Where I used to live in NYCWhere I used to live in NYCWhere I used to live in NYCWhere I used to live in NYC Where I used to live in NYCWhere I used to live in NYCWhere I used to live in NYC

19 Kenmare St New York, NY 10012

Endelig har jeg fått låne meg en MacBook slik at jeg kan fortsette å dele øyeblikk resten av turen. Fantastisk! Og mens jeg endelig er tilbake har jeg lyst til å mimre litt.. Hver gang jeg er i New York drar jeg alltid ned til Soho hvor leiligheten jeg bodde i for to år siden befinner seg. Det er like bittert hver gang da jeg så gjerne kunne ønske at det fremdeles var mitt navn på postkassen, men det må til! På første plan over The Butcher’s Daughter – ser dere vinduet helt til høyre? Der hadde jeg sengen min hvor jeg våknet med utsikt rett ut i gaten hver eneste morgen. Ahh, det var fint!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Where I used to live in NYC

  • Serine
    Hei Eirin! Kan jeg spørre deg om hvor mye du måtte batale i leie per mnd når du bodde i NYC? Jeg flytter dit om 5 uker og er helt overvelmet av de høye prisene. Kos deg masse videre i den flotte byen.

    Hilsen Serine

    • Eirin Kristiansen
      Hei Serine! Prisene var skyhøye. Vi betalte 38 000 delt på fire. Takker så mye 🙂

  • Mathilde
    Hei, jeg vurderer veldig å ta et halvår med gateway i New York, føler du at det var verdt det? Eller ville du heller ha valgt eks backpacking fremfor New York?

    • Eirin Kristiansen
      Jeg ville anbefalt å dra til New York 🙂

  • marlene k hansen
    Hei 🙂 håper du koser deg masse på tur.
    Jeg er på utskikk etter en slik klokke du har på deg på bildene, kan du fortelle meg hvilket merke det er og hvor du har kjøpt din? 🙂

    Hilsen Marlene

    • Eirin Kristiansen
      Hei Marlene! Den er fra Skagen og kan blant annet kjøpes på Bjørklund.

  • Oda
    Hei! Lurte litt på diner erfaringer med Cèline Trio-veska 🙂 Veldig lyst på en slik selv, men er redd den skal «bulke» seg fort hvis jeg har litt mer enn bare mobilen oppi. Syns du den holder formen? Eller må man bare være flink til ikke å putte for mye i den? 😉 Er den tung? Syns du stroppene holder bra/er sterke nok? Har skinnet holdt seg bra? Takker for svar! Kos deg videre i New York 😀

    • Eirin Kristiansen
      Hei! Den holder definitivt formen, men skinner riper seg lett. Det er litt kjedelig mtp en så stiv pris. Takk! 🙂

  • Maria
    Hei fine du ☺️ Du har så fin farge og striper i håret ditt. Har du noen anelse på hvilken farge/farger moren din bruker når hun fikser håret ditt? ??

  • Anna
    Du ser jo helt smashing ut! Må si jeg var litt skeptisk til deg når du var med i bloggerne men nå er du en av mine favoritt bloggere og jeg synes bloggen din holder et veldig høyt nivå! Å bestandig flotte bilder, det er et must for meg!

    • Eirin Kristiansen
      Takk for det, Anna. det er hyggelig å høre 🙂

  • Stine Landsnes
    Hei Eirín! Er det kun Olympus kameraet du har med deg på tur? Bildene på bloggen din er bare helt nydelige! Drømmer meg bort til NY hver gang jeg titter innom. Og så ser jo du fullstendig smashing ut i tillegg da!

    • Eirin Kristiansen
      Hei Stine! Nei, jeg bruker Canon Mark 3 her. Olympus laderen min glemte jeg i Roma, så får ikke brukt det. Kjedelig, for det er perfekt til turer som denne da det er så lite og nett :/

  • Anne
    Åå, NY er den fineste byen!!
    Jeg bare lurer på om du er fornøyd med at du ikke startet rett på studier etter vgs? Og gikk du årsstudium i fjor?
    Jeg begynte på studier nå for to uker siden, sykepleien, men jeg har valgt å ikke studere alikavell fordi jeg vil ha et år etter vgs hvor jeg skal gjøre det jeg vil og oppleve verden og jobbe. Det var faktisk det vanskeligste valget jeg har tatt men noen ganger må man være ærlig med seg når det kommer til hva man vil her i livet! 🙂

    Du er utrolig inspirerende Eirin! Klem fra fast leser

    • Eirin Kristiansen
      Hei Anne! Jeg begynte faktisk på studier rett etter VGS, men det var her i New York. Det var etter det jeg tok meg et halvt år fri før jeg begynte på journalistikken. Nå bare jobber jeg med karrieren, og koser meg veldig med det. Det er aldri forsent med utdanning, så synes absolutt ikke at du skal stresse med det. Man er bare ung en gang 😀 Klem tilbake til deg!

  • Det er rett ved der jeg bodde i NYC for noen år siden faktisk:-) Ååå, jeg savner den byen og nå er det virkelig på tide å reise tilbake<3 Kos deg videre på turen!

  • Ingvild Hansen
    Hvor har du kjøpt den svarte kjolen på bildet, og den blå jeanskjolen som du hadde på deg på snapchat?

    • Eirin Kristiansen
      Den svarte er fra H&M og jeanskjolen er fra Selected Femme 🙂

  • Mari
    Så fine bilder! savner New York.. Var der i fjor i 8 dager, verdens beste by! Kan jeg spørre hvordan har kjøpt stykket med E på? Og om slike evt finnes et sted på nett? ha en fin dag ❤️?

    • Eirin Kristiansen
      Hei Mari! Det er fra Kate Spade, kjøpt i Los Angeles 🙂 Klem

  • Camilla
    Hei, blir så inspirert når jeg ser tilbake på alle innleggene dine fra New York. Lurer på hvordan du fikk tak i denne leiligheten? Kjenner jeg ble litt usikker på om du skrev noe om det noe sted..? Vurderer sterkt å ta ett år i NY for å oppleve, og gjøre noe annet nå etter VG3 – derav på utkikk etter leilighet osv..
    På forhånd takk på svar, og fortsett det gode arbeidet – du er en stor inspirasjonskilde <3

Comments are closed.