Det store frokostinnlegget: 10 tips

God morgen ♥ Har dere sovet godt? Her i hus er det skikkelig søndagsstemning, og det er så avslappende. Jeg har både sovet ut og spist en lang frokost. Med tanke på at det er duket for en ny uke i morgen tenkte jeg kanskje dere ville sette pris på litt inspirasjon til frokostfronten? Jeg har samlet mine 10 beste tips og oppskrifter til dere, og håper noen av dem vil falle i smak. Klikk på overskriftene for å komme direkte til oppskriftene.

· Mine beste knekkebrød ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· En skvulp kokosmelk i kaffen ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Saftige LCHF vafler ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Hjemmelaget müsli ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Mine beste bananpannekaker ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Proteinrik skål med yoghurt og cottage cheese ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Green shots ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Kål, egg, quinoa, tørkede tomater ++ ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Chiapudding ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

· Proteinrikt LCHF brød ·

Det store frokostinnlegget: 10 tips

.. Håper det var noe som falt i smak! Om ikke må dere gjerne sjekke ut arkivet «Matglede og oppskrifter». Her finner dere mye mer – alt fra lunsj og middag til smoothies og dessert. Nå skal jeg hive meg rundt å lage et nytt slag med müsli til uken. Ha en fortsatt avslappende søndag!


25 Responses to Det store frokostinnlegget: 10 tips

 1. Hei Eirin,

  Jeg lurte bare på hvilken toner fra Clarins du bruker. Da jeg søkte fikk jeg opp tre forskjellige nemlig 🙂

  Ha en finfin dag!

 2. Gleder meg til å prøve noe av dette ut 😀
  Kan vafflene ligge dagen over? Har dårlig tid om morgenen, hehe.

  • Hei Solveig! Helt klart. Jeg lager mange slik at jeg har til overs, og varmer dagen etterpå til frokost / etter trening.. 🙂

 3. mmm! Så mye inspirasjon i et innlegg – tusen takk! Forresten, hvor fikk du tak i de koppene du viste på snap idag? De var jo fantastisk fine 🙂
  Nyt søndagen videre!

 4. Hei! Skal kanskje til Bergen neste helg og lurte på om du har noen steder å anbefale? For en dag bare desverre 🙁 kafeer og slikt? 🙂

 5. Hei! Lurer på kor du har fått tak i dei skålene med striper, som du har bilder av ved youghurten og cottage cheesen? Der den eine er beigestripete og den andre er svart. Håper på svar 🙂

 6. Hei,

  Når jeg så knekkebrød oppskriten din nå, måtte jeg bare kommentere.
  Du har oppgitt 2 dl linfrø i oppskirften. det er helt feil. Det skal brukes 1/2 dl linfrø.
  Bruker du 2 dl linfrø og spiser disse knekkebrødene hver dag, får du fryktelig dårlig mage.
  Jeg fant denne oppskriften på Lene Orvik sin blogg, og brukte ved en feiltagelse 2 dl linfrø istedenfor 1/2 dl (sikkert fordi alle de andre ingrediensene var ført opp med 2 dl) og det oppdaget jeg selfølgelig når jeg hadde flydd på do og hatt dårlig mage i noen dager. Og ved å google linfrø og dårlig mage oppdaget jeg også at linfrø har lakserende effekt.
  Anbefaler deg å rette på dette. Det er noe av det verste jeg har vært med på og det var ikke pågrunn av noe annet enn linfrøene.

  • Er du så sikker på at det var linfrøene som var årsaken? Jeg (og mange jeg kjenner) har spist disse knekkebrødene i lang tid og aldri hatt mageproblemer. 2 dl linfrø i en oppskrift som gir så mange knekkebrød resulterer i et svært lite opptak av linfrø alene per knekkebrød. Om ikke du spiste hele oppskriften i en omgang så kan jeg ikke forstå hvordan det har ført til mageproblemer.. :O Jeg kommer ikke til å endre på oppskriften. Ikke noe galt med den 🙂

   • Det var 100% pga. linfrøene. Har aldri hatt problemer med magen.
    Så fort jeg kuttet ut de, gikk alt tilbake til normalen igjen. Selv om det tok noen dager.
    Jeg spiste 3-4 om dagen, rundt 5 dager i strekk. De er jo ikke store i størrelsen så det bør ikke ha noen betydning. Men du får bestemme selv om du vil endre noe eller ikke, tenker også at det sikkert ikke har noe lakserende effekt, ihvertfall ikke i stor grad dersom man spiser i små menger og ikke så ofte som jeg gjorde.
    Lene Orvik sin oppskrift med 1/2 dl virker for meg helt perfekt med tanke på mengden.
    Meningen var bare å informere. 🙂

    • Hmm.. Men det viktigste av alt er jo at du har funnet noe som funker for deg 🙂 Det er jo veldig bra! Knekkebrødene er i hvert fall suuupergode uansett, hihi…

     • Har selv brukt en lignende oppskrift med like mye linfrø i lang tid nå, og har heller ikke hatt noe lakserende effekt med det. Dette er nok helt induviduelt, så selv om DU får mageproblemer, betyr det ikke at alle andre får det;)

 7. Dette innlegget kom som servert til meg, spiser lavkarbo og kroppen elsker det, men frokosten er alltid den største utfordringen! Takk takk, gleder meg til å prøve flere av disse!

 8. Heihei du!
  Jeg lurer egentlig ikke på noe spesielt, men måtte bare stikke innom kommentarfeltet for å skryte litt av deg og den fine bloggen din. Den er så utrolig inspirerende, og jeg blir rett og slett glad av å lese den! Alle innleggene er interessante og det virker som du jobber så godt med bloggen! Nyter virkelig å lese bloggen din, og titter innom her hver dag!
  Så tusesn takk for at du er du!
  – Stor klem <3

 9. Hej Eirin,
  Tak for en super blog – den bliver læst flittigt! 🙂
  Hvilket mærke er guldbestikket, og hvor har du købt det?

 10. Hei.

  Har ikke lest dette innlegge før derfor litt sent spørsmål, men hvor har du den gullgaffelen fra ?

  🙂

Follow @ Instagram