fbpx

Early morning rise

Good morning world

Early morning rise

Hver morgen her i Roma klokken 07:00 ringer alarmen min, og det første jeg gjør da er å vaske ansiktet, få håret bort, pakke meg godt inn i den store cardiganen min og rusle inn i stuen til det store vinduet. Ikke bare for å oppdatere meg på værmeldingsrapporten, men rett og slett for å booste den deilige morgenfølelsen når fuglene synger, solen varmer i kinnene og en frisk lukt av en ny dag. Jeg ønsker meg store og åpne vinduer som dette! Det lyser opp hele rommet, og gir en så deilig følelse på morgenkvisten.

Early morning rise

Cheers to weekend and a brand new day

Early morning rise

I dag er det den siste hele dagen vår før hjemreise, og det er i grunn litt bittersøtt! But on the bright side – min flotte lillesøster fyller 15 år og det skal feires! Jeg skal blant annet ta henne med meg ut på en shoppingrunde å skaffe henne en splitter ny garderobe for bursdagspengene, så det kan jo bli interessant å se om vi klarer og møtes på midten når det kommer til stil og smak. En gøy dag blir det i hvert fall uansett! Kortet mitt får ligge på hyllen, for det fikk kjørt seg rimelig hardt i går. Men gud så deilig med mye nytt! Jeg tømte jo nærmest hele garderoben min før jeg dro.. Men nå er det tid for frokost først. Ha en nydelig dag og god helg ♥

12 Responses to Early morning rise

  1. Åå, flotte deg! Håper dere nyter siste dagen 🙂 Hadde vært veldig gøy å se hva dere begge har shoppa. God helg!

  2. Ha en fantastisk dag Eirin! Det ser ut som livet i roma er utrolig koselig, må dra dit med kjæresten en gang. Ønsker deg en kjempe fin siste ordentlig dag i italia, klem :))
    -Anna Tejera

  3. Ha en nydelig dag i Roma, Eirin!! Nyt cappuccino og fint vær 😉 Bloggen din er utrolig fin!!! GOD HELG <3

  4. Var i Roma selv for en liten stund tilbake, fantastisk by som jeg helt klart skal tilbake til! Gleder meg til å se hva du har fått med deg hjem derifra! klem

  5. bra du koser deg i Roma:) Hvor er caridaganen og hårbåndet fra? likte de veldig godt

Follow @ Instagram