fbpx

.. Of inspiration and getting my mind of something. Something named Billy! I morgen tidlig klokken 07:30 sitter jeg meg på flyet til Nord Norge for å hente min lille hårball som jeg har lengtet sånn etter i ukesvis. Nå er jeg så klar for å få han i hus! I dag dukket det ikke opp bare ett, men to ferske magasiner i postkassen min. Perfekt til å distrahere tankene og fylle dem med litt inspirasjon!

when in need

when in need

when in need

when in need

· Jeans & skjorte fra GinaTricot ·

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg får inspirasjon fra, spesielt hvilke andre blogger jeg følger. Jeg følger svært få, svaret mitt er nemlig magasiner! Jeg abonnerer på alt mellom himmel og hav innen mote, helse, skjønnhet og interiør. Å holde et magasin fysisk mellom hendene inspirerer meg – ikke minst muligheten det gir meg til å klippe og lime inn i den hvite inspirasjonsboken min. Det er morro med en slik liten hobby! Gleder meg til nytt lesestoff på flyet i morgen. Nå er det leggetid for lengst! Nattaklem ♥

52 Responses to when in need

 1. Hvor abbonerer du? Koster det noe eksta enn det som står? Har fått hørt at hvis du f.eks abbonerer 3 måneder så er det bare prakk med de neste månedene å at selv om det står at du kan slutte abonementet så funker det ikke… Har det noen gang hendt hos deg?

 2. Ååå, gleder meg til å se Billy! Du burde ta på han rød og hvit-stripete genser og gjemme han. Da blir det «Hvor er Billy?» istedenfor «Hvor er Willy?» ehe. Du kan lage en hel bok med bilder av en bortgjemt Billy! Det hadde vært fett 😀
  ELLER så kan du sette på «Billie Jean» av Michael Jackson for hunden! Billy (Jean), ikke sant hoho. ELLER enda bedre! Du putter bikkja i buret, og så åpner du burdøra igjen så den slipper ut og istedenfor «Free Willy», roper du høyt «Free BILLY!»

  Nå løper tankene mine løpsk igjen haha! Jeg må enten ha en hjerne med en skrue løs, eller så er jeg overtrøtt, eller så er det det som er mest sannsynlig, nemlig at jeg er et romvesen. Jeg må nesten ringe hjem nå. Du vet, «E.T., call home!» He. He. He.

  Shalabais, shangalabangala, julerull, rullejul og julepølse og alt som hører med sendes varmt fra meg til deg. Engler daler ned i skjul.

 3. Fikk valp får litt over 1mnd siden så vet AKKURAT hva du går igjennom nå, venteprosessen er sååå lang. Endelig skal du få hente han, så glad på dine vegne. Gir ubeskrivelig mye glede, spesielt når jeg har flyttet hjemmefra og savner hundene jeg har vokst opp med..

  Meen, superfin klokke! Hvor er den fra? 🙂

  • Helt riktig! Utrolig deilig å få han hjem, endelig 🙂 Klokken er fra Triwa! Klem

 4. ÅÅ herregud så spennende med Billy!! Gratulerer så utrolig mye, dette må jo bare være den beste dagen ever. Gleder meg til å se bilde! Stor klem <3

 5. Hvor i Nord-Norge skal du hente han? 🙂 Har en maltepoo selv som ble 1 år på onsdag, han e såå søt! Gled deg 😀 Klem

 6. Hei!
  Kjempenydelig klokke!
  Er den fra oozoo eller noe annet sted? Isåfall hvilken model?
  Ha en fin dag videre 🙂

  • HAHA! Håpte ikke noen så det. Neida 😉 Men så det faktisk før jeg publiserte! Vittig 😀

 7. Så fin skjorte! Er det lenge siden du kjøpte den? Bloggen din er så utrolig fin og du virker som en utrolig koselig og morsom jente:-)

 8. Hei 🙂 Jeg er på jakt etter en gull klokke, men jeg vet ikke helt hvilken jeg skal kjøpe enda… Har sett på en del forskjellige, men hva heter klokken du har? Den er veldig fin 🙂

  • Takk! Fikk den i julegave av mine besteforeldre. Så fornøyd! Merket heter Triwa 🙂

 9. Hei, Eirin!
  Eg lurer på om du veit kva skjorta du har på deg heiter? 🙂 den var utrulig fin på deg!
  Er fast lesar av bloggen din og finn mykje inpirasjon her 🙂 klem!

  • Du det vet jeg dessverre ikke 🙁 Kjøpte den nylig i nettbutikken. Den kom i S M L 🙂

 10. Hvor er klokken fra og hva heter modellen? Hvor kjøpte du den og hva kostet den? Den var kjempe fin!! 🙂 vet du om den finnes i sølv?

  • Hei! Modellen heter Triwa Nevil Gold. Fikk den i juelgave! Kan kjøpes hos Bjørklund og kommer i sølv, roségull og gull 🙂

Follow @ Instagram