fbpx

God kveld, fine! Håper dere nyter fredagskvelden.. Som jeg nevnte såvidt for dere tidligere i dag fikk jeg stylet håret mitt av fantastiske Eloy Molina i frisørsalongen «På Håret» til Costume Awards. Han kom helt fra Barcelona og er Moroccanoil stylist & educator! Vanligvis styler han fotballspillere og konene deres, i tillegg til internasjonale motevisinger i New York, London, Milano, Paris.. You name it! Det var med andre ord en ære for meg å la han style mitt eget hår. Her snakker vi sjarm og talent..

moroccanoil

· I said volum. He gave me voluminous romantic waves ·

Da jeg satt meg i stolen spurte Eloy hva jeg ønsket, og jeg svarte raskt «VOLUM!».. Så mange ganger har jeg blitt stylet og bedt om masse volum, men det forsvinner alltid i det jeg setter foten ut døren! Vel, for å si det mildt – jeg tok rimelig feil. Da jeg våknet i morges hadde ikke frisyren falt en millimeter! Jeg måtte nesten le litt der jeg sto og måpte i speilet med håret alle veier..

Det er ingen tvil om at Eloy er dyktig, men jeg tror produktene han brukte spilte en stor rolle. Håret mitt holder som sagt sjelden volum, men med litt «Root Boost» og «Volumizing Mousse» ble det både tykt og fyldig, uten at det ble tungt og matt. Helt fantastisk! Det hadde jeg faktisk gitt opp.. Jeg var så heldig at jeg fikk med meg hjem noen av favorittene mine. Gjett om jeg (og håret mitt) er happy nå! Jeg måtte til og med kjøpe meg et kolli på flyplassen for å kunne sende produktene hjem. Så verdt det! Haha.. ♥

moroccanoil

· One of my favourite brands ·

Med en mor som driver frisørsalong er det klart at jeg har snust litt på Moroccanoil i flere år. Håroljen deres har vært en favoritt lenge, og jeg husker faktisk at jeg gav denne bort i bursdagspresang til en venninne for noen år tilbake fordi jeg likte den så godt. Shampooen, balsamen og hårkuren er også fantastisk. Jeg har allerede testet dem ut, og de lukter himmelsk! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg pleier håret mitt, og svaret er gode produkter. Jeg har alltid brukt det, og merker stor forskjell så fort jeg bruker noe annet. Jeg synes det er viktig å investere litt i håret! Alle produktene over finner dere HER. Der finner dere også en enkel guide til å finne de rette produktene som passer deres hår best. Tusen takk til Moroccanoil for en fantastisk frisyre og deilige produkter!

23 Responses to moroccanoil

 1. Såå fint å se deg i ShapeUp! Du stråler, virkelig. Og bildet som var en litt annerledes Eirin var jo bare fantastisk, smilte når jeg så det! Stå på ❤️

 2. Hei!
  Jeg syns du har en super blogg – blir i så godt humør av å følge med på den. Håret var også utrolig kult med så mye volum!

  Jeg kjenner selvfølgelig ikke dine politiske overbevisninger, men tenkte jeg skulle nevne at Maroccan Oil faktisk er produsert i Israel. Dersom man er for et fritt Palestina er det et av merkene det er anbefalt å boikotte. Så går ikke pengene til opprettholde krigen og okkupasjonen.

  Ikke meningen å bli så politisk her, men det er så få som tenker over det siden man tror det kommer fra Marokko, så tenkte jeg kunne si det 🙂

  • Hei Anne! Hvilken tenker du på? Den jeg drikker til hverdags heter Detox og er fra Pukka 🙂 Klem tilbake!

   • Tenkte på den du nevnte som en av de tingene du hadde til frokost:-) tror det var i 50 spørsmåls innlegget. Takk for svar!

  • Hei! Om du føner håret med hodet opp ned rett etter dusjen synes jeg den gir bra volum i seg selv. Jeg kommer bare til å bruke de andre volumproduktene når jeg skal noe spesielt og vil ha litt ekstra volum og hold 🙂

 3. Så fint håret ditt var 😀 Tok du bilder av hva du hadde på deg også, da må du jo legge det ut! :)) Ha en fin helg, såå glad i bloggen din og du strååler i shape-up :

 4. Hei! Håret ditt ser så utrolig nydelig og sunt ut og har virkelig blitt overbevist at hårproduktene du bruker haha… Jeg er på utkikk etter ny shampoo+balsam, og har på REF sine produkter som du har skrevet om før, men synes også moroccanoil sine produkter virker veldig bra. Hvilke av REF og moroccanoil sine produkter synes du er best/bedre? Jeg har veldig tykt hår, skulderlengde og kan raskt bli litt tørt i tuppene. Bruker mye rettetang så vil ha noe som gir både fukt og beskyttelse/gjennomoppbyggning av håret! Hva tror du er best? Håpe du kan svare, klem!

  • Hei Ine! Jeg varierer ofte mellom ulike merker, og kan ærlig ikke bestemme meg for hvilken av dem jeg synes er best. Synes de er like bra i grunn! Men Moroccanoil sine produkter lukter definitivt best.. Og håroljen er den beste jeg har prøvd 🙂

 5. Bare synd at ved å kjøpe Moroccan oil så bidrar man med støtte til okkupasjon og undertrykkelse av en hel nasjon. Sjekk varene du kjøper- boikott Israel 🙂

 6. Marroccanoil har definitivt noe av de beste produktene på markedet! Selv om de er forholdsvis nye i forhold til KMS eller cutrin, så har de vokst seg blant de største og mest prestisjetunge merkene i verden!

Follow @ Instagram