A little feet treat

Perfect when you’ve been on your feet all day

Dagens lille tips fra meg til dere i kveld er denne lille lekre saken fra Clarins. Her snakker vi luksus på flaske! Ansiktet og kroppen får oppmerksomhet så og si hver eneste dag, men det er lett å glemme føttene. Er det ikke? Personlig elsker jeg alt som heter fotmassasje, fotbad, deilige salter og beroligende kremer. Det er virkelig undervurdert etter en lang og slitsom dag! Nå har jeg endelig funnet den perfekte fotkremen, og h-e-r-r-e-g-u-d så god den er! Verdt å investere i om du ønsker å skjemme deg selv litt bort.

A little feet treat

Fotkremen lukter deilig friskt og består blant annet av kamille, basilikum, salvie og sypress. Den hjelper føttene å slappe av, virker energiserende, gir fuktighet og gir en lettvektig følelse. Et lite tips: Om du skal ut på en lengre flytur kan kremen til og med smøres utenpå sokkene. Typ de reisesokkene man gjerne bruker for å ikke hovne opp i føttene! Det er et problem spesielt jeg sliter med når jeg skal ut å fly. Jeg pakket føttene inn i kremen og et dampende varmt håndkle i kveld, så nå gleder jeg meg til å legge dem nypreppet under dynen. I morgen skal jeg til Oslo i anledning Stylista sin årlige fest. Håper formen er bra til da! God natt ♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “A little feet treat

  • JBA
    Hei Eirin!
    Denne «fotkremen» kan du faktisk bruke dersom du plages med stiv nakke. Den er veldig drenerende av avkjølende og bidrar til og med til å løse opp eventuelle knuter man måtte ha i nakke/ryggområdet.

  • Vårild
    Det kunne jeg virkelig trengt etter de siste dagene! Jeg pleier aldri føttene mine, mest fordi jeg ikke finner poenget, men i det siste har jeg virkelig ønsket meg noe for å få føttene mine mykere. Jeg lurer på om du selv lakkerer og filer neglene på føttene eller om du får det gjort i salong?
    Håper du snart blir frisk, slik at du kan nyte dagene
    – Vårild

    • Eirin Kristiansen
      Å pleie føttene er SÅ undervurdert. Jeg tenkte det samme som deg helt til jeg var på et skjønnhetsseminar i fjor, og siden har jeg vært hektet på alt som har med fotpleie å gjøre 🙂 Jeg har lakkert neglene mine selv med Essie i fargen Licorice 🙂 Tusen takk, Vårild <3 Klem!

  • Kristine
    De slitne føttene mine jubler – fantastisk tips, som definitivt skal testes!

    Et spørsmål til deg! Hvor kjøper du sorte jeans, og har du noen du vil anbefale? Selv sliter jeg veeldig med å finne jeans som ikke er for lange i beina, og som både føles og ser bra ut. For tiden har jeg unngått å bruke jeans, da jeg ikke føler at noen jeg eier passer meg skikkelig.. Krysser fingrene for at skjønne, vakre du kan hjelpe 🙂 Klem

    • Eirin Kristiansen
      Godt å høre, Kristine! Den er virkelig fantastisk 🙂
      Om du sliter med å finne jeans som sitter som et skudd, men samtidig er lange nok – da ville jeg testet ut dr denim fra carlings. Disse synes jeg er helt fantastiske! De føles ikke som jeans (comfy), og er ganske lange 🙂 Klem tilbake!

      • Camilla
        Tror Kristine var på utkikk etter jeans som ikke er for lange 🙂 I såfall kan jeg anbefale Monki sine jeans. De har såkalte ancle grazer jeans, som rekker til ankelen.

        • Eirin Kristiansen
          Oups! Bra du er våken 🙂 Supert tips!

  • P
    Så at Marie Wolla også har anbefalt denne kremen! Sliter veldig med tørre og harde føtter! Må nesten snappe den med meg fra butikken snart 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Kuli! Vi fikk den på samme event.. Ja, det burde du så absolutt 🙂

Comments are closed.