fbpx

Noen ganger hender det at jeg snubler over ting og små duppedingser som jeg faller håpløst pladask for. Ting som forblir favoritter år etter år! I dag bare jeg tipse dere om denne saken her. Det er rett og slett en fantastisk deilig mist som kan brukes til så mangt. Enten om du ønsker en spray over lakenet du får skjønnhetssøvnen din i, eller om du ønsker å friske opp et rom i huset med en sprut eller to, kanskje en dæsj i undertøysskuffen, eller enkelt og greit – på kroppen. Den lukter helt vidunderlig!

· refresh ·

· Refresh your mind ·

· refresh ·

En flaske er meget drøy i bruk, og er verdt hver eneste dråpe spør du meg. Den kommer i hele fem forskjellige dufter, men denne med green tea & lemon utmerket seg hos meg. Når jeg for eksempel drar på trening hater jeg å bruke tung parfyme. Da sprayer jeg heller en sky av denne ut i rommet, og går gjennom den. Haha! Både romduft og parfyme i en schmekk?.. Helt fantastisk!

15 Responses to · refresh ·

    • Nei, dessverre 🙁 Var i så sykt mange forskjellige.. Fant de tilfeldigvis mens jeg ventet på morfaren min i bokhandleren!

  1. Elsker virkelig disse enkle, flotte og ærlige tipsene dine! Det er så mye jeg leser om her, som jeg bare MÅ prøve, og denne er intet unntak! hihi 🙂

  2. Åh, de romsprayene der fra The Body Shop er fantastiske! Elsker de 🙂 Det var forresten så koselig å få hilsen av deg på Instagram. Jeg har savnet det litt, selv om det har vært litt godt med et avbrekk. Det har i hvert fall påvirket meg på både godt og vondt. Håper du får en kjempefin fredag, vakre Eirin! <3 Det unner jeg deg av hele mitt hjerte. Klem fra Martine

Follow @ Instagram