, hva hadde du tipset om nå som du
  kanskje ikke selv hadde tenkt på før du fikk Billie? 🙂

 104. Jeg og en venninne har tenkt litt på å flytte i leilighet i New York. Er det noen spesielle nettsider eller lignende vi må gå gjennom da? Har du noen tips? ☺️

 105. Jeg lurte på om du vet om en bra parfyme som du vil anbefale?Hvilken bruker du?
  Kan du vise hvordan du hadde håret ditt på videobloggen som du la ut her om dagen?

 106. Jeg lurte på om du kunne legge ut sminkerutinen din? Vet du har gjort det før, men hvis du har funnet noen nye skatter i sminkevesken evt ❤️

 107. Hei, Eirin!

  Kun fordi vi lesere, leser bloggen din så ofte, og blir så engasjert i livet ditt, lurer vi innimellom på noen spørsmål som kanskje blir litt for personlig og sårende å snakke om – så for all del, du må ikke svare på dette !!

  Men som den nyssgjerrige leseren jeg er, lurer jeg på om du å Jørgen ikke er sammen lenger?

  Leser bloggen din ofte, du er herlig! <3

 108. Hei, flotte deg!
  Hvordan går det med deg nå etter at det ble slutt mellom deg og Jørgen? Har du det bra?
  Klem!

 109. Kjære Eirin!

  Jeg lurer bare på om du har sett noe av serien «sykt perfekt»?. I forhold til det lurer jeg på hva du synes om måten du fremstiller deg selv på både på bloggen og instagram og om du skjønner at dette kan være med på å bidra til at jenter får et dårlige selvbilde i og med at bloggere som deg bare legger ut «den perfekte» versjonen av livet sitt med perfekte bilder, trening, venner, livsstil, sunn mat etc? Hva er dine tanker angående dette og om hvordan du fremstiller deg selv?

 110. Jeg husker noen bilder fra leiligheten din når du hadde sofa og tv osv inni en slags krok også et stort vindu i den kroken som pekte ut mot en grusplatting eller noe. Men jeg kjenner ikke igjen noe av dette i bildene dine de siste mnd, har du flyttet fra din første leilighet?
  Nå har du jo balkong med god utsikt og hele pakken hehe

  Også lurer jeg på om det er noen grunn til at du ikke blogger like personlig lenger om hva du f.eks gjør på om dagene med bilder av dagene dine. Det gjorde du jo før, men nå er det mer bilder av magasiner, kaffekopper eller deg når du ser ned i bakken. Jeg savner den gamle bloggen din 🙂

Follow @ Instagram