fbpx

I need this art in my ceiling

It’s all in the details, the glorious, betautiful details

I need this art in my ceiling

A random cafe in Venice

Her om dagen satt Elisa og jeg og drakk hver vår ferskpressede appelsinjuice på noe som var en veldig tilfeldig og relativt ny café for oss, plassert på et lite og koselig hjørne rett ved Venice Beach. Rett og slett for å ta et lite pust i bakken mellom slagene! Etter litt så jeg tilfeldivis opp i taket, og der møtte dette synet meg. Noe så nydelig, se på alle detaljene! Tenk om jeg kunne hatt noe slikt i mitt eget hjem? I wish. Men jeg tar det definitivt med meg som inspirasjon til det nye, kommende hjemmet. Må tiden bare fly!

10 Responses to I need this art in my ceiling

  1. Velkommen hjem til Norge, Eirin 😀 Skal du fortsette å holde kontakten med Elisa? Virker som dere ble gode venninner 🙂

    • Takk Bell! Ja, det skal vi virkelig. Elisa var helt fantastisk, gleder meg til å besøke henne i München 🙂

  2. Kan du lage et innlegg om Billy? Hvordan det var å få seg hund osv? Har lyst til å kjøpe meg en valp, men er så mye å tenke på 🙂 da er det så fint å høre andre sine erfaringer om det. Klem

Follow @ Instagram