fbpx

The importance of a coffee break

It’s actually quite simple

Noe av det jeg faktisk finner mest koselig med å dra til typiske storbyer som Roma, Paris, London og New York er det å finne en hyggelig cafe som ligger gatelangs, ta en liten time-out fra sightseeing og shopping, kjøpe en kopp kaffe eller cappuccino og rett og slett nyte litt people watching samt en god dose småprat. En bedre måte å samle krefter og hente energi på finner man bare ikke!

The importance of a coffee break

When you need a «pick me up»

Om du ikke er sulten men likevel føler for et energiboost, da er en cappuccino midt i blinken. Da får du ikke bare et koffein-kick, men også litt proteiner og næring fra melken! Det har blitt til min favoritt kaffevariant nå om dagen så mye som vi trasker rundt i byen. Her i Roma smaker kaffen vel og merke helt nydelig, så gjett om den går ned på høykant. Italienerne kan kaffe, uten tvil!

The importance of a coffee break

Om dere ikke bare ønsker å få people watching servert med kaffen, men også noen nydelige omgivelser som byr på blomster, fontener, fuglekvitring og hunder som løper rundt og logrer? Da synes jeg dere skal ta turen til Villa Borghese Gardens om dere er i Roma. Denne parken kan vel i grunn kalles terapi for både hode, kropp og sjel. Her er det så innmari koselig og vakkert ♥

10 Responses to The importance of a coffee break

  1. Sykt kult bilde når gulvet gjenskinner i solbrillene dine, trodde det var LV mønster først! Så godt og koselig ut! Ha en fin dag videre! 🙂

    • Haha, det har jeg ikke lagt merke til! Det ser faktisk slik ut 🙂 Takk, Margrete!

  2. Hvor kjøpte du chanel vesken? Hvilken modell er det? Kan du lage ett innlegg om den?
    Du er RÅ vakker!!!

  3. Hei fine du! Jeg lurer sånn på hvilke modell de solbrillene er? Ha en fin dag videre 🙂

Follow @ Instagram